Чакаме с трепет и вълнение всяко ново ОКТОМВРИйско попълнение - Тема 17

• 45 025
  • 582
  •   1
Отговори
# 450
  • до най-прекрасния мъж
Яренце, честита да е Йоана, да расте здрава и щастлива. Прекрасни сте.Gift Heart

# 451
  • Казанлък(Бургас)
Ех, Яренце от кога чакам този пост! Честита дъщера! Нека е здрава и усмихната! Много се радвам, че раждането ти е потекло така както го искаше. Браво на теб, на таткото и на екипа! Блазя ти, че и таткото е бил с теб.

# 452
Честито на Яренце и на всички нови мами🙂Бъдете живи, здрави и многоооо щастливи с малките бонбони.
Ние с малкия Никола тази нощ за първи път сме сами без таткото.3 часа е, а аз не съм затваряла око🤣Мъчат го колики и нонстоп иска да го държа, за да не изпада в истерия...Така като гледам ще си откараме будни до сутринта.🥴

# 453
И аз снощи за пръв път разбрах какво е колики. Поне шоуто беше по-рано-от 9 до към 1. Ноо с баткото така и не сме имали такива вечери, за него дори съм се чудела дали може да плаче. 😀 Всъщност доста късно май дойдоха при нас, бебето е вече на 40+ дни или точно сегс им е периода🙄 или надявам се да е единичен случай😀

# 454
Яренце, честита радост! Бъдете здрави 🍀
Ние снощи също и ахме кошмар и часове. От 12 до 3 през 1 час искаше да яде. Не спеше спокойно, плачеше. Последно в 3,30 и смених памперса и вече от казваше да яде. Заспа и в 6 пак се събуди. Тъкмо съм си затворила очите и трябваше да водя каката на училище. Тв пък искала фреш, айде цеди портокали. И сега легнах, но ме е страх да затворя очи, да не стане малката пак за кърмене 😂 Има и такива дни. А днес имам да готвя, да пусна ежедневните минимум 3 перални и още какво ли не 🙄

# 455
Не знам ,за много или малко антитела ,но имам приятелка първо била с двеста ,после паднали на 70 ,които отново са достатъчно, за съжаление  моите са нищожно малки ,и искам да се ваксинирам, но личната ме възпира ,казва да минат 2 месеца след секциото,и после да пия кръворазреждащи , а ме е страх ,защото каквото  донесе каката ,хващам и аз ,в момента е вкъщи сополива ,зарази баща си , пазя малката ,в чудо се виждам. Това е моето изследване от 22.10

# 456
Момичета не се налага да се пият кръворазреждащи при ваксина срещу Ковид. Редките тромбози от векторните ваксини (1 на 200 000 при АЗ; 1 на милион при Янсен) са с тромбоцитопения - т.е. с тромбоцити под нормата, та разреждащите няма да помогнат. Също може да не слагате  векторна ваксина и риск от тромбоза няма.

Яренце, четстита бебка да се здрави и щастливи!! За теб се досетих, че си родила Simple Smile

Хариом бързо да се оправяте Flowers Four Leaf Clover

# 457
Не се притеснявай, ще се оправите. Бебето може и нито един симптом да няма, кърми си го и не му мисли. Ние като се бяхме заразили дъщеря ми беше на 2, още я кърмех и имаше температура 38,5 за един следобед само, това беше.

Честито на ваички мами
Аз не се включвам много но сме с корона вирус таткото аз не съм се тествала,утре ще ходя и само дебна малкия за симптоми,явно от притеснение ми намаля кърмата инкато цяло се чувствам много зле и затова не пиша много но си ви чета
Благодаря че ми изчетохте мрънкането бъдете здрави и се пазете❤

# 458
Честити да са новите бебчета и честито на техните щастливи родители! ❤️💙 И ние с Влади имахме интересна нощ, събуждаше се на два часа и като за капак при смяната на последния памперс напишка спалнята и хайде сменях завивките иии станах, нямаше вече смисъл да се мъча да спя....добре, че таткото ни е тук и кара каката на градинка, но след 2 седмици заминава за месец и ще трябва да се справям сама Simple Smile на 10 дни сме ние, колики нямаме за сега, с каката вече имахме колики, но бяха само за 2-3 нощи, но са оставили трайна следа в съзнанието ми... 😬
Кърмим се на поискване, отделно се цедя, и от шише пие и замръзявам, имам материал за сега.
Интересното, което забелязвам, е че този път всичко е по-лесно, и възстановяването на килограмите и корема(почти нямам нищо, а от килограмите остават 7 кг без усилие, а си хапвам), шевовете, които имам и вътрешни и външни, са възстановени, нямала съм този път никаква болка, гърдите, нямал никакви болки( а първия път имах рани и кръв тече)...та доста съм доволна като цяло. Краката, които се бяха надули, спаднаха за и вече се чувствам по нормална 😂😂😂

# 459
Оо Boliana, съчувствам ти, нашия татко също заминава скоро за 2 месеца и незнам какво ще правя сама с бебето и баткото. Опитвам се да си направя някакъв план и да си визуализирам нещата, но ми е доста трудно😀

# 460
Здравейте, момичета! Още веднъж честито на вече мамите, а чакащите (в т.ч. и аз 😀) леко раждане по план и здрави бебчета!
Аз имам следния въпрос: къде къпете бебето след изписване докато е още съвсем мъничко? Дилемата вкъщи е дали да е в банята във ваничката или в стаята, пак във ваничката? В банята няма радиатор и е с 3-4 градуса по-хладно от стаите, но в никакъв случай не е студено. В банята няма място за повиване и после след баня ще трябва да прехвърлим Бебка по хавлия от банята в стаята(те са врата срещу врата)  и там да я мажем и обличаме.

# 461
Яренце , честито! Бъдете живи и здрави и много щастливи ! Прекрасни сте! 💗🎀🧸

# 462
Аз я къпя под чешмата на кухненската мивка. После я обличам или на баролота или на трапезната маса (според кое е без посуда и натурия)

# 463
Sweety2019, ние къпем ,както си описала - в банята,но си е топла и след това се облича в спалнята,като се минава коридор.

# 464
Оо Boliana, съчувствам ти, нашия татко също заминава скоро за 2 месеца и незнам какво ще правя сама с бебето и баткото. Опитвам се да си направя някакъв план и да си визуализирам нещата, но ми е доста трудно😀
И аз така, опитвам се да съставя план на действие, знам, че ще се справим, но ще е трудно в това няма спор! Само да са здрави, че вече това ще дойде в повече! 🙏

Общи условия

Активация на акаунт