💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 280
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз бях доста изненадана от избора на Ваня. Тогава и се запитах защо не е посочила и Паулина 😃
Ако трябва да съм съвсем честна, бих симпатизирала на Елизабет, ако й гледам само представянето в игрите. Ама без никакви коментари от нейна страна за игрите, за нейното участие, за другите играчи, за Красима. Не ми харесва като човек, струваше ми се голяма лигла още от визитката, а напоследък ми се струва и доста злобна. Има нетърпим (според мен) характер и прилича на човек, който ще забие нож в гърба на приятел. С такова впечатление съм. В игрите е ок - в някои много добре, но в други хич я няма.

# 1 396
  • София
Тя Мани и да не е контузена си е същата некадърна мърда. Преекспонира се тази нейна травма. Първо, че симулира според мен и второ и преди контузията си бе същата невиждана трагедия във всеки един аспект от играта. Ако тази вечер се спаси продукцията ще прокопае още по-голямо дъно.

La Vikinga
така е да, най-малкото разходите са минимални.
Един Сървайвър например със сигурност излиза най-солено от всички родни формати, най-малкото, защото се снима далеч извън България. ИВ (особено пък този сезон) и Фермата също са по-скъпи от Брадъра, а в рейтингите по принцип няма голяма разлика, горе-долу са на едно ниво с лек превес за едните или другите. В най-златните си години Биг Брадър мисля, че стигна рекордни висични като рейтинг в историята на родния ни ефир, но после западна здраво и на хората сякаш им писна, не знам.
Така че и според мен ако изобщо го върнат (защото засега са само слухове) в ефир ще се гледа и ще има успех, няма логика да е обратното. Но аз си чакам Сървайвър разбира се. 🙂

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 19:47 от Diavolo

# 1 397
  • Испания
Е,не така с лошо Simple Smile Тя готвеше по това време.
Обаче сега са сменили корицата и на нея е Калоян,който подпира плочката изправен.
Някакъв ъпгрейд ли ще има тази игра.

Корицата във ФБ е същата. С ментето.

Игрите нали са две. Мислих, че са сложили от втората игра, но не. Същата е.

# 1 398
Повечето чакаме Сървайвър, след Мани и Игрите на ТЪпарев.
Къртицата също заслужава да се спомене, имаше много висок рейтинг. Но и тя излиза скъпа, сравнена с една къща наблъскана с камери.

# 1 399
Женският каст тази година е направо трагедия в сравнение с миналогодишния. Но мъжете тази година са по-добри. Един Вайс беше бетон в някои игри, Любо не беше зле, но останалите много издишаха, включително и Милен. А тази година си имаме Андрей, Морунов, Неделчо (никой друг мъж не е бил про на пъзели). От мъжете до момента са зле само Калоян и Туджаров.

# 1 400
И аз харесвам Семира чисто като характер. Даже се изненадах, че имаше момент на слабост с паник атаката ...мъжко момиче е Семира и борбено. И не е ленива като полякинчето....що чинии изми докато онова прегръщаше възглавницата.
Като характер? Уау ... на мен ми е като мазна циганка и като външност, и като характер. Още от визитката като се похвали, че е имала връзка с женен мъж и взе да се жалва как я е уредил на работа, но в момента в който са се разделили е останала и без работата. Neutral Face Rolling EyesLaughing
В игрите е най-слаба и постоянно се оплаква, а самия й тембър на гласа ми е непоносим, лицето ми изглежда разплуто и някак разлято. Изобщо по-неприятна ми е само Мани

# 1 401
  • London
Визитката не ме интересува мен, там си един, после се оказваш друг....

Допада ми като поведение женско да....в самото предаване. Начина по който подходи с Милена когато тя номинира Рабухчиев, начина по който не номинира същата ....струва ми се добър приятел. Вкус другар явно няма, не ми прилича грам на циганка на мен.

# 1 402
  • Испания
Играта е променена.

# 1 403
Не ми харесва като човек, струваше ми се голяма лигла още от визитката, а напоследък ми се струва и доста злобна.
Харесването си е до лична преценка.
Но лигла - даже не е близко. Човек, след такава контузия и операция да е върху гредата на състезание след само една година е всичко друго, но не и лигав. По скоро е борец.

# 1 404
Да, имаше една поговорка, че на вкус и цвят другари няма.
Остави визитката... от самото предаване до момента ми се струва ужасна, злоба и определено не добър приятел.

# 1 405
  • София
Къртицата също заслужава да се спомене, имаше много висок рейтинг. Но и тя излиза скъпа, сравнена с една къща наблъскана с камери.
Всъщност, "Къртицата" се оказа наистина "най-мащабното предаване, правено някога в България", както твърдяха И&A, заради мащаба на игрите, конструкциите и тн. На мен много ми се гледа този формат, но истината е, че трябва да свалят нивото на изпитанията малко, такива изпитания няма нито в Сървайвър, нито в ИВ. Не си струва рискът, поет при катапултирането на един играч между две високи сгради... Трудно може да се обезопаси и гарантира безопасност при подобна игра. А това, че повтарят на участниците, че могат да се откажат във всеки един момент и че не всеки елемент е задължителен за преминаване, нищо не значи, тъй като те гледат на продукцията като на авторитет и вярват, че са в безопасност.

# 1 406
Надявам се това, което е постнал Валентин да е жокер, че Семира ще се върне, защото ми се иска да се върне. Да, от най-слабите е, но искам да видя физиономията на "Най-добрата". Пък и ако Стратимир не се върне ще е още по епично.

# 1 407
Борец според някои, но не и според мен. Най-вероятно е била разочарована от контузията (и с право), но разочарованието е прераснало в злоба. Не бих имала доверие на човек като нея. Не ми се струва читава, колкото и да се показва като мъничка и сладичка.

# 1 408
  • София
Човек, след такава контузия и операция да е върху гредата на състезание след само една година е всичко друго, но не и лигав. По скоро е борец.
Това отново е субективно, по същия начин мога да кажа, че човек, който говори по начина, по който го прави Елизабет, може да бъде всичко друго но не и боец. От всички участници този сезон, само нейното минало е сочено като някакъв фактор в настоящия формат. Контузията ѝ е прекратила кариерата ѝ, затова ѝ е такъв характерът, има нужда да се доказва и пр. Всеки човек е "резултат" от всичко, което му се е случило до този момент, сигурно и за възпитанието и липсата на умения у Мани могат да се отркият причини в миналото ѝ, това как е израснала и какво ѝ се е случило.

# 1 409
Борец според някои, но не и според мен. Най-вероятно е била разочарована от контузията (и с право), но разочарованието е прераснало в злоба. Не бих имала доверие на човек като нея. Не ми се струва читава, колкото и да се показва като мъничка и сладичка.
Изобщо такива ''мънички и сладички''  - НЕ. Както и света вода ненапита като МиленКА.
От всички жени там бих общувала само с Виктория, която толкова отдавна отпадна, че хората я забравиха.

Общи условия

Активация на акаунт