💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 85 492
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 420
Тя пък Паулина вчера като каза на масата, че е вляза да играе честно, паднах. То вярно може да няма нищо общо тя с нагласената игра с Мартин, ама в такъв случай все пак по-добре си трай.
А Стратимир е тотално brainwashed, малко глупав ми се струва..

# 421
  • Испания
Тя пък Паулина вчера като каза на масата, че е вляза да играе честно, паднах. То вярно може да няма нищо общо тя с нагласената игра с Мартин, ама в такъв случай все пак по-добре си трай.
А Стратимир е тотално brainwashed, малко глупав ми се струва..

Много си деликатна.

# 422
Красима вкара боксерките в дупарата (досега май все с дълъг клин играеше?), а Борис я подхвана на столчето, че грешките в последните игри били нейни Rolling Eyes Разговора в очакване на една от двете съотборнички беше толкова наивно преговарян, че Борко чак подсказки даваше. Мисля, че ни подготвят за отпадането на Красима.

Играта беше чудесна. Калоян на халките с крака в тях беше просто смешен, докато не падна в басейна върху колелото. Имаше такъв огромен болт, добре, че не се случи белята. Кремена, ох, мъко морска, аз тъкмо се зарадвах, че ще има кой да отменя Мани, а то Морунов и нея ще влачи.

Не подценявам способностите на Неделчо, той още с поглед на старта има идея как ще се реди пъзела. Но червения пъзел беше и по-лесен за редене, някак по контрастен.
Жълтия с бяло и зелено се слива.
Милена с торбичка/ключ на метър под пясъка...и ето три начина да подредиш отборите.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 16:55 от Cafelate

# 423
Двама от днешните съперници в Капитанската битка

На Станимира, Екатерина и Ваня също често им лъсваха дупетата, не са само носителки на жълтите екипи Simple Smile
Иначе най-консервативни бяха близначките, които играеха почти винаги с дълги клинове.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 14:00 от Bengun

# 424
  • Sunshine state
Какви стратегии при Туджаров?! Шушукане зад бараката и да промием мозъка на Милена, това ли е стратегия? Абсолютно безполезен играч. Паулина е надута до няма и къде, но аз стратегии при Туджаров не виждам. Цялото племе са за изгонване.

# 425
  • Козлодуй
Моите фаворити (Симеон, Борис и Андрей) са предимно в жълтия отбор затова много мъчно ми стана че са само 5 искаше ми се те да запазят целостта си по-дълго Simple Smile
Възхищавам се на Неделчо как бързо реди пъзели но много вика и това ме спира да ми бъде фаворит Simple Smile
От жените не виждам фаворит тази година миналата година бях за Ваня ама нея не я биваше в социалната игра и много глупаво се опита да прави коалиция с новия Simple Smile
Ще ми се на всяка битка с отшелника да му предлагат да си купи нещо иначе за какво са му тези грошове като на всяка битка има опасност да отпадне завинаги? До сега ако имаше опасност от отпадане им предлагаха по нещо Simple Smile

# 426
  • Sunshine state
И аз си мислех за грошовете на Мартин. Какво да ги прави, освен да ги трупа, като не му предлагат нищо?
Моите фаворити от мъжете са Морунов, Стоян и напоследък Неделчо. От жените нямам и аз фаворит, защото Соня отпадна.

# 427
  • София
Аз пък имам едно предложение към Продукцията.Когато дават 3,5 или специални 3.5 минути "наказание",вместо да си почива,участникът например да тича през тези 3 минути.
Защо си избраха обаче бойците да са в резиденцията-те реално само веднъж са били на реката.Може би като жест към новите им попълнения.
Тази седмица очаквам изравняване-продуцентът много държи на симетрията.
Така че двама приключенци ще напуснат играта,но това няма да е Паулина.Всеки отбор трябва да има по един куц Simple Smile

# 428
  • Козлодуй
Ха ха от всеки отбор по един куц Simple Smile -Да това може да е мотото на сезона Simple Smile

# 429
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хубаво си мислех да не гледам вече, но любопитството надделя и реших да хвърля едно око на териториалната, с идеята, че битките вече може да са станали сериозни. Joy
Не знам защо изобщо ги карат да се разхождат до арената. Със същия успех могат да си стоят кой където е, да им тече няколко часа наказание и после с хвърляне на зарчета, "Камък, ножица, хартия" или в краен, ама най-краен случай някоя игра на "Не се сърди, човече" да се определи победителят.
Бойците хубаво се наиграха с отстраняването на Соня, хак им е сега да спасяват поредната Мани в отбора си! Защото каквато и да беше Соня, играеше сериозно. А тази Камелия за нищо не става, но щяла да ги слуша. Ами добре, късмет!
Манито пък даже не ми се коментира. Снощи беше като асистентка на фокусника до Неделчо, само дето не помагаше с нищо. Поне да му подаваше парчета, а то и за това не става, горкото. По едно време я даваха как с интерес следи играта на сините, докато Неделчо нарежда пъзела.

# 430
Всеки отбор трябва да има по един куц Simple Smile
Ахахахаха .. туше !

А Бойците са в резиденцията, защото така всички племена станаха с по две победи в Териториална битка Simple Smile Симетрия Simple Smile

# 431
  • Козлодуй
Да и аз се чудя как от 10 000 души кандидатствали са избрали само тези които не могат да минат по халките наистина в оригиналната игра препятствията са доста по-силови Simple Smile Ами да им бяха дали пудра в началото на халките за да не се изплъзват - като в истинските състезания или ръкавици а не наказание минути Simple Smile

# 432
Минаването по халките е много и до техника, не е само сила.
А за сцепление можеха да направят като Елизабет - да ползват пясък от плажа.

# 433
  • London
За мен като пробвах  халки основното беше неописуема болка в дланити.  Това без талк или ръкавици си е невъзможно.

# 434
  • Варна
Ако препятствията бяха като в оригиналната игра, то нашите актьори щяха да стоят все на старт линията. Bowtie
Мисля, че първо се пише сценария и след това се избират участници за отредените роли. Търсят определени типажи без значение дали притежават спортна подготовка.
Мъжът ми напоследък се загледа по предаването и се възмущава как е възможно да се запишат тези хора в такъв род състезание и да не могат да плуват и гребат.

Общи условия

Активация на акаунт