Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 46 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Изгледах 4 сезон на The Good Doctor
Хареса ми. Вкараха нови герои, имаше и хубави и тъжни моменти.
Много хубави и реалистични последни два епизода в Гватемала
Скрит текст:
Не ми хареса, че се разделихме и с Клеър. Всеки сезон започнахме да губим по един ключов герой, тц тц. И въпреки, че е типично за докторските драми, все пак ми е тъпо. А и д-р Браун беше от основния каст на сезон 1.
Радвам се, че Шон и Леа ще се оженят, ама защо им убиха бебето? Аман от тези американски драми. Все драма да има. Надявам се в сезон 5 да има скок във времето след сватбата и да си имат здраво бебе.

# 481
  • Варна/Амстердам
Последните два месеца изгледах:

Squid Game-интересен, различен, определено успя да ме заинтригува.

You-трети сезон. Допадна ми общо взето. Не съм сигурна обаче какво може да предложи четвърти.

Sinner-четвърти (последен) сезон. Хареса ми-мрачен, дори зловещ, мистичен до някаква степен, историята грабваща и необикновена. Първи и втори сезон намирам за чудесни, само трети не успя да ме заинтригува (с изключение на актьорския състав Smile ).

Cruel Summer-на един дъх го изгледах! Тийн е, но пък ми бе изключително интересен. Намирам сходства с 13 Reasons Why? поради идентичния начин на разказване на историята, ретроспекциите и дори външна прилика между Жанет и Хана. Simple Smile Действието се развива през 90-те години-готина музика, интересни модни решения.
Малко повече ще споделя в скрит текст, за да не разваля интереса на потенциални зрители. Laughing
Скрит текст:
Този туист накрая определено ме остави без думи. Да, очаквах го, но някак се надявах, че не е истина и Жанет, макар и променена външно, е все онова сладко момиченце с брекети.
На няколко пъти ни подсказаха, че Жанет наистина е знаела, че Кейт е отвлечена.
1) Първоначалната й реакция, разбирайки, че са октрили Кейт, в която тя инстиктивно пита мъртва ли е, кой я е убил и т.н., подсказва, че тя знае нещо. В реакцията й прозира страх от факта, че може да загуби всичко, което е постигнала, подражавайки на Кет.
2) Усмивката и вълнението, които излъчва, казвайки на Джейми, че Кейт е изчезнала.
3) Гледайки телевизия попада на момиче, жертва на някакво насилие, което придизвиква съжаление в съда поради начина, по който говори. Тогава Жанет се опитва да имитира поведението й, след като се накрая се усмихва злокобно-както и в последната сцена на сериала.
Жанет излиза абсолютен социопат, който освен че не нездраво подражава на Кейт, демонстрира и извратено желание за влизане в чужди домове, извършване на дребни кражби и изричане на лъжи без последствия и наказание.

# 482
Аз загледах едно семейно весело сериалче по нетфликс - One day at a time, латино семейство, разведена съпруга живее с майка си и двете си деца тийнейджъри. Бабата е топ, доста ме забавлява. Напомня много на бабата от Young Sheldon, който също много харесвам Simple Smile

# 483
О-о,"Младият Шелдън" ме хвърля в джаза! Смях до припадък!

# 484
  • Варна/Амстердам
Забравих да спомена, че гледах The Chestnut Man, който много ми хареса и Nine Perfect Strangers , към който пък имах по-големи очаквания поради атьорския състав (и най-вече заради Никол Кидман, която ми е любимка) и леко се разочаровах, но не е отчайващо зле.Smiley

# 485
Здравейте! Аз изгледах YOU. Толкова много се зарибих по него, че не исках да свършва. Въпреки че не беше кой знае какво. И че се случи нещо, което изобщо не исках да се случва с един от героите...
Сега гледам последният сезон на What we do in the shadows. Много ми харесва това сериалче. Много се смея. Знам, че не е за всеки, но постоянно го препоръчвам.
Искам да попитам някой, който вече е гледал новият южнокорейски Hellbound дали е интересен?! Тъй като малко от трейлъра ми е 50/50. Благодаря!
Hellbound е непредвидим сериал! На мен лично ми хареса повече от Калмарите, а краят е невероятен! С нетърпение чакам следващ сезон ...

# 486
  • Пловдив
Ох...ида да споделя, че мноооого ми хареса исландския за който писах, "В капан". Много изпипан и добре направен.

# 487
Най-накрая и аз догледах последния сезон на La Casa de Papel. Очаквах да съм разочарована, но надминаха очакванията ми 😂

# 488
В смисъл, че разочарованието е било по-голямо от очакването, или обратното? Simple Smile

# 489
По-голямо от очакваното. Единственото, което ми хареса, беше развитието на героите на Професора и на Алисия, които и без това ми бяха любими.

# 490
  • Бургас
Ох...ида да споделя, че мноооого ми хареса исландския за който писах, "В капан". Много изпипан и добре направен.

И аз го гледам. Дават го по Канал 1 в делничните дни от 22ч.

Иначе идвам в темата да похваля един сериал, който тези дни гледах - Good Omens - "Добри поличби" по книгата на Тери Пратчет и Нийл Геймън. Страхотен!!! Толкова невероятно изпипан до най-малката подробност - и сценарий, и декори, и режисура. Музиката на Дейвид Арнолд е страхотна с тук таме невероятни вмъквания на Queen.
И проклетия Дейвид Тенант Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Само си представям ако целия този екип беше направил "Пътеводител на галактическия стопаджия"...

# 491
Дейвид Тенант и Майкъл Шийн са велики.

# 492
  • Бургас
Да, невероятна химия помежду им. Сега търся уеб сериала им Staged. Гледала съм откъси в youtub, Но не мога да намеря пълните епизоди.

# 493
  • Sofia
за "Good Omens" мисля, че сме писали ...Великолепен сериал. Изпипан, забавен, свеж и изтънчен хумор и невероятно превъплащение от Тандема на  Д. Тенант и М. Шийн. Удоволствие за гледане.

# 494
Гледам "Мостът", в края на 1ви сезон съм. Преди време  започнах подобен, но гледах малко серии и го спрях, нещо не ме впечатли особено. Може и да съм видяла някоя гадория, която ме е отказала, не помня. Предполагам, че е американската версия. Сега търся, но не намирам. Спомням си, че като коментирахме "Дяволското гърло" споменахте кой е убиецът, добре, че не помня, няма да ми е интересно. След него мисля да изгледам и този "В капан" /"Trapped"/
Пускам от време на време и епизоди от "Отчаяни съпруги". Когато го даваха по телевизора съм гледала само части и дори не си спомнях много много за какво се разказваше. Сега гледам последователно.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:10 от daniela19

Общи условия

Активация на акаунт