💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 277
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Може и да е омръзнало, ама може и да не е, няма как да знаем.
Ако догодина върнат Брадъра ще видиш, че ще се гледа. Може би не колко в златните години, но ще се гледа.
Според мен дългата почивка от даден формат помага за това той да е много гледан при завръщането си, особено при формат като VIP/Big Brother, който в маркетинга е продукт тип "дойна крава". Винаги ще спечелят повече, отколкото ще загубят. Затова и неговите елементи ги вкарват във всички останали формати, докато не успеят да си върнат лиценза на оригинала..

Елизабет - Ваня

Сила - равни
Не съм съгласна с тази категория. Според мен првесът тук е за Ваня, обективно погледнато. Предполагам, че и за категория "точност" си съдил само по последната игра на Ваня и по елиминационната битка между Елизабет и Елена. Sweat Smile
Субективното ми мнение е, че Ваня е превъзхождана само в плуването.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 18:33 от La Vikinga

# 1 381
Скрит текст:
Елизабет - Ваня
Сила - равни
Не съм съгласна с тази категория. Според мен првесът тук е за Ваня, обективно погледнато. Предполагам, че и за категория "точност" си съдил само по последната игра на Ваня и по елиминационната битка между Елизабет и Елена. Sweat Smile
За силата - съгласен съм, че е трудно да се определи. И двете имат завидна физическа подготовка. Годините на Елизабет в залата и силата, нужна за част от елементите на съчетанията и ме карат да не я поставям по-назад от Ваня.
За точност - не само от последната и игра на Ваня, тя имаше проблем през целия сезон с този елемент. За Елизабет - да, по дуела с Елена. Мисля, че е по-точна, но тепърва ще гледаме за по-прецизна преценка.

Както вече писах в отговора си до Дяволчето - превеса на Ваня в логическите игри я прави по-комплексната от двете. За това не споря. Но чисто физически са много, много близо като качества.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 18:43 от Bengun

# 1 382
  • Берлин
Ако не друго, надявям се "битката" довечера да даде материал за страхотни гифчета 😂

# 1 383
  • София
За силата - съгласен съм, че е трудно да се определи. И двете имат завидна физическа подготовка. Годините на Елизабет в залата и силата, нужна за част от елементите на съчетанията и ме карат да не я поставям по-назад от Ваня.
За точност - не само от последната и игра на Ваня, имаше проблем през целия сезон с този елемент. За Елизабет - да, по дуела с Елена. Мисля, че е по-точна, но тепърва ще гледаме за по-прецизна преценка.
Ваня не се ли занимава с акробатика, изисква се същата сила за там. Да речем, че Ваня не е точна, но според мен и Елизабет не е - има проблеми с това, когато трябва да се цели във висок кош, не си спомянм в коя битка беше това, но тук ръстът ѝ ѝ пречи. Просто не намирам битката с Елена за обективен показател.
Ако имаш възможността да гледаш битка между Ваня и Елизабет, включваща множество елементи, не само такива, в които едната е по-добра, на коя би заложил като победител?

# 1 384
  • London
Може и да е омръзнало, ама може и да не е, няма как да знаем.
Ако догодина върнат Брадъра ще видиш, че ще се гледа. Може би не колко в златните години, но ще се гледа.
Според мен дългата почивка от даден формат помага за това той да е много гледан при завръщането си, особено при формат като VIP/Big Brother, който в маркетинга е продукт тип "дойна крава". Винаги ще спечелят повече, отколкото ще загубят. Затова и неговите елементи ги вкарват във всички останали формати, докато не успеят да си върнат лиценза на оригинала..

Елизабет - Ваня

Сила - равни
Субективното ми мнение е, че Ваня е превъзхождана само в плуването.
Ваня с каква професия беше? Каскадьор във филми ли? Ако трябва да съм честна и Йоана доста пъти я засрами нея....пък тя професионален досег със спорт май нямаше.

Аз бих заложила на Елизабет честно казано. Акробат е едно, такива много стрийт стайл из ютуб, спортен гимнастик е съвсем друго....и ползата е за второто разбира се.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 19:05 от La Catrala

# 1 385
Всички "БОЙЦИ" са за изгонване.
Как пък не им дойде акъл в главата. Ми съберете се отивате на битка , сядате всички като един и казвате не няма смисъл да играем с тоя тюфлек и да се хабим , нали е 3 седмици с имунитет. Давайте ни служебната номинация и да ще живеем на реката. Убедена съм , че след изтичането на имунитета , ако не и преди това жУвотното щеще да развее мигли и само да напусне играта ми то на реката дискомфортно бе, на какви кокили ще се фръцка.

Ама са тъпи всички до един щом ги направи на луди калинки тоя Мани МАНИ,заслужават да бъдат мачкани.
Маорунов и Неделчо ми харесват , ама като са прости да го отнасят и те, стратези пфууу.

# 1 386
Аз го написах това за Йо още преди няколко страници. Не казвам и никога не съм казвал, че Елизабет е по-добрата от двете. Само, че са много равностойни като физически качества. Ваня с превеса си в логическите задачи е по-комплексната от двете.

Елизабет е аналог на Ваня през този сезон. Това ме накара да се замисля коя къде е по-добра.
Йо е по-добра и от двете на чисто силови игри и в плуването. Катя изпъква на изометрия и логически игри. Сравняването на Ваня и Елизабет със сестрите не е в полза на сестрите според мен.
Както вече писах в отговора си до Дяволчето - превеса на Ваня в логическите игри я прави по-комплексната от двете. За това не споря. Но чисто физически са много, много близо като качества.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 18:59 от Bengun

# 1 387
Скрит текст:
Пак казвам, тук ключовото беше, че тя реално не получи нищо срещу жълтиците си. Поне едно парти да ѝ бяха спретнали, че да не отидат грошовете зян...
+100
Семира не е много умна, но чак толкова да не помисли, чу автоматична номинация и веднага се съгласи.
Никой не е казал да прави парти, но жълтиците ако не за имунитет, то поне за предимство на елиминацията можеше.
Може и да греша, но в последните няколко епизода Семира ми се струва някак вяла и апатична. Възможно е и да е решила да си ходи.

Може би проявих наивитет, но когато предложиха на Паулина храна срещу имунитета ми спря дъхът и си рекох - е сега това ако го направи, ще е МНОГО силен ход.
Не за играта. За пред хората. И не за пред случайни хора, а за роднини/колеги/познати и приятели.
Ето тук не съм съгласна. Никой здравомислещ не би се отказал от имунитета си в такава ситуация, защото рискува да отпадне по доста нелеп начин (в името на това уж да нахрани племето).
Не знам за вашите, но моите близки със сигурност биха ме подкрепили и окуражили да направя това, което е най-удачно за мен самата в конкретната ситуация, без оглед добруването на околните. В този смисъл, не вярвам Поли да има истински близък човек, който да си помисли: "Еее, тази сега как не се жертва и не напълни гушите на съотборниците си. Голяма работа, че рискува участието си в шоуто.". Нереалистично ми е някак. Това е по-скоро популистки ход, предназначен за влияние върху неориентираните зрители.
Нито този, който поначало харесва Поли, ще се разочарова, защото не се отказа от имунитета, нито пък този, който я ненавижда, би се впечатлил, ако беше направила жест към племето. Та, тук не виждам казус.

Знаеш ли къде е казуса?Че преди това държеше сметка на Семира,  как не се е жертвала за племето,  за да ги нахрани.Ако не беше си отворила голямата уста,  нямаше да имам претенции към нея.Ама да приканва другите да се жертват,  а когато на нея и се наложи да се прави на ударена,  е това е много грозна постъпка.

# 1 388
  • София
И двете са си чепати по характер.Така ,чисто механично не бих могла да ги сравня,но и двете се открояваха в женския каст.
И да,ако тази година жена е или се доближи до финал,мисля че това може да бъде само Елизабет.
Пък имаше и стори с Ванчето,където тя сподели,че харесва точно Елизабет и Семира.
Това по повод предните постове.Докато съм писала има нов коментар.

# 1 389
  • London
И аз харесвам Семира чисто като характер. Даже се изненадах, че имаше момент на слабост с паник атаката ...мъжко момиче е Семира и борбено. И не е ленива като полякинчето....що чинии изми докато онова прегръщаше възглавницата.

# 1 390
Аз нямам против Семира. Бях потресена от визитката й, струваше ми се изключително слаб играч, но всъщност не е толкова зле. И като характер не ме дразни. Нямам против да седи още в предаването, но няма да ми е мъчно, ако отпадне. Но не е от хората, които искам аут asap, защото не мога да ги трая.

# 1 391
Семира имаше един много комичен момент.
Туджаров и Валентин заравняват мястото, където ще е козарника. Семира се приближи към тях, подпря се на една лопата и започна да се оплаква, че всички или спят или са се изпокрили от работата по козарника. Но не направи опит да се включи в работата Simple Smile

# 1 392
  • София
Е,не така с лошо Simple Smile Тя готвеше по това време.
Обаче сега са сменили корицата и на нея е Калоян,който подпира плочката изправен.
Някакъв ъпгрейд ли ще има тази игра.

# 1 393
  • София
Пък имаше и стори с Ванчето,където тя сподели,че харесва точно Елизабет и Семира.
Всеки греши.

# 1 394
На фона на Ваня, Амелия-Мира и Марешка, Семира е просто едно мрънкало. Дори Красима изглежда върха в сравнение със Семира. А Поли може да се сравнява успешно с Ивана. Мани и Кремена няма смисъл да се сравняват с когото и да е, нали. Въпреки това да отбележа, че пред Мани Анна-Мария е върха...
Жалко, че Елизабет е зле с психологическата игра, както и Милена.
За съжаление не виждам жена която да може да спечели формата в сезон 3, слвд като отпадна Соня, така ненавиждана от много тук пишещи.
Предпочитам драмата със сестрите от сезон 2.  Смятам, че  всяка от тях двете беше далеч по-напред от всяка сегашна участничка.
За мен сезон 3 е супер откъм игри (с изключение прекаляването с халки), но е много по-ниско откъм кастинг в сравнение с предишните сезони.

Общи условия

Активация на акаунт