💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 85 235
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Е и вие сега! 😊 Кой ти търси удобство?!  5-те минути слава са причината за дискомфорта..

# 406
  • Асеновград
Еее то Йордан Йовчев , по малко е висял от тях на  халки.
Тази година прекалиха , през ден игрите с халки.
За гащите набутани в г..а даже не ми се коментира. Особено като се наложи на ,,Джуджито,, да копае ....грозна работа.
Туджаров изобщо не ми допада , голям страх да не иде на битка. Семира чак взе да се усеща че наистина прекаляват , с манипулирането на Милена.
Полина то се знае за нея вечно самоизтъкващата се , най добрата , но козите и разказаха играта.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 12:41 от сладката мими

# 407
  • Испания
Качено от Андрей, но аз го записах от профила на Алекс

# 408
Милена за мен е най-голямото мекотело. То па бива да нямаш собствено мнение и какъв е този рев? Ама тя не разбирала какво толкова били важни тези 2 гласа и това да имаш крайната дума. За това на елиминация, за да се научи другя път. Защото май и Паулина, и Семира имат грошове и евентуално ако им предложат, могат да си купят имунитет. А честно казано от целия отбор Стратимир ми е най-неприятен. А колко време им загуби по време на битката не е истина. Ако това беше някой друг, смятам, че Паулина щеше да прегракне от крясъци, но сега пък имаше тишина. Гадно ги прецакаха с ключа. Ясно беше, че са определени да ги забавят, не че Стратимир не помогна и той, с каквото можа.
Гащите на Елизабет, надупена и копаеща ми бяха свръх противни за гледане. Красима и тя яко е загладила косъма. До сега не ми беше направила чак такова впечатление, но на състезанието беше потрес. За разлика от Паулина обаче куцаше през цялото време. Изненадах се от Борис. Та той има рекорди точно на набирания и то с допълнителна тежест, която реално е по-малка от колелото, което му беше на гърба. Грях ми на душата, но се изкефих, когато Андрей падна от халките. Но пък, добрече не се нарани. Толкова недомислена и опасна беше в това отношение играта, че направо съм изненадана, че нямаше пострадал. Може би, защото много малко хора успяха да минат.
За бойците бях сигурна, че са на резиденцията. Неделчо е машина. Заочна да реди пъзела в движение, още не бяха изкарали дори всички части. Реално Мани трябва да участва в игра, за да натрупат недостижимо изоставане, което Неделчо да не може да компенсира на пъзел. Кремена е тотал щета. Силно се заяви в първата игра, но на тази беше тотал щета при всички компоненти, нито може да гребе, нито да се набере на халките, едвам се прехвърли, тотал щета. Явно Соня е била големият дразнител в племето, защото ми се видяха доста спокойни. Калоян ми е никакъв.
Тази седмица териториалната някак по-спокойно я приеха, дори и Паулина. Сигурно на място ще изригне, но номинационните са важни, защото ще са интересни стратегиите.
На капитанската съм за Симеон, просто защото от тримата ми е най-малко несимпатичен.
Подозирам, кои ще са на номинации от спойлера-снимка, който беше публикуван преди доста страници, но да видим.

# 409
  • София
И Стейси беше по задник още от началото, но тя не излъчва никаква сексуалност и въобще не правеше впечатление.

Сливането е скоро и вече никой не мисли как отборът му ще е по-силен, защото наистина няма значение.

При Туджаров и Паулина има много нереална представа за възможностите им. За мен Туджаров е истинско разочарование. Очаквах много повече от него, то не всичко е само на думи, поне малка физическа подготовка трябва.

В Сървайвър Ваня не беше най-силният, но не беше и трагичен.

# 410
  • London
Eлизабет, като завре гащите, се издължава с 20 см и става неотразима. Несериозно е това и е грозно.

А и като висеше на елиминационната, пак трябваше да изглежда висока, та пак имаше отвратителни кадри.
Честно казано не ми изглежда  на перверзница дори с гол задник....Какъвто вид има например Мани и с 5 вида клина и кюлоти. Просто според мен не го прави за да съблазнява. Blush Може и заради това да не ми е особена драма.....

# 411
  • София
Колкото повече гледам, толкова повече оценявам детайлите в анимациите на Неделчо.

Частта, в която Морунов тегли на рамо цялото племе, дават им двама нови играчи, резултат - Морунов тегли по-голямо племе. 😂

Паулина по-добра от теб, от теб и накрая от Скалата даже. Е, само един ѝ е равностоен (на фон тя как стои с въженце и кукички в ръка, а Мартин тича напред-назад по терена). 😂

Чакам с нетърпение още. Невероятно е и Красима и Кремена колко много си приличат на рисунките му. И Братоев, който е само торс, главата камерата не я хваща. 🤣

Снощи чухме Паулин да повтаря думите на Паулина "Не мога да повярвам какво се случва". Този човек съвсем се обезличи. Неделчо трябва да го изобрази като някаква бенка на лицето ѝ. 😁
А тя на две кози сламата не може да раздели.
Отвратително беше да прави опит да имитира уж Валентин. Поведение на разглезената щерка на селската клюкарка. Както правилно някой отбеляза, силно бърка липсата на възпитание с откровеност. Сериозно ѝ липсва връзка с реалността. Едно е да наречеш слаб играч Туджаров, който не блести с качества, друго е да плещиш за Валентин, който от началото на сезона не е спрял да изненадва.

