💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 478
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Браво на Симеон! Дано успее и да пререже главата.

# 511
Ох, извинявам се предварително, но Рабухчиев си заслужава прякора.

# 512
  • Където морето целува небето...
Еми добър си е Неделчо на пъзелите. За нула време ги стопи. Браво! Въпросът е обаче колко бързо ще стигне до пъзелите и изобщо ще стигне ли. Ако стигне в обединеното племе ще имат проблми с него на пъзелите. Той няма конкуренция.

# 513
Бравооооооооооооооо Simple Smile честито на Рабухчиев

# 514
Браво и на тримата за играта, хубава победа на Рабухчиев в оспорвана игра в края.
Неделчо отново доказа, че на логически игри през този сезон няма конкуренция.

# 515
Браво и на тримата! Интересна игра.
Обикновено капитанът на реката печели.

# 516
  • Испания
Симеон накрая спря. Дали пък ще повярвам на победата на Рабухчиев! Ха, ха!

# 517
Рабухчиев ми е много антипатичен на външен вид, но е добър играч.

# 518
Ще кажа нещо грозно, но Рабухчиев ме отвращава. Че и да се кръстиш на маймуна.

# 519
Не ви ли се струва, че Рабухчиев нещо изненадващо сряза главата при положение, че последно показаха че е до средата и сериозно изоставаше ??!!

# 520
Аз не схващам как Симеон пропиля толкова време, а после и Рабухчиев и той. Как така ги настигна Неделчо? Те през това време какво толкова рязаха? Освен да са им дали по-тъпи струни  (или с каквото там режеха).

# 521
Не ви ли се струва, че Рабухчиев нещо изненадващо сряза главата при положение, че последно показаха че е до средата и сериозно изоставаше ??!!
Това според мен е абсолютен монтаж. Според мен показват кадри на Рабухчиев само от началото на рязането, за да се създаде впечатление, че е назад и да заблуди, че няма да спечели.
Обаче си личи, че тази седмица ще отпадне син. Нарочно не им предложиха предимство. Явно са искали да изравнят племената, за да остане до последно интригата кое ще се разпадне първо.

# 522
Значи Жълтите ще се разпаднат. 1 ще отпадне скоро, примерно и 1 от Приключенците, а след това 2 Жълти при Бойците и 2 при Приключенците. Така ще да е.

# 523
Да я бяха оставили Кремена да си обръща сама каяка

Ама тя нямаше никакво намерение да оправи каяка, хвана се за понтона и започна да гледа овчо.

# 524
Обаче Неделчо все повече го харесвам, ако не се беше забавил с въдицата щеше да ги отвее, а то до някъде беше на късмет. Интересен младеж, жилав е. И пред племето не се правеше на интересен, каза си къде се е бавил и не го е бивало. Ако не беше истерясвал в скандалите и интригите щеше да ми е абсолютен фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт