💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 322
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 275
Скрит текст:
Има логика Стратимир да е сред последните 4-5, ако рязко забогатее и си купи имунитет за седмици. За да получи много грошове, има логика да ги вземе от Мартин и после да бие някой и друг слаб противник. Но аз си мисля, че е малка вероятността да е част от обединеното племе.

# 1 276
Мани може да не е от най-умните, но е наблюдателна, сигурно е забелазала нещо.
И друго, всички много принципни се извъдихте. За мен е нормално Паулина и сие да хапнат тортата, особено след няколко дни глад, само не знам защо бръщолеви за егото и прочее, излишно и глупаво е.

# 1 277
  • Sofia
А може и да имат някакви забрани от продукцията да публикуват в социалните мрежи преди края на снимките, защото предните сезони имаше доста спойлери по този начин. Това ми се струва доста по-логично.
Не, нямат такава забрана, съдейки по активността на някои от участниците в Instagram.

Спойлери (не отваряй, ако не искаш да знаеш!!!):
Скрит текст:
Красима е публикувала на 1 август, след относително дълъг период на неактивност. Явно скоро ще се сбогуваме с нея.
Борис, за жалост, е пуснал снимка на кучето си още на 29 юли, което вероятно означава, че и той ще отпадне скоро. Пф, много ще ме е яд за него, ако наистина стане така! Но тая надежда, че е възможно някой друг (негов близък) да е post-нал снимката от негово име.
Рабухчиев е публикувал на 12 август, което означава, че не е успял да се добере до финала.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 01:33 от Blаck Cat

# 1 278
Аз също не намирам за нередно дори Паулина да яде от тортата. Щеше да е тъпо и грозно всички да ядат, само тя да гледа. Но поне можеше да си спести коментарите.
Аз си мисля дали играта утре не е като тази, която Ивана от миналия сезон спечели.

# 1 279
Миналата година помня, че Тошко имаше публикации много преди края на снимките, а излезе почти на финала. Не знам как стана това и затова не вярвам чак толкова на тази логика, но в интерес на истината при доста пък се оказаха верни предположенията.
Аз винаги чета спойлерите, защото до последно не знам дали са верни, та па има интрига Simple Smile
Много ми е странно как има хора, които допускат, че някой може да не яде от тортата или че Семира трябва да изключи някого от почерпката ...за Бога, не са там на война, а и това е рожден ден все пак, черпи се за здраве.

# 1 280
Коалицията ПиСиАр явно върви към разпускане.

Само ако знаят, че Морунов се оплаква повече от Калоян и Мани, взети заедно, на реката... Интересно ми е, Симеон откъде има информация за престоя на Бойците на реката.

От тате си. / Но всъщност не го вярвам. Здравейте на всички!

# 1 281
Спойлери (не отваряй, ако не искаш да знаеш!!!):
Скрит текст:
Красима е публикувала на 1 август, след относително дълъг период на неактивност. Явно скоро ще се сбогуваме с нея.
Борис, за жалост, е пуснал снимка на кучето си още на 29 юли, което вероятно означава, че и той ще отпадне скоро. Пф, много ще ме е яд за него, ако наистина стане така! Но тая надежда, че е възможно някой друг (негов близък) да е post-нал снимката от негово име.
Рабухчиев е публикувал на 12 август, което означава, че не е успял да се добере до финала.
И още:
Скрит текст:
Елизабет е публикувала на 16-ти август, Симеон на 21-ви август и Андрей на 31-ви.

# 1 282
Скрит текст:
Има логика след като уж Андрей е победител, а другите в топ 3 са Симеон и Паулина. Виждам Елизабет като част от обединеното племе. Борис и Красима не ги виждам там.

# 1 283
  • Sofia
Миналата година помня, че Тошко имаше публикации много преди края на снимките, а излезе почти на финала. Не знам как стана това и затова не вярвам чак толкова на тази логика, ...