И моят мъж се възмути защо на жълтите не им дават нормални панталонки като на другите племена. Унизително било така. Едва ми повярва, че нарочно го правят самите участнички. 😂

# 412
# 413
  • София
Няма ли кой да му каже на водещия, че лодките, които карат са каяци? Simple Smile

И че колесниците не са "каляски". Явно и онези, които им говорят в слушалките, толкова знаят.

# 414
Даже и не ми се коментира.
Играта беше хубава , но успяха да я смажат-то мерки, теглилки, наказания,удавяния, прилично добре закопана торбичка.Бррр...
Милена хич не е тъпа и безхарактерна, много добре й се получава ролята сред тези два лагера пиявици.
Онази с козите , що не хвана гората с тях, не знам.
Слушах в промото,Красима викаше козите с Поли (май🤪).Сега остава една крава да им докарат и да я кръстят...

# 415
Ама какво се чудите за жълтите дупета? Според мен продължават завета на Джери! Joy Запазена марка е на жълтия отбор. А пък на Елизабет е хубаво дупето.
И мен почна да ме дразни Милена. То бива реване. В тяхната коалиция няма лидер. Всеки иска да се скрие зад другите. Така не става. То е ясно, че ако си с рогата напред като Поли, ще си мишената, ама иначе какво очакват. Няма да спечелят само с мишкуване.

# 416
  • Germany
Реално погледнато Туджаров си е прав, той е там да върти стратегии (щом го няма в игрите) и да драпа за финал. Какво ще прави на този финал е друг въпрос, но пък и от игрите си зависи. Отстрани обаче изглежда супер неприятно всичко, което прави, че и вика - Нека, сега да кажа аз за капитана, с мои думи 🤣 Роден е за политик, говори, увърта, няма грешка.

# 417
Като гледате капитанската игра, мислите ли, че Семира можеше да е капитан? Толкова зле изиграна сценка, че и ред сълзи и сополи - няма нужда, ясен е сценария, за съжаление, подбраните актьори издишат в много от случаите. Иначе ми стана жал за Милена - изкопа Суецки канал за единия ключ Simple Smile
И козите се изгубиха нарочно - сега жълтите ще ги търсят и ще губят телевизионно време - явно на някоя редакторка й изглежда интересен аграрния уклон.

Харесвам сините, най-много Стратимир, раздава се в игрите и се справя на нивото на Морунов, че и по-добре, но понеже е набеден за паж на Поли, се игнорират постиженията му. Вчера и Стоян не се справи с хвърлянето, но нито дума за него. А никак не е лесно да улучиш на такова разстояние, важното е, че успя.
Според мен, Стратимир е влязъл заради адреналина и изобщо не го интересува крайната победа. Държи на доста остарелите, според някои хора, честност и почтенност, затова ви изглежда, че е слуга на Поли, но в редките случаи, когато говори в синхрон, отстоява принципи, на които държа, затова го харесвам и се надявам да има добро бъдеще в реалния свят. Този, на играта, не е за него.

# 418
След като в този сезон стана ясно, че игрите ще бъдат бутане на Мани или други контузени играчи и ще преобладава нагласяването от страна на продукцията, моите фаворити са:
- Тунджаров - кефи ме с целите тези схеми, които ги върти. Той всъщност е и много прав, защото това си е реалити и до голяма степен социална игра.
- Семира - от началото ми е фаворит. Много ми харесва как дразни отровното Трио от нейния отбор и онази Паулина велика, дето за нищо не става.
- до някъде Неделчо - кефи ме, че е най-добрият плувец този сезон и, че е машина на пъзелите.

А, ако забравим нагласените игри, и сметнем, че играта е с чисто състезателен характер, фаворити са ми:
+++ Мартин
++ Андрей, Красима,
+ Морунов, Стоян, Борис

# 419
Колкото повече гледам, толкова повече оценявам детайлите в анимациите на Неделчо.
.............
И моят мъж се възмути защо на жълтите не им дават нормални панталонки като на другите племена. Унизително било така. Едва ми повярва, че нарочно го правят самите участнички. 😂
Значи не е само моя в заблуда,че продукцията така ги е нагодила;
 Вика "Е как така доброволно са ги набутвали и навивали?!"Simple Smile
Чудихме се Красима какво е навила и набутала , та пък талията и е така висока - явно по-дългия клин ще да е .. и така смях пред телевизора на тия "прашки" ....

Общи условия

Активация на акаунт