💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 166
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 1 755
Пак се подсещам за Ивана дето на една елиминационна битка й дадоха някаква подобна игра, беше се усукала/подпряла на едно въже някак си хитро и ги победи, точно в същия стил като Мани сега

# 1 756
  • В светлината на слънцето

Ох, бееее, пакост или лакомство…:joy:

# 1 757
Прилича на Майкъл Джексън. Simple Smile

# 1 758
  • Испания
Скрит текст:
Прилича на Майкъл Джексън. Simple Smile

Защо сега обиждаш човека така лошо? Светла му памет!

# 1 759
Гложди ме мисъл такава: От къде знаеха, че жени ще победят/отпаднат та приготвиха тази игра?
Ми, ако бяха Манка и Семира на тези пранги? Anguished
Нали има няколко часа време между двете игри. Имат достатъчно време да подберат битката, със сигурност всички са предварително измислени и подготвени.

# 1 760
  • София
Някой може ли да даде линк към легендарната игра на Агонцев в Survivor?

# 1 761
Аз мисля, че снощната игра спокойно можеха да я играят и жени, но в по-улеснен вариант. Без вериги или по-леки такива (максимум десет килограма), необходимият сбор да е двеста точки, за да се минава по-малко пъти през трасето.
На такава игра искам да я видя Мани, но с този счупен крак... Ако беше здрава, щеше да ги размаже всичките, ама пусти малшанс...

# 1 762
Някой може ли да даде линк към легендарната игра на Агонцев в Survivor?
Ето
От 02:45
Както им каза Карамазов на Крум и Агонцев -  "Тази игра се оказа огромна хапка за вас" Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 19:19 от Bengun

# 1 763
Сигурна съм, че ако някой от останалите беше застанал така, както Манка на гредите, Димо веднага щеше да се развика, че не може така. Ама видите ли Манка голям стратег, как го измислила, чак Ралица беше силно впечатлена Joy
Кремена е отвратителна. Деформирана и противна. Има ли някой мъж, който я целува тая по устата бляк

# 1 764
  • София
Каква телепатия,точно не издържах и си я бях пуснала Simple Smile
Представях си Крум и Агонцев с вериги на врата.После си представих Мани.

# 1 765
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Битката между Калоян и Стратимир не ми беше зрелищна, а гадна за гледане. На едни им сложили веригите, като някакви роби, други минават между капките и някой ги носи. Такива унижения за едни имагинерни пари и пет минути слава. Ама ще има и шарани за четвърти сезон.
EdelV, напълно Ви подкрепям. По-нагла подигравка не съм си представяла, че ще видя.
Потресена съм от лансирането на такива мекотели като Мани, но лошото е,
че такива все по-често срещаме и в ежедневието си.
Целият отбор я влачи по терена, а тя без капка срам, нагло заявява, че е СТРАТЕГ.
Гади ми се, от такива безочливи и празноглави хора.
Тупарев и екип, това ли е образец и поведение за следване от младите хора,
който все по-очебийно се мъчите да наложите

# 1 766
  • SF
На кого го налагат този модел?

# 1 767
Със сигурност има поне 3 сценария за елиминационната битка - ако са мъже, жени и смесено. Имат време да приготвят всичко. Но идеята за веригите беше тъпа и за мъже, представям си да ги бяха виснали на жени....

# 1 768
  • SF
На жени тежестите щяха да са други или нямаше да ги има. Все пак целта е да се получи състезание и да има предаване. Ако ги забият с по 30 килограма и мацките успеят да преминат през трасето половин път, зрителят ще превключи канала.

# 1 769
Спокойно можеше и на първа елиминационна да сложат някаква игра за точност - я лък, я стрелички, ама тогава нямаше да е сигурно, че Мани ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт