Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Признавам си, че започнах Тед Ласо отново. Ако не открия нещо ново и интересно за гледане, имам навика да се връщам към любими неангажиращи сериали.

# 331
Някой следи ли сериала Locke & Key на нетфликс?
Сега гледам втори сезон и задържа вниманието ми. Според мен е на нивото на първия сезон.

# 332
  • Вестерос
Почнал е 13 сезон на Doctor Who

Както и 9 сезон на Dexter

НОВИ сериали

ПОДНОВЕНИ
Star Trek: Prodigy
 Fantasy Island
Miracle Workers
Tacoma FD
Heels
 Elite
 Succession
 Pennyworth
Doom Patrol
Titans
Jack Ryan
You
Foundation
 Sex/Life
The Witcher
Sex Education
Virgin River

СПРЕНИ
Hanna
Y: The Last Man
Dash and Lily
Mr. Corman

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:47 от Tiffany А

# 333
Не правя реклама, само споделям забавен факт - вече се продава грим, вдъхновен от La casa de papel Simple Smile
https://www.pinkpanda.bg/magazin/nyx-professional-makeup-x-la-casa-de-papel
Между другото, доста скъпичко като за това, което е...

Догодина сигурно ще се появи и Squid game мейкъп серия Wink

# 334
  • Berlin
Аз гледам Лок и кий, ама прочетох малко какво става в комиксите. Simple Smile Не си спомням дали имаше намеци в първи сезон, че братът е гей и малко ми дойде като гръм, че ще се жени за чернокожия си приятел.😂

# 335
Аз търся линк към комиксите

# 336
  • Вестерос
Аз съм го свалила, но не съм го гледала още, имам си причина. Доста харесах първи сезон.

И една новина, втори филм на ДА

# 337
Ехее, аз първия не съм гледала още. Но в сериала ми беше много тъпо, че умря най-готината сестра, Сибил.. Weary

# 338
Някой следи ли сериала Locke & Key на нетфликс?
Сега гледам втори сезон и задържа вниманието ми. Според мен е на нивото на първия сезон.

Мерси много! Бях забравила, че ще излиза. Ще си го пусна.

# 339
Аз гледам Лок и кий, ама прочетох малко какво става в комиксите. Simple Smile Не си спомням дали имаше намеци в първи сезон, че братът е гей и малко ми дойде като гръм, че ще се жени за чернокожия си приятел.😂

О наиситна ли Anguished. Да видим дали ще е така и в екранизацията.
Ще ви помоля такива неща да ги слагате в скирт текст Grin

Скрит текст:
За да не се разваля изненадата Grinning

# 340
За мен също беше изненада, изгледах 1 сезон точно преди 2 и нямаше такова нещо. Явно си изпълниха квотата с това .

# 341
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изгледах първа серия на Dr Brain https://tv.apple.com/us/show/dr-brain/umc.cmc.60vbrno9xpmmax8wmdo4ow05u само заради главния герой, не крия....Сега, една серия ми е малко за да си създам впечатление ще го продължавам или не...Малко е неясен, затова още една серия си подарявам:)

# 342
Снощи изгледах първи епизод на Arcane - графиките са просто wow, така че препоръчвам на всеки, който харесва естетически направени продукции. Според мен е подходящ и за хора, които не са имали досег с League of Legends.

# 343
  • Berlin
О, абсолютно си е подходящ, да. Гледам, че по Нетфликс ми пише, че 1-3 еп. ще мога да ги гледам до 13.11, когато ще излиза мисля новата порция епизоди. Не знам какво ще е след това, може би ще ги свалят.🤔Интересно.

# 344
  • София
Онзи ден изгледах 1 епизод на Декстър. Много съм доволен от началото!
Ако има фенове на този култов сериал, то си има и фентема дори. Simple Smile

оттук започва писането за новия сезон:
https://bg-mam.ma/p/688246/43769805

Общи условия

Активация на акаунт