. Живка още от самото начало ми стана антипатична първо към отношението си към Геогри и да го изкара извън нерви, но засега не й се полуват нещата. Така стана и с Краси , но и там не се получи. Сега и с Марти. Аз пък заставам зад Марти. Ако наистина е била гола както твърди Живка щеше да се излъчи, защото се показаха гъзовете на Коцето и Пламен (който беше чисто гол , но само дупе показаха). Докато не покажат видео как била Мартина, няма да си променя мнението си. Сигурна съм че ще се справи като фермер и така ще избере ратайте че да й помагат, но така да направи че примерно жената която прати да може да викне Живка, но не съмнявам че ще стане. Също това с реакцията на Цвети спрямо Цоньо не беше готино всеки има право да изразява емоциите както иска.
Живка излъга Мартина, но когато говореше със Стефан за сваленото горнище, звучеше искрено. Ако си го е измислила, значи е екстра интригантка.
............сиреч, напълно безскрупулна. Радвам се, че осветиха образа на Мартина най-накрая, защото до тая вечер и лицето ѝ не разпознавах. Дано разберем защо досега така свидливо са крили кокошката-квачка от нашите очи. 
Препоръчани теми