💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 534
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 375
Утре няма да му е лесно на Неделчо. Дано да успее да вземе някой грош. Да купи на Манито имунитет поне за месец.

Зависи продукцията какво е решила.Много лесно може да му го направи лесно на Неделчо.Един по засукан пъзел накрая и ще му е много лесно.

# 376
Милена ми е много странна. Изглежда толкова стеснителна, притеснява се да се изкаже и да заяви позицията си. И в същото време е танцьорка в чалготека. Някак си не ми се връзват тези два образа. Също така с голяма изненада установих, че познавам приятеля й. Бяхме колеги в университета. Не съм останала с особено добри впечатления от него (да не казвам и по-лоши неща) и не мога да повярвам, че толкова мило, срамежливо и възпитано момиче като Милена ходи с него. Не знам, чудя се дали и в живота е такава, каквато е и в предаването.

# 377
  • Sunshine state
Забравих да кажа как гласувах в анкетата - Нямам мнение за играта Мартин/Елена, понеже нито скучна, нито пък интересна ми се видя. Неделчо искам да спечели капитанската, защото за мен е един от най-силните мъже в играта към момента.

# 378
Този сезон е пълна подигравка. Не само заради малоумните правила, островът на отшелника,който е голяма скука. И участниците са по-зле от миналия сезон. Не толкова подготвени. Някои са, но се броят на пръсти. Снощи на халките само Рабухчиев, Симеон, Елизабет, Валентин и Морунов успяха да преминат. Другите или се отказват,или просто не искат да се мъчат. И тази Кремена за какво я вкараха? Уж яка, фитнес инструктор, не можа да се набере на едно въже. Май добавките са повече, отколкото тренировките. Не знам защо още гледам, снощи пак се ядосах много.

# 379
Чета коментарите как Туджаров мишкувал, но Валентин не му отстъпва и също се крие зад Милена и Семира. Според мен Валентин и Туджаров имат сходна стратегия за стигане до финала. И двамата го играят "сиви кардинали". Това сходство може да породи в бъдеще съперничество между тях или да им изиграе лоша шега.

# 380
Този сезон е пълна подигравка. Не само заради малоумните правила, островът на отшелника,който е голяма скука. И участниците са по-зле от миналия сезон. Не толкова подготвени. Някои са, но се броят на пръсти. Снощи на халките само Рабухчиев, Симеон, Елизабет, Валентин и Морунов успяха да преминат. Другите или се отказват,или просто не искат да се мъчат. И тази Кремена за какво я вкараха? Уж яка, фитнес инструктор, не можа да се набере на едно въже. Май добавките са повече, отколкото тренировките. Не знам защо още гледам, снощи пак се ядосах много.
И Стратимир Simple Smile
За мен беше изненада неуспехът на Борис и Андрей, особено първия, защото е  каскадьор и на теория трябва да е перфектен атлет.

# 381
А пък на мен ми се гледат стратегии, и Валентин и Туджаров са ми интересни.
Паулина и Полимир са ми къде къде по скучни и безинтересни, особено пажът.

# 382
Хареса ми това за Сивите кардинали Туджаров и Валентин. Само, че Туджаров е само това, а когато се наложи Валентин е и силен играч.
Разбирам Елена защо не си даде зор. И аз да бях вероятно нямаше да го направя. Възпитан и мил е Мартин, но ми е някак глуповат, не знам защо съм останала с такова впечатление.
Много харесвам Боби и бях изненадана от него на халките. Виж за Симеон, с всеки ден ми е по-симпатичен.
Снощи пак имаше навряни гащи, вече е неприятно.

# 383
Браво и на Симеон, пребори се, въпреки, че не му беше лесно.
6 човека от 15 успяха в играта.

Моите уважения към Ники Мартинов, вероятно от него зависи доста малко, но да включиш компонент който не може да бъде преминат от 2/3-ти от участниците и да нямаш никаква предварителна идея какво да се прави ако някой не може да мине си е осир@не на продукцията. 

Фродо, освен хора които коват дъски и минават пробно по трасето ви трябват и хора с малко повече мисъл в главата.

# 384
Според мен частта с преминаване по халките с дървените колелета  на гръб беше непремерено опасна. При падане по гръб върху дървените елементи, участнитцие можеха да си наранят главите мноого лошо.  Докато гледах се надявах никой да не се контузи.

# 385
Снощи пак имаше навряни гащи, вече е неприятно.

Вероятно мислите им са протекли така:

Джуджи:
-- Чакай пак да навра гащите, че ми върви на победа така!

Бамби:
-- Е, като е тъй,  да взема и аз да ги навра!

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 386
  • Sofia
Мога да се обзаложа, че Манка рязко ще спре да куцука и пак ще "надене" токчетата. Стана ми жал за бойците (Морунов, Стоян и Неделчо). Не стига, че им натресоха виетнамското недоразумение, което трябва да бутат и влачат във всяка игра, а  за капак вкараха още две делви, да се чудят и тях, какво да ги правят...
П.С. Не знам, какви ги е "дробила" Сончето, но някак си племето си оттдъхна след напускането й.

# 387
Те състезанията им много често са опасни и недомислени от тази гледна точка.
Иначе халките са въпрос на техника основно, но тя им убягва по неизвестни причини. Иначе гребането беше по-добре от предния път. Ако сте забелязали преди всяко състезание минава някаква девойка в черно, не и се вижда главата. Та явно се тества дали може. Но че правилата се наместват на място е съвсем вярно, нищо не е обмислено предварително. От друга страна ако всичко е дефинирано как ще манипулират нещата?

# 388
То радост то натискане.

# 389
  • На брега на реката
То с тези навряни гащи е ужасно, особено пък, за огромният курник на Красима!
Що в другите отбори, жените не го  правят, а само жълтурите?

Общи условия

Активация на акаунт