💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 297
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 365
Очаквам Миглата да спечели тази вечер. Ако не първата игра, то в най-лошия случай втората. Няма да се отървем лесно от нея. Ще става по-богата, ще купува имунитети, ще влезе в обединеното племе.

# 1 366
Очаквам битка, която да е съобразена с възможностите на Манка. Не че има такава, просто нещо бавно, леко.. да не тича, скача, плува..щото нали е контузена...Rolling Eyes

# 1 367

Ментето защо се е навело? Нали играеха изправени!
Този кадър е подигравка с играта ..
Да им бяха дали и по един стол да седнат ...

# 1 368
Щом тази игра и аз мога да я изиграя, че дори и да спечеля, смятааааай. Другия път да й дадат на Манка едно Не се сърди, човече. Или някоя по-баламска игра, че тази изисква мислене.

# 1 369
  • London
Трябваше Мани да я сложат в отбора на Шампионите. Александър и Братоев щяха направо да се гаврят с нея. Дали щяха да я мъкнат като чувал с картофи не знам, вероятно да. Като нямат избор и не искат да са вечно на реката.. Но може би Манка нямаше да си позволява толкова ако беше в друго племе. Ако пък беше с Паулина сигурно щяха да се сбият.
Александър и Братоев вече забравих, че са участвали....а Мани още си крета.Joy

# 1 370
  • Испания
Хич не съм забравила нито Алекс, нито Братоев - по различни причини. Но продукцията заслужава ментето, Кремена и подобни.

# 1 371
  • London
Аз се съмнявам да има жена победител Дяволо. Би било хубаво, но уви ....

# 1 372
Ми как да е оригиналната игра с кубчето? Нали Мани е със счупен пръст. Тя и Март задмина и всички контузени по кътане.

# 1 373
От къде сте сигурни, че ще има директна елиминация довечера, т.е двама отпаднали? Казаха ли го изрично?
Нищо чудно Стратимир и Морунов да са в общо племе по-натам.

# 1 374
  • Испания
Казаха снощи.

# 1 375
Супер тъпо беше, как решиха да дадат огърлицата на Паулина, точно когато поднасят и тортата на Семира. Много неуважително. Разбрахме, че Паулина е любимка на продукцията, ама ай стига вече.

# 1 376
Тази контузия на Мани вече е над 10 техни дни. Цапардоса се в мотиката още в Стопанството, бяха на Реката, сега са в Резиденцията.
Нали след първия преглед, доктора ѝ каза, че не е сериозно, дори ѝ разрешиха да играе. Верно ли да е със счупен пръст? И кога се е разбрало, не вярвам да симулира, щото и здрава е в същата форма.

# 1 377
  • София
И според мен Калоян ще отпадне, видяха, че не е конкурентоспособен и няма да го толерират, достатъчно е да дадат нещо пипкаво за ръце,и без това е контузен.
Те и при Мани виждат същото, но за нея това е предимство...

# 1 378
  • Испания
Само Мани елиминация не прави.

# 1 379
И според мен Калоян ще отпадне, видяха, че не е конкурентоспособен и няма да го толерират, достатъчно е да дадат нещо пипкаво за ръце,и без това е контузен.
Те и при Мани виждат същото, но за нея това е предимство...

От него са очаквали друго, а от Мани само сеир 😆

Общи условия

Активация на акаунт