💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 532
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 495
Жълтите що назидания отнесоха за две кокошки и недоказана вина, а Приключенците/Поли няма ли да ги порицаят за загубата на реквизит?

За Рабухчиев гласувах, дано има късмет момчето, кротък и търпелив е.

# 496
Аз съм за Рабухчиев

# 497
  • Испания
Жълтите що назидания отнесоха за две кокошки и недоказана вина, а Приключенците/Поли няма ли да ги порицаят за загубата на реквизит?

За нея всичко може.

Димо включи тъпите шеги.

# 498
Очаквам Рабухчиев да спечели.

# 499
Битката е хубава за гледане. Жалко, че играят двама само в нея.

# 500
  • През девет планини в десета...
Защо на племената червени и сини им казват бойци и приключенци, а на жълтите само жълти. Даже така ги изписват.

# 501
Битката е хубава за гледане. Жалко, че играят двама само в нея.
Да, само нарицателните горилата и кинг конг малко ме смущават...

# 502
Наказаха ги зареди Наденицагейт.

# 503
  • София
Тази вечер Димо чупи тъпомера с неадекватни и обидни коментари - за пръв път от началото на предаването спирам звука, не се издържат тези явни подигравки към Неделчо!

# 504
А как избраха такава мъжка игра? Ако тук имаше жена капитанка щеше да загине безвъзвратно. Тогава друга игра ли щеше да има?

# 505
  • Испания

Да, само нарицателните горилата и кинг конг малко ме смущават...

Рабухчиев сам се нарича Горила Рабухчиев, а Кинг Конг е измислица на Димо.

Тази вечер Димо чупи тъпомера с неадекватни и обидни коментари - за пръв път от началото на предаването спирам звука, не се издържат тези явни подигравки към Неделчо!

Не му е за първи път.

А как избраха такава мъжка игра? Ако тук имаше жена капитанка щеше да загине безвъзвратно. Тогава друга игра ли щеше да има?

Разбира се. Игрите са според участниците. Много често спрямо един участник, който... изненада... побеждава.

# 506
Рабухчиев верно като маймунка😀. Как само минава препятствията. За Симеон съм.

# 507
Да, друга щеше да е играта ако имаше жена капитан.

# 508
  • Испания
Ако се сетят да ги наредят първо на земята, ще е по-лесно.

Симеон дали разбра, че най-дългите "кости" са в средата. А, сега Димо им го повтори.

# 509
Рабухчиев се измори по-малко от Симеон по трасето, кардиото му е по-добро сравнено с останалите двама капитани.

Общи условия

Активация на акаунт