🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 548
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 105
Мери, оказаха се много гладните. Ние с теб досега само Любо фиксирахме. А то? А не е като в предишни сезони  -  много работа, никакви условия и глад. А сега тези що тъй свирепо гладни?

# 106
  • Другата България
Ееее, язък за пуйките! Що така ги съсипаха тия хора!? Можеше да оставят да се готви бавно и да го ядат за обяд на следващия ден. Много ме е яд! Rage
Щото са умрели от глад, все не са се наяли, а и кой готвеше - Гошо и Джери.
Най-големите "готвачи", ако Цоньо се беше заел, надали нещата щяха да са така.
Разговора между Киро и чикагския трапер с какво беше по-различен от онзи между Стефко и Живето? Риторичен въпрос. Живка поне е жена, докато тук двама мъже седнали /бъркайки си междувременно в гащите един срещу друг/, да обсъждат друг мъж. Но иначе единия твърдо осъжда това като начинание, като цяло. Уж.
Преди това отново той, Пламен и Викито седнали пък вътре в стаята, до тях блажено се опънала Цвети /където са Вики и Пламен, там е и тя/, и отново обсъждат кой ще прати Марта в обора. Изобщо.....

От всички там аз поне до момента единствения, който не съм чула да обсъжда друг участник, е именно Цоньо.
Изключвам онези изцепки със Сия.
Джери и той се затвърди като абсолютен клюкар и реваншист.

# 107
Склонна съм да вярва на Мартина в случая. Не са излъчвани такива кадри и не мисля ако имаше нещо такова, още повече, че Живка каза, че е била топлес в джакузито с мъжете, т.е. те трябва да ся видели. Нямаше ли ако беше истина да има коментари от страна на мъжете да коментират или другите жени. Няма как да остане скрито такова нещо.

# 108
  • София
Гледам Мартина и се чудя какво точно и харесват "келешите" чак толкова... Физиономията и е доста антипатична.

# 109
Ма то не е скрито, така е монтирано, че тия разговори не сме ги видели.
Да ме нарече някой от вървежните келеши "майката на фермата" ще се гръмна... Ако жената драпа за друго харесване, пък получи това, голямо кофти 😆

# 110
Според мен Мартина най-вероятно е била топлес, но не в джакузито. Тя се храна за това, че не е била гола и не е стъпвала в джакузито, но нищо не каза за събличането на горнището. Кадрите умишлено не са излъчени за да ни държат в дилемата - вярно ли е или не. Също така мисля, че Теодора въобще не е била наблизо, а са я викнали продукцията и са й пуснали записа за да започне интригата. Това, че досега фокуса падане върху всеки друг, но не й върху Мартина не е случайно. ще видим. Харесвам Живка и мисля, че не лъже

# 111
Доколкото чух Мартина каза на Стефан: аз не съм влизала в джакузито. Вярвам на нея. Живка нямаше доблестта да си признае какво е казала, много жалко поведение. Когато говориш зад гърба на някой, трябва да можеш да го кажеш и пред него. А тя реши да лъже. Не вярвам, че е тактика, такъв ѝ е характерът.

П.П. Мартина попита Стефан защо не я е защитил, когато Живка е казала, че е лека жена и децата ѝ ще се срамуват от нея. Попита от какво ще се срамуват, какво е направила? И Стефан ѝ каза, че е била гола в джакузито. Тогава тя отговори, че не е влизала в него. За горнище не е ставало въпрос, но съм убедена, че това е една лъжа от страна на Живка. Тя сто пъти повтори - не съм казала, че си била гола. Ако е била без горнище защо не ѝ го каза? Защото не е била.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 22:42 от Dara888

# 112
  • Велико Търново
delena xs, как ще не лъже? Мартина отиде и я попита защо е казала, че била гола в джакузито. Живка директно отговори, че такова нещо не е казвала. Това не е лъжа ли?

# 113
Живка гледаше гузно, точно като ученичка уличена в лъжа. А както е ясно атаката е най-добрата защита и веднага взе да съчинява. Така ги виждам нещата, надявам се да имат развитие.

# 114
Радвам се че Мартина е фермер. Яд ме е за пуйките, но ако наистина няма какво друго да се яде освен хляб така да е. Коцето как се опита да ги хвани , голям смях и имената които им сложи бяха топ Grinning. Живка още от самото начало ми стана антипатична първо към отношението си към Геогри и да го изкара извън нерви, но засега не й се полуват нещата. Така стана и с Краси , но и там не се получи. Сега и с Марти. Аз пък заставам зад Марти. Ако наистина е била гола както твърди Живка щеше да се излъчи, защото се показаха гъзовете на Коцето и Пламен (който беше чисто гол , но само дупе показаха). Докато не покажат видео как била Мартина, няма да си променя мнението си. Сигурна съм че ще се справи като фермер и така ще избере ратайте че да й помагат, но така да направи че примерно жената която прати да може да викне Живка, но не съмнявам че ще стане. Също това с реакцията на Цвети спрямо Цоньо не беше готино всеки има право да изразява емоциите както иска.

# 115
Имало е показване на балони според мен, дали в джакузито или другаде, иначе откъде ще го измисли Живка. Чакат още да се разгорещим в интригата от продукцията и ще покажат.

# 116
Според мен Живка откровено си излъга и след това отрече супер тъпо, защото просто не беше подготвена. Мисля,че хич не е очаквала Мартина така директно да отиде и да я пита в очите,та и затова нямаше готов отговор. Щото то едно е да си плетеш интриги зад гърба на някой,съвсем друго е изневиделица да те питат право куме в очи.
Разочарована съм много от Живка. Изглежда умна жена и очаквах да направи чудесна игра,а тя още първия месец се прецака и наигра сама

# 117
  • Велико Търново
Ами това дали Мартина е била топлес в джакузито или не, си е отделно и за него вероятно тепърва ще се разбира случвало ли се е, не е ли. Обаче да твърди, че не го е казала, след като не само Стефан и Теодора са го чули, ами и всички, които гледаме... ако не е лъжа, не знам друго кое е.

# 118
Тази жена Живка просто не мога да я трая!!! Толкова долно същество, ама толкова! Надежда беше участника, към който изпитвах неописуема омраза, ами мисля, че Надето дори трябва да взима уроци от Живка.

# 119
Хубав епизод беше, с елементи на кримка, хахах. Обаче не ми се разсъждава кой прав и кой крив, защото интригата според мен си я забъркаха Иванчо и Андрейчо, и тя се разстла и шупна като тестото на Чавдар.Laughing Живка излъга Мартина, но когато говореше със Стефан за сваленото горнище, звучеше искрено. Ако си го е измислила, значи е екстра интригантка.Laughing............сиреч, напълно безскрупулна. Радвам се, че осветиха образа на Мартина най-накрая, защото до тая вечер и лицето ѝ не разпознавах. Дано разберем защо досега така свидливо са крили кокошката-квачка от нашите очи.
Много хубаво писмо от Сия. Дали сама го е написала? Ако да, да хвърля ножицата и да хваща перото.Smiley
За пуйките даже не ми се говори. Аз животинка, която съм хранила, не мога да убия. Добре, че спестиха подробностите, че птица с отрязана глава може да докара кошмари на по-нежните души. Пък накрая даже и не се нахраниха като хората.Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт