🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 628
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 180
Не гледайте промото за днес, ако не искате спойлери, пак е ясно кои са кандидатите за ратаи, че даже и жената ратай...Rolling Eyes
Няма как да го видя сега, пиши

# 181
  • Пловдив
Спойлер за промото:
Скрит текст:
Състезават се Цоньо и Виктор, а от жените ми се струва, че Живка е с ратайска кърпа на ръката, но за това не съм напълно сигурна.

# 182
Стана интересно .На мен никак не ми харесваше този патос и отдаденост на каузата за манастира, не им вярвах.Искам да се разкрият що за характери са,за да има какво да пишем и обсъждаме.Иначе мога да си гледам Бразди.
    Аз не харесвам Живка, не разбирам стратегията й,не разбирам какво й пречи, ако Мартина е била без горнище в джакузито с келешите. Може би усеща,че има друг център на привличане за групата, и това я дразни.  Що не се ежи на Коцето,който се съблича по задник,че се блещи и на кравите?!
   Много ми се иска да излъчат видеото на разговора, а ако има и такова ,че Марта е топлес в джакузито, и него да дадат.
   Смятам,че Стефан е кротък човек, който наистина не иска да влезе остро в конфликт. Все още го харесвам.
    Не ми харесва отношението на Цвети към Цоньо.Ако ще е толкова справедлива,защо не спря Сия, докато го обиждаше? И накрая с тоя сапун- ми гадно е. И това коментиране на задника на Пламен - ако са ти синове и дъщери,гнусно е.Тя ми е почти набор, разбирам да отбележи хубаво мъжко тяло,но нейното ми е прекалено.Значи, възмущаваме се за евентуално сваляне на горнище от Мартина, а на Сия подмятанията ги подминаваме!
  А Георги,майко, тоя гнусяр. Продукцията така ли ще го остави , без коментар,предупреждение?!Ванчето не му е дала повод,няма искри между тях. Представяте ли си Теодора ако беше на нейно място - какво извиване и ревлива драма щеше да има.Ванчето ясно,точно и категорично го сложи на място.Не и е от симпатичните играчи,но постъпката ми хареса!

# 183
Вярно, че снощи гледах с едно око, но сигурно е било друго предаване. Живка хич не ми се стори притисната и притеснена, напротив, изглеждаше ми много спокойна и овладяна, докато отговаряше на Мартина. Дали е излъгала или не, не мога да преценя, но започва да ме кефи с какво волско спокойствие им играе по нервите. Сигурно е разбрала, че Сия няма да я предложи за фермер, затова сега отива към следващата възможност да стане фермер - като победител в дуел. Тя знае, че нея никой няма да я избере за втори дуелист, затова правилно се е насочила към ратайството. Не знам доколко ще проработят безкрайните и стратегии, защото настройва срещу себе си не само фермерите, но и зрителите.

За Мартина исках да кажа. Колкото и нагло да е излъгала Живка, Мартина се държа в пъти по-неприемливо като влетя в кухнята като кървно обиден мафиот и нареди всички да млъкнат, щото искала да си изяснява сметките. Една сюрия хора бяха там, не мога да повярвам, че никой не се обади и я остави да си разиграва коня.

Да отбележа още, че за пореден път съм възмутена от Пръдльото. Ванчето ми стана доста симпатична, много здрави нерви има, аз още преди да сваля превръзката от очите, щях да съм го зашлевила. Цвети също ми изпада към дъното, много си е повярвала тази превземка, че и като морален коректив се изживява.

Най-грозното в епизода беше гаврата с пуйките. Тука се надигна егати врявата заради няколко разходени овце, обаче да размятаме обезглавени, оскубани пуйки няма проблем. Птица не съм колила, но съм скубала, пърлила и кормила, не е като да съм се потресла, обаче цялото това изпълнение беше прекалено. Коцето както ми беше симпатичен, отиде в дълбокия минус.

И на финала на цялата помия - молитва.
Много неубедително.

# 184
От Ваня очаквах повече на въпросите.

Иван яко сряза Ваня, когато отговори на първия въпрос в раздел история. Определо хич не му се щеше да я направи фермер.

Това не съм го забелязала, обаче и аз смятам, че всичко беше подготвено Мартина да е фермер. Сия писа в писмото, че сутринта дочула, че имало някой обиден от друг и ала-бала. Коя сутрин? След излизането ѝ ли? Как го е чула? Явно са ѝ казали да посочи Мартина за фермер. Не гледах много внимателно вчера, но ми се стори, че конфронтацията на Живка и Мартина беше след излизането на Сия.

# 185
Както се казва половината сезон мина, ние сефте видяхме някои хора, че и Фермери станаха с разгромното 11:5! Smiley
Сийчето опасна, хем на дуел, хем се раздава и хем слухти за фермерски клюки . Последния ден така подразбрала, че малко се нехаресали две моми и на обидената дава шанс за изява. Wink Плюс сапун и презарватив за благото на колектива.
Ваня никак не ми е симпатична, дори я намирам за някак флегматична,  нежно си я наричам "Трансмисията". Този рус цвят на червендалестото ѝ лице не ѝ отива. Авторитет нулев, в агитката ѝ 8 души, подкрепящи я - 5. Освен Живка и Ралица кои други? Може би Коцето, за когото не изказвах мнение, но ми е адски лигав още от появата си.

