🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 569
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Уффф, така исках Фермер да стане Ванчето да прати Живка ратай и тя да дръпне Мартина. да видим как ще се развият коалициите.
Много ми падна в очите Живка, язък и за голямата заявка. Стратегията й е смехотворна - да настрои всички включително зрителите срещу себе си. Ако се гласи за финал няма как да очаква фермерите и зрителите да гласуват за нея. Не мислят ли тези хора.

Георги - абсолютен гнусар. Направо като изнасилване ми е тази целувка. Как може да го направи докато момичето спи?  Ваня се разстрои, но според мен трябваше да изиска да го накажат от продукцията. Този е пълна откачалка. Бляк!

# 121
Живка така излъга, та чак Стефан се усъмни в себе си...Имала право да говори каквото си иска...нагло същество.

# 122
Живка уж заяви стратегия...ако познава играта, би трябвало да знае, че интригите не водят до победа. Поне не явните интриги.

# 123
Вярвам, че много неща са монтирани и представени оттук-оттам. Ако е имало такива кадри, аз не виждам вариант да останат игнорирани. Ще ни бъдат представени като развръзка на една хубава, цветна интрижка.

Не заемам ничия страна в кавгата. Клюкарската изцепка на Теодора няма и да я коментирам.

Все още не мога да разбера доводите на Живка за всичко, което каза и направи през последните 3 епизода. От това, което съм видяла досега, си направих извода, че при нея всяко действие и всяка дума са добре обмислени предварително. Хич не ми се вярва да е подхванала разговора за Мартина най-случайно. Започнала е с някакви определени намерения, но не е обмислила добре какви могат да бъдат последствията. Може би си е представяла развитието на събитията по друг начин. А лъжата беше много грозна.

Впечатлението ми за Мартина дотук е по-скоро неутрално. До миналата седмица беше почти незабележима. Стайлингът ѝ и за мен е малко разкрепостен и странен. Но вкусът и изборът са си нейни. Подцених я и аз на въпросите.

# 124
  • София

Директен линк - Фермата - сезон 7, епизод 26 (11.10.2021)

# 125
Мартина за сега е единственият участинк да отговори веднага без а,б,в на въпросите за фермер за което браво. Но може и да греша , ако и Цоньо е отговорил веднага, но са ми бледи спомените. Аз очаквах повече от Ваня , но се изложи като се има в предвид че почти всеки я избира за кошниците за храна.

# 126
Е на какво отговори? Само на един от въпросите без а, б, в.

# 127
  • Варна
И Цоньо отговори така на един от въпросите. И от предните имаше май един случай.

# 128
  • В тъмната гора.
От Ваня очаквах повече на въпросите.

Иван яко сряза Ваня, когато отговори на първия въпрос в раздел история. Определо хич не му се щеше да я направи фермер.

# 129
Няма как да определим знанията и възможностите на някой, съдейки по 6-7 отговора. Всеки греши. Съгласна съм, че този път въпросите не бяха сложни, но никога не е изключено да сбъркаш. И има много фактори, които влияят. Ваня определено не е глупава и в предишните епизоди си пролича. Подобни изрази като "въздух под налягане" са напълно излишни и неуместни. Колко от коментиращите и слагащите определения биха се справили безгрешно?

# 130
  • Sunshine state
Живка, че се оклепа, ок, не трябваше само да отрича, това за мен й беше грешката (освен ско не е някакъв план, както тук се предполага, ама знам ли). НО Стефан още по-тъпо постъпи като я наклепа добре пред Мартина и изпя всичко като някое чавдарче. Не ми хареса как рапортуваше пред Мартина, та да се оправдае. Ок, не си искал да бъдеш въвличан, ами врътни се и кажи "не искам да говорим на тая тема, Мартина ми е приятна" и точка. Много тъпо.
Направо съм възмутена от Гошо и постъпката му с целувката на Ваня. Много ми хареса как тя реагира и му даде да разбере, че това е недопустимо. Все по-симпатична ми става Ванчето. За мен Цветелина бе права за инфантилните демонстрации на Цоньо и Ивайло по време на дуела. Който и играч да е там, няма нужда от подобни неща. Ама пък и подтоянното натякване на колко бил също не е ок. Защо не иде да го каже на Ивайло, ами само на него се изрепчи??

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 23:42 от Pupitka

# 131
Неприятно съм изненадана от Стефан. Какво беше това неговото, като второкласник - ама тя започна, ама то не беше баш така.... Да се изкажа в стил "Цветелина "  -  не беше мъжко поведение.

# 132
  • Sunshine state
Неприятно съм изненадана от Стефан. Какво беше това неговото, като второкласник - ама тя започна, ама то не беше баш така.... Да се изкажа в стил "Цветелина "  -  не беше мъжко поведение.
Точно така беше. И на мен ми падна Стефан поради същата причина. Да беше казал не ме занимавайте и толкоз, а той..

# 133
Ваня изключително много ме впечатли с реакцията си - каза му в прав текст каквото трябваше без излишни драми и панаири.

Единствено думите на Живка от по-предишния епизод, че "знае кого да подразни" ме карат да си мисля, че лъжите и за джакузито са част от по-голямата схема да я пратят ратай, но ако не са, то тогава цялата работа е много плосък опит да манипулира Стефчо, за да го придърпа към себе си. Смятам я за по-умна, но може пък и да греша. 😁

# 134
delena xs, как ще не лъже? Мартина отиде и я попита защо е казала, че била гола в джакузито. Живка директно отговори, че такова нещо не е казвала. Това не е лъжа ли?

Мисля, че тук има игра на думи. Мартина пита:" Ти казала ли си, че съм се съблякла гола топлес и съм се къпала в джакузито ", на което Живка отговаря " Не, не съм казвала, че си се къпала в джакузито (но не отрича, че е казвала, че се е събличала топлес) " И тя наистина не е казвала, че Мартина се е къпала в джакузито. Живка й казва, питай ме да ти кажа какво точно съм казала, но Мартина я отразя и не й даде шанс да се изкаже. Ако й беше дала шанс да се изкаже и Живка излъже щях да се възмутя и аз, а сега оставам с впечатлението, че остана неизказано. Живка не е глупава жена, знае че има запис и лесно може да се докаже какво е казала. Ще видим в следващите епизоди

Общи условия

Активация на акаунт