Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 264
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Предварително се извинявам на тези, които не гледат Касата, в следващата седмица ще ви поспамя тук Joy
Тааааа, имаше днес лайф с актьорите и екипа на сериала по повод финала, два часа някъде, идваха по червен килим, снимки, интервюта, накрая бяха в някакъв стадион май, пълно с хора и говориха над час за сериала, изживяването - не разбрах всичко, че беше на испански (логично) с ужасни субтитри на английски - симултантен превод. (А и съм на работа в момента Joy) Но беше хубаво да ги видя. Пфф, наистина трябва да се хвана и да науча малко испански Joy
Ииииии, голямата новина. Нетфликс определено си гледат бизнес интереса и обявиха нещо, което предполагах, че ще се случи - работи се по спин оф, посветен на любимеца на публиката Берлин, който ще излезе през 2023г. Както казах, го очаквах, да не оспойля moonriver, но всички знаем как Нетфликс развиха историята, за да задържат този образ в сериала. Не е моят любимец, но признавам, Берлин е страхотен персонаж, а Педро Алонсо е изключителен актьор и ще чакам спин оф-а с нетърпение. Като се появи Педро на сцената, каза едно изречение като "Берлин" и беше ОМЕГА!
Накрая отбелязаха и корейската версия, по която се работи и която ще излезе по Нетфликс през 2022г, имаше кратко видео от корейския Берлин.
И качвам (само!) 2 снимки. Страхотни са, ей, много ще ми липсват!
Скрит текст:

# 451
  • Вестерос

# 452
  • Пловдив
Този ще го гледам; не изглежда отвратително либерален - поне доколкото може да се разбере от трейлъра Simple Smile :

П.п. започва на 2-ри януари.
I'm a simple girl. When I see David Tennant, I click 😅
а къде ще го дават?

# 453
Аз ще тегля от Замунда, иначе сигурно по ВВС.
Преди няколко дена някой ме попита защо не ползвам абонаменти за платформи - защото всичко го има в Замунда.

# 454
Предварително се извинявам на тези, които не гледат Касата, в следващата седмица ще ви поспамя тук Joy
Тааааа, имаше днес лайф с актьорите и екипа на сериала по повод финала, два часа някъде, идваха по червен килим, снимки, интервюта, накрая бяха в някакъв стадион май, пълно с хора и говориха над час за сериала, изживяването - не разбрах всичко, че беше на испански (логично) с ужасни субтитри на английски - симултантен превод. (А и съм на работа в момента Joy) Но беше хубаво да ги видя. Пфф, наистина трябва да се хвана и да науча малко испански Joy
Подобно събитие имаше снощи и за втория сезон на The Witcher.

Относно ученето на испански - точно покрай LCDP се зарибих. Харесвам сериала, но също като много други зрители смятам, че пресолиха манджата с последния обир. Преди години търсех сериали с повече сезони, но с времето започнах да предпочитам изпипани и кратки продукции, защото иначе неминуемо (с малки изключения) се стига до снижаване на качеството. Без да спойлвам, само ще кажа, че финалът на първата част на сезон 5 изобщо не ме трогна 😅

# 455
  • Mediterraneo
Сякаш и мен, аз плаках повече за Найроби.

# 456
Изгледах Касата.
Ох....ох, ох! Ами жестоки 5 епизода!  ЖЕ СТО КИ!!! Първата част на сезона от септември е само подготовката за всичко, което се случва във втората, сценаристите тук определено са се развихрили. Разликата е огромна - асега имаме динамиката, играта на котка и мишка, постоянните обрати, няколко комедийни сцени, абе всичко е както си трябва. Мен лично ме държа в напрежение до самия край.
Малко ми е трудно да говоря, без да обсъждам сюжета, затова ще кажа, че съм ужасно доволна от финала, цялостното ми усещане от сериала ще си остане повече от добро и за мен не омазаха края, както понякога се случва. Личи си, че са се постарали, хвърлени са много усилия (и пари).
Хареса ми, че имаше неща, които не очаквах (синчето). За сметка на това важна част от финалната история
Скрит текст:
а именно това, че ги изнесоха с чували за трупове и в камионите станаха и се разкопчаха
съм го гледала в един филм
Скрит текст:
Бандити - гледайте го, чудна комедия
, но нямам против - филмът ми е ужасно любим и се усмихнах - радвам се, че екипът на сериала гледа доста неща Wink
Е много са добри! Ще ми липсват. И ще се учи испански.

