💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 693
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
Мерси за темата!

Искам пак Бойците на реката.

# 61
  • София
По вашата логика мъжът ми е обсебен от Мани, защото все тя му е в устата. 😂

Възмущава се, пък аз да не се сетя каква е работата. 🧐🤣

# 62
  • London
Той е зрител, което е съвсем различно. Е ...няма да е нормално да си легнете и пак да блещи за Мани, но едва ли имате чак такъв проблем.Joy

Как успявате да накарате мъжете да гледат предаването. Моя изгледа точно 1-2 епизода и рече, че е театър и съм загубена да ги гледам.....вечер си чете книги през това време.Joy Същото му беше мнението и за Фермата. Joy Та няма с кой вкъщи нито за Мани, нито за Калпазани да си говоря.Joy

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 01:10 от La Catrala

# 63
  • Sofia
По вашата логика мъжът ми е обсебен от Мани, защото все тя му е в устата. 😂

Възмущава се, пък аз да не се сетя каква е работата. 🧐🤣
Леле,и моя,отървахме ги...

От участниците само от онези джукестите се потрисам,иначе за никого не мога да кажа,че е грозен.Но пък и никой не ми е уау.Може би защото гледам цялостната картинка,не само външно.Морунов,например, не е лош,но като го чуя как говори...Онзи ден се заслушах:"кат се наведем и кат се изпраим и направо ми причернева пред очите".Ми не,не е моя човек.

Тази седмица искам бойците да си стоят на реката.В краен случай-приключенците. Whistling

Смайли,за пореден път,благодарности за страхотната тема! Hug

п.п.Катрала,чак гледане-силно казано.Дреме пред телевизора. 🤣

# 64
  • Sunshine state
Как успявате да накарате мъжете да гледат предаването. Моя изгледа точно 1-2 епизода и рече, че е театър и съм загубена да ги гледам.....вечер си чете книги през това време.Joy Същото му беше мнението и за Фермата. Joy Та няма с кой вкъщи нито за Мани, нито за Калпазани да си говоря.Joy
Гледа само игрите, почне ли частта с приказките, се изнася да си играе на играта или да си прави нещо друго. Тази година Фермата не я гледа, понеже дуелите са в два дни и го дразни това.

# 65
Моя въобще не поглежда, но поне ми изслушва коментарите.  Simple Smile

# 66
  • Sunshine state
А, и моя слуша стоически, та понякога и псувни слуша. ☺ Той не псува, та само ми прави забележки, ама като се ядосам на нещо си ги и попържвам. 😂

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 03:55 от Pupitka

# 67
По-абсурдно нещо не бях чувала от това, че Андрей видиш ли тайничко си харесвал Красима.
 Та то от километри си личи, че органически не коже да я понася. Тя е груба и простовата.. И да, жената на Андрей е много красива и финна. Няма нужда от фотошоп и филтри.

# 68
  • Sunshine state
А, жената на Андрей колко е фина, а Красима колко е груба и проста. Ние не познаваме жана му, за да знаем каква е.

# 69
Моят мъж следи предаването от 1-ви сезон. Даже ме подканя да го пускаме. Понякога се разгорещява в коментарите, вдига децибелите и заглушава участниците и водещите.

Много благодаря на авторката на темите Смайлис, както и на всички, които допринасят за тяхното интересно съдържание!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 05:48 от tisa

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В ИГ на жената на Андрей има мнооого снимки дори без филтри,на които си личи,че жената е много красива.
Teoрията,че Андро си харесал Красима и затова все му била в устата е трагикомична..че той не може да я гледа/понася и толкова му личи и без да я коментира лол..

# 71
  • Вестерос
Не мисля, че харесва Красима.. не я понася

# 72
Може следващата анкета да е за най - секси играч от мъжете 😀

# 73
  • London
Добре и за вас е нормално да не я понася сякаш му е откраднала минимум 50 бона? Така се държи....ми не са ми приемливи такива фиксации. Заради това и може би Андрей ми поолекна, не е мъжко ....без значение аграрна ли е, молекулярна ли е. Защото тя може и всякаква да е...., Но се усети да речем и тийн поведението Анти Андрей го пресече пред камерите. Та така в тази връзка поне тя излезе по-мъдра. Аз си го казвам за мен такова внимание на мъжа ми към жена няма да ми хареса без значение дали е негативно и в двата случая ще ми е грозно и неприятно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 74
Андрей е праволинеен, самостоятелен играч. Тънкия ѝ номер, че не може да играе уж. Той знае,че е сценарии. Изказал си е мнението. Вие го направихте по черен от дявола.
Прасима го издразни със скатаване от елиминационната битка.

Общи условия

Активация на акаунт