За Мартина: просто е готината кака за младите дами и оправна, работлива, оказва се обгрижваща жена за определени господа. Модерна е, дори западняшки актуална, татуси, пиърсинг, не ѝ се разделя с младостта и не, че е нужно - влязла е с гардероба на дъщерите си, но явно това си е тя! Факт е, че без да се натрапва и без да вряка си е спечелила уважението на доста хора (визирам и резултата за Фермер).
Живка писах, че ми е сухарка. За джакузито ми се струва, че го съчини в момента в който го изричаше - първо беше гола, после без горнище, а ще се окаже, че жената в това време е прала...Smile

# 186
  • София
Това действие на Георги към Ваня е сексуален тормоз и бездействието на продукцията по този въпрос говори много за морала и ценностите им.
Заради коленето на три пуйки пък всички много ми олекнаха в очите. Никой ли пък не се възпротиви? Да не са отишли ол инклузив и шведска маса? В реалити са и никой не им е обещавал изобилие от храна. Като са толкова гладни да четат Алманаха и да печелят кошници с храна! Досега никой не си дава зор с четенето, а пък не са се преработили, че да нямат сили и време.

# 187
Аз трите пуйки разбрах, че са им за седмица, а май ги сготвиха всичките. Вярно, че с една трудно ще има месце за 17-18 души ли са, но пък и трите? И наистина съм изумена колко пък нетърпелив и неготвил пуешко трябва да си, че му отделиш час и половина.

В къщата уж има камери, но действието на Георги беше показано от двора. Много унизително за Ваня. Така и не стана ясно, защо Георги си е позволил подобно действие. Голям шегаджия и той. Rolling Eyes

# 188
  • Варна
Пуйките на мен не са ми драма. Щом им е позволено да ги колят няма лошо, то за всеки май имаше скромна порцийка. Мартина искаше да впечатли с фермерството си, но твърде нетърпеливо подходи. Едва ли са си хапнали добре.    И аз като човек свикнал с месо ще ми е тегаво да карам само на постно. Цвети ме впечатли как остави порцията си на Виктор и Пламен, дали не го направи точно с такава цел- да впечатли.

# 189
Коленето на животни и на мен не ми е драма. Грозно ми е разиграването на етюди с оскубаната птица без глава.
Щото шегата с овцете беше заплюта като гавра, а етюдите на Коцето с пуйката някак тихомълком се подминават.

# 190
Мен не ме скандализира евентуалното разголване на Мартина. И така да е било, все тая. Достатъчно жени се разхождат по плажа топлес,  въпрос на лично усещане. Въпросът е, случило ли се е, или не, за да разберем, дали Живка си измисля, не за друго.
Не харесвам Мартина, много груба и манипулативна ми се струва, Живка не е по-добра, но не владее изкуството да си държиш езика зад зъбите, докато се правиш на самарянка. Минус за нея във фермата.
Теодора не бих изтърпяла и минута около мен. Това протяжно говорене, маниерничене и капещи сълзи от драматично ококорените и очи е напрягащо и дразнещо. 
Другарката дружинна и тя пръска морал, все Цоньо е виновен, че я предизвиква да загърби възпитанието си. 😏
Не знае, милата, че има съществена разлика между уважение и уважително поведение. Първото е въпрос на личен избор,  а второто - въпрос на възпитание.

# 191
  • София
Не ми е драма коленето на пуйките, а че решиха да се сдобият с храна по най-лесния начин. Че то след няколко седмици няма да останат животни за колене! Какво ще правят тогава? В едно стопанство, в което животните се гледат от новородени и новоизлюпени, коленето е планирано, защото храната трябва да стигне за цяла година. Освен това, те похабиха храната и не можаха да й се насладят от лакомия.
Това е, което ме възмути!
И Мартина да ги беше строила да учат! Но тогава нямаше да я харесват толкова много.

# 192
В този ред на мисли Чавдар щеше да ме впечатли, ако беше измислил как да направи закваска при техните условия там (или поне да се опита като му казаха). Но и той избра по-лесното - да е саркастичен и да се озъби.

# 193
Коленето на пуйките с гръмкото решение на новия фермер беше нещо като в оня виц: влизаш в къщата и късаш главата на котката да е ясно кой командва в тая къща.
Коцето е лигльо, женчо и инфантил. Отдавна стана ясно, какво да го коментираме. От симпатичен, рязко стана неприятен.
Иначе аз точно като _Hope_ смятам: "Мен не ме скандализира евентуалното разголване на Мартина.
.......
Въпросът е, случило ли се е, или не, за да разберем, дали Живка си измисля, не за друго."

Чавдар ми се струва тиранин и сприхав, нищо общо с благия му говор като му се даде дума в ефир. Кирил обаче не е по-малко авторитарен в изказванията си, просто не влага агресия в тях, докато такава прозира в говоренето на Чавдар когато недоволспва.

# 194
Хм...Живка така откровено да излъга ли, бе? Или все пак да е имало СиСи в Жакузито, но сега Живка да играе друга игра, след като Мартина напълно отрече да е имало такъв момент. Един вид - аз знам, че беше гола в джакузито, но не съм го казала. Теодора изклюка на Любо и Стефан всичко, значи тя те е изпортила. Нещо от тоя сорт.
Аз съм съгласна с Цвети за Цоньо - жалък е. Особено пък като взе да се жалва пред Гошо колко бил беден...пролича си как му се ще да лапне парите.
Гошо освен отвратителен е и психар. Дето уж от жена си по-далеч не гледал...ха-ха.
Теодора с тая жална, меланхолична интонация ми става все по-анти.
Коцето също започна да ми олеква. Каква беше тая гавра с пуйките?!

Общи условия

Активация на акаунт