💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 084
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 840
Полимир изгорЕ. Отново браво на Семира!
И кое му е бравото на Семира? Те така или иначе щяха да номинират по един от коалиция, защото са 4:5 гласа, а тя знаеше че ще е едната номинирана, защо й е да се изправя срещу Стратимир?
Защото не мисли логично, а следва направленията на Туджаров. Обаче неговите направления са такива, че да запазят него самия, а не тези около него. Семира е негова косвена жертва.

# 841
И кой точно се очакваше да си избере Семира? Рабухчиев ще я отнесе, другите са ѝ коалиция, а полската шматка с имунитет. Правилно стреля в него, той си е малко глуповат. Като нищо ще се издъни на някой пъзел.

# 842
Щом Семира си избира противника, кого трябваше да избере? Козата е с имунитет, а Рабухчиев ще я смачка във физическа игра. Полимир има шанс да се издъни, особено ако дадат логическа игра.
Ако искаше да има реален шанс за оставане в играта Туджаров ми се вижда най-добрия и вариант.
]

Проблема е че тук идва моментът в който всеки си спасява кожата :/

# 843
Много ще ми е кеф ако Семира му натрие носа на Полимир. Зависи какво са решили продуцентите, кой им е по-интереснят сценарий... Иначе те обичат да дават уроци на играчи, които много говорят, както Тошко и сестрите миналия сезон.

# 844
И кой точно се очакваше да си избере Семира? Рабухчиев ще я отнесе, другите са ѝ коалиция, а полската шматка с имунитет. Правилно стреля в него, той си е малко глуповат. Като нищо ще се издъни на някой пъзел.
Ако беше играч Семира - Туджаров.

# 845
Щом Семира си избира противника, кого трябваше да избере? Козата е с имунитет, а Рабухчиев ще я смачка във физическа игра. Полимир има шанс да се издъни, особено ако дадат логическа игра.
Ама от нейната агитка така или иначе щяха да пратят някой от другата група, защото са 4:5 гласа, вероятно щеше да е Стратимир. Само си пропиля грошовете.

# 846
  • Испания
Внимание, внимание! Важно съобщение.

Открих защо Тъ участва в ИВ. Рекламодател - Теленор. Подписали са с Тупарев с едно условие: да вземе Тъ и да я държи възможно най-дълго, за да си починат от нея. Ако спечели формата, Теленор ще изплати сумата.

Днес ги излових.

# 847
Семира трябваше да номинира Милена. Не виждам защо трябва да са лоялни към нея при нейните циркове и трагедии.
Как пък в това племе няма един участник, който да ми допада поне малко. Всичките са ми Мани.

# 848
Паулинкиния утре ще му дадат едни огърлици и право при Мартин.

# 849
  • София
Няма игра, в която Стратимир да се е представил зле. Не може да бъде сравняван със Семира. Съжалявам, че обира негативите от коалирането си с Паулина. Ще ми се Паулина и Семира да са номинирани и тогава бих била за Семира. При никакви други обстоятелства, всъщност, ако се изправи срещу Тудажров, също бих искала тя да спечели.

Туджаров обаче как минава финно между капките ...
За жалост (моя)... Sweat Smile

# 850
И защо го научаваме ей така помежду другото в коментарите на Димо по време на дуела, а не го казаха в началото?
Почти съм сигурна, че го казаха още в началото, когато отборите се строиха пред водещите.

# 851
Ако беше играч Семира - Туджаров.

Само, че при евентуално връщане, а тя вече има едно такова, остава в мнозинството. Ако Рабухчиев имаше акъл щеше да даде два гласа за Туджаров и тогава да избира той. Ама Кинг Конг… кво да го правиш.

# 852
Изобщо не е тъпа номинацията на Семира. Тук печели, който реши продукцията, така или иначе. Стратимир и на баланс и на пъзел и на някаква игра за памет и прецизност, е изгърмял. Плюс, че ако излезе срещу Кремена, има всички шансове да я отвее.

# 853
Не знам ама в петък ще е голям цирк, дано утре жълтите паднат че са ми противни, някак си токсични! :/

# 854
Аз си мисля, че е напълно възможно Полимир да отпадне от Семира. Много зависи от играта.

Общи условия

Активация на акаунт