💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 572
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 390
То с тези навряни гащи е ужасно, особено пък, за огромният курник на Красима!
Що в другите отбори, жените не го  правят, а само жълтурите?

Нямам обяснение, но идеята продукцията да им намеква ми се струва абсурдна дори за тази толкова ниско паднала продукция.

# 391
  • London
Снощи пак имаше навряни гащи, вече е неприятно.

Вероятно мислите им са протекли така:

Джуджи:
-- Чакай пак да навра гащите, че ми върви на победа така!

Бамби:
-- Е, като е тъй,  да взема и аз да ги навра!

Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз подозирам, че цялата история идва пак от ръста...с боксерки крака изглежда по-къс.....а така с голо дупе обратното. Силно ме съмнява да се прави с цел показване на задник.....

# 392
  • София
И аз точно това си мислех колко хора се пребиха на тези халки снощи, чак ме болеше като ги гледах. Поне по-ниско да ги бяха сложили, хем знаят, че повечето от участниците нямат никакъв шанс да ги минат. Ама то е така като правиш игри за можещи, а подбираш каст за шоу.
Мисля, че досега чак такава радост от напускане на съотборник не е имало, очевидно Соня е била ужасен човек.
Елена на всички индивидуални битки гледаше като уплашено детенце, нито самочувствие, нито воля за игра имаше и логично битката с Мартин беше скука.

# 393
То с тези навряни гащи е ужасно, особено пък, за огромният курник на Красима!
Що в другите отбори, жените не го  правят, а само жълтурите?
Традиция, миналата година нали беше Джериния бамбик 😄
Красима леко ми мязаше на сумистка снощи.

# 394
  • На брега на реката
Така е, ама и тя беше жълта?!

Нито една друга не го прави, от нито едно племе. Все са с боксерки, а Мани даже с клин под бикините .

# 395
  • London
Мани може и в цикъл да е ...заради това да се е запечатала така.Joy Аз им се чудя в деликатно положение как са....аз битка и бански първите два дни не бих си и помислила да правя. Просто е невъзможно.Disappointed RelievedJoy

# 396
След изминалите седмици за мен едноличен лидер остава Морунов. Вземам предвид физическите + социалните игри. Морунов е безпогрешен във всяка една игра на терен, освен това успя с достойнство да излезе от всички просташки провокации от Мани и Соня.
Няма да крия, че до скоро Андрей беше моят фаворит. Но, ако трябва да бъдем честни, във физическите игри все още не успява да блесне така както Морунов (че и Стоян), а с ролята на "махленска клюкарка", в която се вкара вече съвсем ме разочарова. Така и не са ни показали с какво точно ги е издразнила Красима, но аз продължавам да я харесвам. За контузията - това все пак беше решение на продукцията, не нейно. В отношенията с хората ми изглежда доста директна, за разлика от мрънкащото Джуджи. Няколко пъти Красима застава пред нея и я пита какъв проблем има с нея, а онова недораслото свежда глава и почва да мрънка. Даже й се извинява Красима, така и не разбрах за какво, само и само мир да има. Андрей по същия начин мълчи, когато Красима е там, а зад гърба й уж "едва се сдържа" и не спира да плюе.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 10:35 от sea_shell

# 397
Макар, че навън е мрачно- нека денят ни е свеж! Мисля си за тези гащи. Понеже за мен самата няма по гадно от това нещо да ти се навира на онова място, непрекъснато съм много старателна в избора на бельо и бански костюми. Мисля, че е възможно трикото и еластичността на всичките им служебни дрехи да са от лошо качество. Как на мъжете долнищата седят като изсулени. Освен това ги перат както могат. Може и да не е вина на девойките това положение.

# 398
  • На брега на реката
Но защо само на жълтите и то за втора година?

Мисля си,  че от продукцията ги подстрекават, да си показват тренираните задници,  а те не са много умни и ей ти на гледка.

# 399
А вероятно просто си ходят с такъв тип бельо в ежедневието и така им е удобно сега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 400
  • London
Такъв тип бельо може, но сгънати боксерки е съвсем друго. Аз пак казвам според мен е на естетична основа.....заради ръста при Елизабет. Още си спомням как се кекнех на 15 см....обувки и платформи още от 6-7 клас заради скромните ми 1.52. Ръста води до какви ли не решения .....за да го компенсираш. Особено докато си още мома за женене....младичка.

# 401
И моя мъж се зачуди, защо на жълтите са им дали гащи прашки; Като му обясних, че доброволно са си ги вкарали - голямо чудене падна;
От червения отбор само Морунов става за нещо и евентуално Неделчо заради пъзелите и ентусиазма му;
От жълтите ми харесва Елизабет , Андрей, Симеон;
От сините - Милена и Рабухчиев
Забравих и отшелника-военен

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 12:54 от Наоми

# 402
  • Испания
Eлизабет, като завре гащите, се издължава с 20 см и става неотразима. Несериозно е това и е грозно.

А и като висеше на елиминационната, пак трябваше да изглежда висока, та пак имаше отвратителни кадри.

# 403
  • Където морето целува небето...
За следващия сезон да им ушият по едни "прашки" към екипите и да не ги мъчат с това пъхане в дупето. Аз пък се чудя на тези игри с много движение как им е удобно по горнищата тип сутиен и с напъхани гащи. Къде, къде по-удобно ще е с боксери и бюстие.

# 404
Какво беше това копаене на Милена? На останалите торбичките им бяха на повърхността

После не било нагласено

Общи условия

Активация на акаунт