Пиша в скрит текст, за да не взема да издам нещичко и неволно да огорча някого. Simple Smile
Скрит текст:
Много лесно се получава това – просто временно "доверяваш" профила си на твой близък или приятел, който да го поддържа и да качва снимки, вместо теб. Явно така е направил и Тошко.
Между другото, преди малко забелязах, че и Туджаров има периодични публикации през цялото лято. Очевидно е заложил на същата тактика.
Но тук интересното е, че играчите, които споменах в предишния си спойлер, имат дълъг период на неактивност в Instagram (на практика, не са публикували целия юни и юли) и после изведнъж, на определена дата през август, изскачат с нова снимка. Според мен, тук почти няма вероятност да са напуснали шоуто на по-късен етап. За Красима и Рабухчиев е без съмнение кога точно отпътуват – леко се чудя единствено за Борис, ама ще видим. Wink

И още малко спойлерчета (не отваряй, ако не те интересува, и – моля – не коментирай извън скрития текст!!!):
Скрит текст:
Морунов за пръв път е публикувал на 21 август, като по-интересното е, че снимката е правена на плаж Велека (около него има туристи). Това, според мен, означава, че просто е останал, може би – като на почивка, след края на шоуто. Ако е така, е сигурно, че е бил на финал или е напуснал близо до финала.
Елизабет, както сте писали по-назад, също има любопитна снимка от 16 август. На нея (явно) приятелите ѝ са ѝ организирали нещо като празненство, тип посрещане, с балони, напитки и храна. Възможно е тя също да е стигнала доста напред в състезанието, ако не и до самия финал.
Мани е пуснала фотос на 7 август – май ще се наложи да я изтърпим още няколко седмици. Astonished
Всички останали играчи са направили публикации или към края на август, или чак през септември, затова мисля, че за тях е по-трудно да си съставим точни предикции.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 01:32 от Blаck Cat

# 1 284
Хорааа, я вижте това. Мани да не се окаже права?! Joy
Погледнете на заден план - Стоян я целува по главата.
Скрит текст:

Още 2 снимки. Отваряйте спокойно.
Скрит текст:
Ето, че Миленка наистина се е отказала от капитанската, за да нахрани Бойците или по-точно татенцето. Joy
Извън шегата, Стоян просто си е коцкар и не го крие. Сега му е паднало на човека да граби младо. Wink

# 1 285
  • София
Филиповци ли?!?
Чист Факултето си е, Ришки проход, Виетнамските... хъм...

# 1 286
  • London
Хорааа, я вижте това. Мани да не се окаже права?! Joy
Погледнете на заден план - Стоян я целува по главата.

Още 2 снимки. Отваряйте спокойно.
Скрит текст:
Уау странно.
Е, не - едва ли може тези снимки да са някаква случайност. Вчера ми беше смешна Мани с тези си глупости и ми звучеше като сериал някакъв, но не знам тези снимки как да си ги обясня.

А може и да обяснява защо Милена се пусна на капитанската битка ....заради Калоян. Или по-скоро заради Стоян. Може и да има нещо....За мен не е нормално така да се закачат, а уж не се познават, различни племена ала бала. Ще чакам развръзка....Stuck Out Tongue Winking Eye А може и коцкар да е.....наистина и все пак подозрението узря след тия снимки.Joy

# 1 287
  • Sunshine state
Искам Мани и Семира да отпаднат, в какъвто и да е ред. Абе ако може и четиримата, няма да се разсърдя. На никого не симпстизирам от тези, може би съвсем малко на Стратимир, че поне показа нещо в игрите. Изобщо не вярвам, че Елизабет и Андрей са се пуснали нарочно,сякаш е невъзможно да се провалят на битка. Айде сега..

# 1 288
Hakuna Matata

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 05:21 от Soney

# 1 289
  • Sunshine state
Много са ми неприятни Шампионите и в частност Елизабет, Андрей и Симеон.
Не отваряй, ако не желаеш спойлер!
Скрит текст:
Скрит текст:
Знаейки, че Симеон е на финал наред с Паулина, а Андрей печели формата, ми кипва кръвта направо и сериозно обмислям да не гледам последните епизоди, но още не съм го решила

Общи условия

Активация на акаунт