💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 347
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 630
@Mrporter
Какво общо има зрителя дали може или не може да мине по трасетата в ИВ с гледането на сериала ?

Ако ти се струва прекалено сложно да мяташ кукички и бягаш, по-добре да си пуснеш "Семейни войни". Това е общото, според мен Simple Smile

Не, не ми е сложно. Просто ми е невъзможно. Но не понасям оня, дребния лигоч. От кого да искам позволение да гледам каквото си искам?
Може ли малко по-кротко с лактите и съветите как да си редим мебелите?

# 631
  • София
Много хубава капитанска битка с драма в края. Това май бе играта в която Боби блесна и победи шак шак Тодор в миналия сезон.
И най-накрая да видим някоя равностойна битка до самия финал. Неделчо както изоставаше с много, така почти ги настигна. Има си техника на рязането, само със сила не става. И във ''Фермата'' е така. Някои блъскат с всичка сила брадвата или натискат триона, а то си има чалъм и за двете.
Така че не се изненадвам, че Симеон се провали. Бе и доста уморен от препятствията, сам си го каза после. Но не изключвам и да са му дали по-твърда рибка... Но по-скоро едва ли, за какво им е? Не е толкова важна тази битка, а ако толкова държат да прецакат жълтите, то много други начини има.
Браво на Рабухчиев за победата, аз си бях заложил на него.
Браво и на Неделчо, отново много бърз и сръчен на пъзела.
Браво и на Симеон, който бе много точен при хвърлянията и водеше през цялото време.
Правилен избор на Рабухчиев да вземе въдицата, каква пица, какви пет лева? Едно парче няма да ги нахрани, а само ще ги разяде още повече и ще им стане още по-гадно. А тези кадри не трябва ли да са вече от началото на Юли месец или края на Юни? Какъв размножителен период на рибата я гони Полито не знам. Аз доколкото знам от обща култура този период основно обхваща Май месец. От Април се почва някъде до средата на Юни. Няма значение де. Но ме втрещиха и принцесата и нейния верен паж с искането на пицата.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 15:58 от Diavolo

# 632
Ох, жив да е Неделчо! Много съм се смяла на новото клипче. То и музиката и всичко е изпипал. Joy
За довечера гласувах Шампиони-Бойци-Приключенци

# 633
  • София
Неделчо става все по-добър, това е най-смешното и оригинално клипче от неговите до сега, смях се с глас!

# 634
Много яко се получава на анкетата .. пет възможности имат по 20 или 21 гласа... няма явен фаворит.
Аз ще се пробвам за изненада с по-висок коефициент, предвид това, че явно трябва да си замине син тази седмица Simple Smile
Бойци - Приключенци - Шампиони
Но ми е все тая кой на кое място ще завърши.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 16:05 от Bengun

# 635
Да си признаем повечето, че сме на нивото на Мани и нямаме право да гледаме ИВ Simple Smile
Неделчо ми е супер забавен, дори и когато беше в коалиция с Мани. Като цяло симпатиите ми са за мъжете от това племе, Неделчо, Стоян и Морунов, защото са много наказани от сценаристите - Мани, Соня, а сега и тези излишните.
Но това племе сякаш просветна, като отпадна Соня.
Мисля, че същото ще се случи и със сините, ако се махне Туджаров. Не знам защо, мнозинството се дразнят от това че Паулина е със високо самочувствие и подкрепят змиярника на Туджаров. Двамата с Валентин се държат, като злобни бабки и за мен Паулина е с по мъжко поведение.

# 636
Ох, жив да е Неделчо! Много съм се смяла на новото клипче. То и музиката и всичко е изпипал. Joy
Къде гледате Неделчовите клипове?

# 637
Къде гледате Неделчовите клипове?
Тук

# 638
Обожавам това предаване. Още не мога да се оттърся от това колко нагласено казаха на Красима, че не можела да играе и пратиха Елена да си ходи като жертвено агне. А Мани и Поли, които бяха много по-контузени не ги извиниха да не играят....

# 639
Просто скоро жълтите ще се разпаднат. Това им подготвят, според мен. Инфо нямам, звездите ми го говорят.

# 640
Като цяло харесвам повечето участници, нямам любим отбор, но Шампионите са си истински шампиони, но и тях раздорите не ги подминаха. Червените започват да ми стават все по-любими. Симпятяги са, нищо, че си имат кусури.

Просто скоро жълтите ще се разпаднат. Това им подготвят, според мен. Инфо нямам, звездите ми го говорят.

# 641
Със сигурност. То по-голямо инфо от "пророческия" сън на Стоян не ни трябва. Там каквото предусети някой играч, се случва.

# 642
Всъщност как се контузи Мани? Показаха ли го, че нямам никакъв спомен?

# 643
  • London
@Mrporter
Какво общо има зрителя дали може или не може да мине по трасетата в ИВ с гледането на сериала ?

Ако ти се струва прекалено сложно да мяташ кукички и бягаш, по-добре да си пуснеш "Семейни войни". Това е общото, според мен Simple Smile

Ако на този принцип се градеше популярност и аудитория то навярно нямаше да има спорт, който да се гледа изобщо от публика. Предаването все пак е спортно и човек малко от малко очаква подготвени хора там, има повече тръпка, по-красиво е за окото.... иначе спокойно могат да бъдат събрани 20 пенсионири от някой пенсионерски клуб и да тече предаването със същата успеваемост.Simple Smile

# 644
Да бе, пенсионери с наполеонки! О мен: НЕ! Smile

Общи условия

Активация на акаунт