Чакам ви да гледате, че да обсъждам повече Grinning Bella Ciao!!!

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 21:59 от Donna Paulsen

# 457
Тъкмо гледам и си викам, бре, мълчание. Едва на 2 епизод съм де,имам още

# 458
  • Mediterraneo
Аз си оставих за десерт последните два епизода, чакам ММ да се върне от работа и ги свършвам. Тази част ми харесва повече от предната, където беше прекалено много екшън. Тук мозъците светят! Настръхващи моменти имаше, особено като запяха Бела чао, дали не ни чу целият квартал Simple Smile

# 459
Изпълнението на "Bella ciao" е най-приятният момент във финалните епизоди (а свръхпопулярността на песента е абсолютна заслуга на сериала завинаги).

Добре че е ролята на Алисия Сиера да радва окото и ухото - най-силният персонаж заедно с тези на Найроби и Берлин изобщо за продукцията.
От разочарованите съм от развитието и най-вече от финала.

# 460
Значи казвате тази песен има да я слушам още много в сериала.. Grinning
Малко не ми допада на мен това, че всеки път, когато може евентуално да има някакъв обрат и има някакъв съспенс, накрая излиза, че Професора така го бил планирал (пример имението в Толедо). Малко бях разочарована и че не уби бабата. Викам си, ето, може накрая някой да умре.. ама не Grinning

# 461
Моля някой да ми напише като спойлер или на лс, какво стана накратко. Няма да гледам сезона, но все пак ми е любопитно.
Не мисля да гледам и разклонението за Берлин.
Но ще дам шанс на корейския римейк.

# 462
Да попитам сериала 911, снощи го мернах видях че има 5сезона!
А аз си търся нещо с повече сезони, да загледам Wink та въпроса ми е ако сте обсъждали тук хубав ли е, заслужава ли си?

# 463
  • София
слагайте спойлери моля 🙂

Изгледах два сериала по нашата ФОКС:

Clarice
https://www.imdb.com/title/tt2177268/
драма/трилър
13 епизода ; продукция на CBS
за Кларис Стърлинг. Историята се развива след събитията в Мълчанието на агнетата
Голямо разочарование. Тръгна добре в първите няколко епизода и след това пълен крах. Един от провалите на сезона за мен.
Имаме и гнусна мейнстрим пропаганда за БЛМ.
Актрисата която са избрали за тази толкова емблематична героиня е пълен провал.
Не си губете времето.
-
5.5

The Equalizer
https://www.imdb.com/title/tt11242246/
екшън/криминален
с Куин Латифа ; 10 епизода, продукция на CBS ; подновен за втори сезон (?!)
това недоразумение пък е правено като сериал по култовия филм с Дензъл, ама с жена в главната роля и то точно некадърната лоена топка Латифа.
Това е най-малоумния сериал за годината и един от най-слабите изобщо в историята на телевизионния бизнес.
Колко нагъл трябва да си, за да подновиш тази откровена помия и обида???
Трагична Куин Латифа. Бездарен сценарий и гнусна БЛМ пропаганда и колко лоши са белите и особено белите мъже.
-
2

# 464
  • София
Diavolo, как ги гледаш тези безумици, че и да ги приключиш до край вместо да ги спреш.

Аз от тези мудните, които споделих, че мъча- Midnight Mass, Lisey`s Story, Invasion и See 2, успях само Invasion да добутам до почти край.
Остава още 1 серия, но се раздвижи, докато за другите нямам надежда и май няма да ги догледам.

Започнах The Wheel of Time и той трагедия, не мисля да си го причинявам.

Общи условия

Активация на акаунт