💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 534
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря.

# 466
Не мога сега да пусна видеото, какво казва Алекс за ваксините?

# 467
  • Испания
Не мога сега да пусна видеото, какво казва Алекс за ваксините?

Чувства се добре. Няма оплаквания. Чуди се как може в България само 19% да са ваксинираните. Както знаем, германците са много дисциплинирани.
Не призовава хората нито да се ваксинират, нито да не се ваксинират, а да бъдат разумни и да помислят за възрастните хора около себе си  и за себе си.

# 468
Аз се чудя кога ще видим играта с дървените елементи и крепенето на топчето. Още една възможна победа на Мани.

# 469
Време е за токчетата на Мани.
Супер евтино изглежда този "пир" с тази храна.

# 470
Възпитан и мил е Мартин, но ми е някак глуповат...
Ма то не може всички да сме ядрени физици.

# 471
Луксът е майонеза и гигантски салам. От къде са го купили, никога не съм виждала такъв? Огромен....
Вярно, че трябва да се радваш на малките неща, ама като заговорят за резиденцията и лукса и човек си представя нещо по различно, поне да свалят екипите и да си измият ръцете, и да хапнат на маса....
Имало от пиле мляко?? Кое по точно е от пиле мляко като всеки път е майонез????????

# 472
Всеки път като гледам "лукса" и "изобилието" в резиденцията, ми се стрва съвсем реалистично да гладуват напълно на реката . Все ще спестят някой лев:)

# 473
Мани що не набоде едни мигли на Неделчо. Ще бъде в пъти по интересно от всичките излишни глупости дето дават.

# 474
оххх, мноооого тегав за гледане е този епизод .. много ...

# 475
  • Испания
По-силната и от теб, и от теб, и от теб защо не ги спаси от пепелянката? Може би не иска да доближва себеподобна.

# 476
  • Където морето целува небето...
Не им върви на Приключенците... Бойците след най-проливния дъжд имаха жар в огнището и разпалиха огън, а Приключенците в това сухо време си мръзнеха без огънче.
Накрая ще се окаже, че в стопанството имат по-добра храна от майонезата и саламчето в резиденцията.

# 477
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пропускам битките на отшелника,защото там е ясно какво ще се случи.Мартин е нарочен да отиде при сливането на племената.
Някой спомена в предните страници,че Мартин изглеждал глупав.
Със същите впечатления съм.Като не му задават репликите,не може едно изречение от 3 думи да сгоби без да се запъва,а на острова е много приказлив,защото са му дали сценарии да рецитира..Едва свързва думите,милия със запъване и "ъъ,сега какво трябваше да кажа?" в ума..дори на въпроса на Елена "Какво правиш по цял ден?" не знаеше как да отговори и я игногира,за да продължи с думичките по сценарии. Пародия!!

Страшна издънка сте,драги продуценти.Една хубава идея за предаване и вие ще я нацвъркате с вашето бездарие.

Крепете си Мани,давайте все игри като за нея,тоест да не участва и да си кара напред в игрите,докато смислени играчи си тръгват.
Всеки епизод оставя у мен вкус на горчилка на нечестност.

Апропо вчерашната битки,на гърба си носиха 15 кг и след умората от първата част на трасето,наистина е трудно да минеш халките.
Андрей почти успя де,но ако не успееш от първия път,шанса от втория е много по-малък.Особено за тежките мъже и вече натоварването,което са получили в мускулите.

# 478
Аз не знам защо не я изядоха. Това си е месце. А и може да мине за самоотбрана, а не за убиване на защитен вид Wink

# 479
Вие майтап си мислите, но Манка сигурно наистина ще е финалист.
Ето ви математическа задачка : сега дадоха, че след 6 снимачни седмици е същите килограми, а в постовете си казва , че е отслабнала 12 килограма ( по спомен:). Въпрос: колко седмици й трябват на Мани още, за да свали 12 кг?Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт