💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 256
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 350
Това е игра. Всеки играе както реши. За съжаление на почти всички играчи играта е без ясни правила. Примерно това с правилата превръща Мани от най-желан съперник на арената в най-нежелан Simple Smile Социалната част на играта е затворена вътре във формата между играчите, зрителите нямат отношение, което да могат да изразят.( няма повече СМС-и )
До обединеното племе водят много пътища. Всеки решава сам как да се опита да извърви пътя дотам.

# 1 351
Остава загадка за мен как и защо някои решиха, че комбинацията Андрей-Елизабет е успешна. Една игра зависеше от общите усилия на двамата и се издъниха, най-вече заради глупостта на Елизабет. Андрей е силен участник, удоволствие е да гледаш играта му на терен, но Елизабет е просто ок. В някои игри е силна, но се предполага, че ще е. В други е зле. Средна работа, нищо общо с Ваня от миналия сезон, нищо общо дори с омразните сестри- и двете бяха по-добри от малкото злобарче. Поради липсата на наистина комплексни жени този сезон Елизабет може би леко се откроява. Но дори комбинацията Красима-Андрей излезе по-успешна.
На пъзелите Неделчо е топ, няма кой да се сравнява с него. Но нека не забравяме, че работи с цветове и се предполага, че ще е добър. Хубавото при него е, че сам си каза колко се е подготвял, което е умен ход. Не може 2 сезона да има пъзели и плуване,игрите да зависят до голяма степен най-вече от пъзелите и да не можеш да се справиш на тях, а да участваш, че и да имаш претенции.

# 1 352
  • София
В анкетата гласувах, че Стратимир директно ще се спаси, Семира директно отпада, а при Мартин отива Калоян. Така си мисля, защото смятам, че на сценаристите особено много им допада, когато на елиминация са двама души от едно племе, крайно време е Мартин да играе срещу мъж, а двамата "спасили" се според моята логика, са важни за продукцията по 1 или друга причина. Та така ще се върнат, при това подплатени с грошове, а Мани при такъв развой, ще е с цели 100.
Назад някой беше питал от къде Симеон знаел за бойците как били на реката и Морунов, че е мрънкал, знае от Мани. Нали тя доста напоително им сипа на мъжете в тяхното племе, основно на Морунов, точно преди една битка (мисля, че 1вата номинационна за конкретната седмица). И по това което са показали за нея, подозирам, че тогава и още неща е казала, но просто не са ги излъчили.

# 1 353
Надявам се спойлерът за топ 2 от предните 2 дена да е грешен. Иначе и аз ще пропусна финалния епизод. А днес е ясно на 99% кои двама се спасяват. Загадка е само кой (коя) отива на Острова, но вероятно ще бъде победен(а) от Мартин.

# 1 354
Елизабет е Ваня този сезон. Това ме накара да се замисля коя къде е по-добра.
Чисто субективна, моя оценка на двете.
Йо е по-добра и от двете на чисто силови игри и в плуването. Катя изпъква на изометрия и логически игри. Сравняването на Ваня и Елизабет със сестрите не е в полза на сестрите според мен.

Елизабет - Ваня

Кардио - равни
Сила - равни
Халки/Висене - превес за Елизабет
Пълзене/провиране - превес за Елизабет
Бързина - равни
Плуване - еднакво зле
Точност - превес за Елизабет
Баланс - равни
Логически игри - превес за Ваня
Изометрия - равни
Спокойствие/Концентация - лек превес за Ваня

# 1 355
Bengun, тотално, ама тотално грешна преценка. Направо все едно различни предавания гледаме. Да сравняваш Елизабет с Ваня, че дори да даваш превес на Елизабет на някои неща...думи нямам.

Скрит текст:
Ако наистина Андрей е победителят, то това ще е едно от малкото хубави и честни неща този сезон. Паулина няма никакво място нито в топ 3, нито в топ 5, ако ще и в топ 7. За Симеон съм ок - харесва ми как играе.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 15:47 от FireWithin666

# 1 356
  • София
За мен Ваня е по-комплексна от Елизабет. И трябваше да спечели сезон 2.

# 1 357
Ако някоя се доближава до Ваня, то това е може би Красима. И пак не съвсем.

# 1 358
  • София
Моля коментирайте си спойлерите в спойлери
Няколко хора ви помолиха вече.
Всякакви коментари и подмятания, дори най-малки намеци и възклицания (от сорта на харесва ми или не ми харесва) също в скрит текст.

# 1 359
За мен Ваня е по-комплексна от Елизабет. И трябваше да спечели сезон 2.
Няма никакво съмнение, че трябваше да спечели миналата година Ваня.
Иначе превеса при логическите игри на Ваня тежи най-много, така че съм склонен да се съглася за общата оценка. Но разлика, чисто като физически качества почти няма между двете.

@FireWithin666 - Обективна от моя гледна точка, като напълно игнорирам коя какъв човек е в оценките си. Гледам чисто технически като характеристики. Погледни, без да намесваш характер и пристрастия, ако можеш и ще намериш логиката в написаното от мен.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 15:58 от Bengun

# 1 360
Ваня беше като амазонка. За мен е по-добра от Елизабет.

# 1 361
  • София
Не е ли това играта с кубчето на главата?

Вижте разликите във височината на всеки пост.

# 1 362
  • София
Е, да, но да не забравяме все пак, че Елизабет е бивш професионален спортист и то в един от най-тежките спортове, така че е нормално дори да има леко предимство в определени аспекти.
Според мен най-голямото предимство за Елизабет се казва продукцията. Толкова много женски победи досега не е имало, може би е дошъл момента в който бащицата е издал заповед за жена победител (което е абсурдно при тазгодишния каст с такива състезатели като Андрей, Морунов, Борис, Рабухчиев и т.н.).
Ама нали трябва да са в такт със световната тенденция, а и при конкурентите от Фермата в последните 2 сезона все жени побеждават, та може и да се наплашили нещо.
Миналия сезон бе голям рев за Ваня и с право, само дано няма ненужни компенсации по подобие на оскарите тогава когато не трябва.

# 1 363
  • Испания
Никакво сравнение не може да става между Ваня и когото и да било този сезон.  

Ментето защо се е навело? Нали играеха изправени!

Само тя отговаря на всички условия за победител във формата: жена, с цвят, с позиция по всички въпроси, носена, бутана, дърпана, влачена от всички мъже. Само тя и никой друг!

# 1 364
Дяволче, Веселка не я брой за победител моля-моля Simple Smile  Защото тя е по-нелеп победител и от Добрин.

Общи условия

Активация на акаунт