💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 311
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 290
Много са ми неприятни Шампионите и в частност Елизабет, Андрей и Симеон.
Не отваряй, ако не желаеш спойлер!
Скрит текст:
Скрит текст:
Знаейки, че Симеон е на финал наред с Паулина, а Андрей печели формата, ми кипва кръвта направо и сериозно обмислям да не гледам последните епизоди, но още не съм го решила

Скрит текст:
Аз пък ще бъда шокирана ако добутат нищо неможещата полска злоба до финал. Номинациите гледам само с надеждата най-сетне да я пуснат да си ходи, но явно си е платила за да стои достатъчно дълго в играта пък току виж, ако не певаческата кариера, то поне телевизионната потръгне после.
И много харесвам Симеон - единствения, подготвен за живот в такива условия.

# 1 291
Няма да се изненадам ако Манка е на финал. Достатъчно недоразумения има в този сезон, не пречи още едно.

# 1 292

Аз пък мисля, че като изключим малкото Лъ, са си доста добро племе.  На фона на сини и червени.
Малката се изрепчи дори на своя голям приятел, Андрей.

# 1 293
  • Испания
Гледам, че имаме екстрасенси, които /бетер Тъ/ знаят кой кого обича или не във формата. Похвално!

Не съм казала, че Семира не трябва да черпи всички. Естествено, че ще почерпи всички. Коментирах държанието на певачката и думите ѝ. Нека хапне, има нужда! А дали яде или не не ми пречи да спя спокойно, както и целият формат.

Тъ: "Днес Морунов беше по-добър от мен, но червилото ми е по-красиво".

Габриела с вечно изплезен език.

Ако беше саботирал някой друг, а не лиглата, представям си какъв вой щеше да се надигне! И това било спортист!

# 1 294
Абе каквото и да се джавкат шампионите , си пазят ранените играчи и не се спуснаха ,като стадо чакали веднага да ги разкъсат. (както при бойците). Оценяват факта, че хората там , които се наеха да минат торнадото , поеха най-тежката задача в името на отбора, и не им забиха веднага двата ножа в гърба им. Просто са съвсем друг сой хора , спортсмени и културни(каквито и пороци да си имат други). За съжаление това е скучно за нас зрителя , колкото и да се дразним на неприятните драми в другите два лагера, най- би ни издразнило да гледаме как си гукат и бачкат Жълтите по цял ден

# 1 295
Не отваряй, ако не желаеш спойлер!
Скрит текст:
Скрит текст:
Знаейки, че Симеон е на финал наред с Паулина, а Андрей печели формата, ми кипва кръвта направо и сериозно обмислям да не гледам последните епизоди, но още не съм го решила
Скрит текст:
И на мен са ми адски неприятни. Само Андрей ми се вижда достоен финалист от тях тримата.
Скрит текст:
Ох, а това сигурно ли е или по датите на Инстаграм постовете се ориентирате? Ако полската трътка е на финал, а Морунов не, то става ясно, че Паулина е "пяла персонално на продуцента". Може би неслучайно казва, че е по-добра от всички в племето? Защото знае, че има подсигурено място на финал, а те нямат такова... 

# 1 296
Според мен само Елизабет стоеше правилно - с изпънато тяло, останалите имаха чупка в кръста, за това и падна рано. Така, че не е правилно да я обвинявате в саботаж.
Забелязахте ли, че докато другите честитяха рожденият ден на Семира, Паулина стоеше настрани, че май и с гръб се беше обърнала.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 09:38 от Lemy

# 1 297
  • Sofia
В скрития текст, мои размисли и страсти за предстоящата елиминационна битка:
Скрит текст:
Имам неприятното усещане, че ходещото недоразумение ще го спасят довечера. Че е некадърно и бездарно е ясно за всички, но заради тъпотата, нахалството, и голямата уста ще го задържат, за сеира! Няма да се изненадам и първа да я направят, и грошове да й дадат, така си подсигуряват минимум седмица тъпотии, на килограм. А това продава! За мен Калоян е губещият тази вечер. Дано да няма следващ сезон, това не са "Игри на волята", гледаме "Интриги на воля", и определено взе да ми писва!

# 1 298
В скрития текст, мои размисли и страсти за предстоящата елиминационна битка:
Скрит текст:
Имам неприятното усещане, че ходещото недоразумение ще го спасят довечера. Че е некадърно и бездарно е ясно за всички, но заради тъпотата, нахалството, и голямата уста ще го задържат, за сеира! Няма да се изненадам и първа да я направят, и грошове да й дадат, така си подсигуряват минимум седмица тъпотии, на килограм. А това продава! За мен Калоян е губещият тази вечер. Дано да няма следващ сезон, това не са "Игри на волята", гледаме "Интриги на воля", и определено взе да ми писва!
Скрит текст:
Калоян е публикувал на 30 юли. Ако съдим по това може би скоро ще отпадне.

# 1 299
  • Испания
Забелязахте ли, че докато другите честитяха рожденият ден на Семира, Паулина стоеше настрани, че май и с гръб се беше обърнала.

Докато другите пееха "Честит рожден ден", тя се беше обърнала с гръб и "ловеше" риба. Как да не я харесва човек!

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 09:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 300

Да, беше се обърнала към реката. Как да не я харесва човек!
Твърде заета беше да лови риба. Grinning

# 1 301
Но за тортата се обърна 😏

# 1 302
  • Испания
Но за тортата се обърна 😏

За да не обиди рожденичката. Качих по-горе скрийншот.

# 1 303
И според мен Калоян ще отпадне, видяха, че не е конкурентоспособен и няма да го толерират, достатъчно е да дадат нещо пипкаво за ръце,и без това е контузен.

# 1 304
  • Sofia
Гласувах:
Първа - ходещото недоразумение;
Калоян - напуска;
Семира - отива при Мартин.
Не, че го искам, мисля, че така са го замислили.

Общи условия

Активация на акаунт