🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 211
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 315
Отиването на арената съвсем не означава гарантирано връщане. Жива толкова ли пък да не го знае Rolling Eyes
Нарочно ли така я наричаш , или просто си пропуснала буква?

# 316
  • Другата България
Определено не само вътрешно, но и външно се моли да пуснат камъчетата си в купата на Цоньо. Живка.
Благодарение на нея ще си иде Цоньо, ако не успее да отстрани Костадин Пуйката. За мое съжаление.
Но не знам дали за самия Цоньо няма да е по-добре да си иде. Защото ако остане, той ще е вечния ратай и дуелист.
Да видим кой ще им готви, на кого ще се подиграват, кого ще попържат, кого ще изпращат в обора и на арената.
Рано или късно ще се наложи да се подпукат един друг, по приятелски. И тогава ще насочат общи усилия към единаците . Чавдар, Гошо, Кирил. Защото от тях досега нищо не сме видели.

# 317
  • на село
Като започнат да се обясняват така, да си призная хич не слушам

То ми е като втори клас първи срок, ама този казал това,  онзи онова, другия чул недочул.

# 318
Не мисля, че Живка е стратег, даже никак не и се получава. Ако беше нямаше да забърка такава глупава интрига и да загуби и зрителската симпатия. Ако е гледала предходните сезони, трябваше и да почете по форумите за хорските нагласи и пр. проучвания да направи, за да си изгради смислена стратегия.
Тя зае позиция на защита, защото се оплете в собствените си лъжи, типично по нашенски взе да се измъква, като се отрече от думите си, набеди Стефан и куп други глупости. Според мен си е мислела, че ще мъжкото момиче в компанията на мъжете, но Мартина измести и тя пое ролята на вълк единак.

# 319
# 320
  • София

Директен линк - Фермата - сезон 7, епизод 27 (12.10.2021)

# 321
  • Другата България
А, забравих.
Представих си ако Цоньо, когато беше фермер, беше легнал да спи и да си похърква, докато ратаите му загубят козите, какво щеше да се случи.
Но понеже е Мартина, пчелата майка на кошера, жената по еротичен черен сЮтЮен си спи, а придворните лакеи дори не смеят да я събудят, едно такова тихичко : "Имаме проблем", а тя : " Ами разрешете го де!!!". И си представих Цоньо, че това го беше направил Цоньо!
Обаче виждате ли, докато ние не знаехме още коя е Мартина, защото екранното време беше заето със Сия и сълзите и сополите на Теди, както и с Джери и Гошо, същата Мартина е станала Биг Боса на фермата, идол за подражание на жените /или част от тях/, и другарче по чаша/маса/джакузи за мъжете, или част от тях. Ей това е, евала,

# 322
Отношението към  Цоньо е отвратително. И показателно. Толкова неща разбрахме,  например за Цветелина, от соченето с пръст или бълването на обиди към Цоньо.
Странна е Живка и нито я харесвам, нито я "зачертвам" като Теодора. Но Мартина не ми харесва и това е. Само като я покажат как гледа лошо и няма начин за симпатия.

# 323
Живка, че се оклепа, ок, не трябваше само да отрича, това за мен й беше грешката (освен ско не е някакъв план, както тук се предполага, ама знам ли). НО Стефан още по-тъпо постъпи като я наклепа добре пред Мартина и изпя всичко като някое чавдарче. Не ми хареса как рапортуваше пред Мартина, та да се оправдае. Ок, не си искал да бъдеш въвличан, ами врътни се и кажи "не искам да говорим на тая тема, Мартина ми е приятна" и точка. Много тъпо.
Направо съм възмутена от Гошо и постъпката му с целувката на Ваня. Много ми хареса как тя реагира и му даде да разбере, че това е недопустимо. Все по-симпатична ми става Ванчето. За мен Цветелина бе права за инфантилните демонстрации на Цоньо и Ивайло по време на дуела. Който и играч да е там, няма нужда от подобни неща. Ама пък и подтоянното натякване на колко бил също не е ок. Защо не иде да го каже на Ивайло, ами само на него се изрепчи??

Топлес е напълно гола- Живка отрече да е казвала това, и напълно правилно. Живка каза, че Мартина си е свалила горнището.
Това топлес си го измисли Стефан.
Така че, Живка не е излъгала нито веднъж.

# 324
Въпреки не много стройното поведение на Живка тази вечер, на финала бях напълно съгласна с нея. Още повече ми хареса изражението на Теодора, когато Живка я отряза. Това събрание, което спретнаха, беше доста тъповато и ми приличаше на нашите, комсомолските от едно време. Същата скука и високопарни фрази. Теодора и Стефан може и да ги пропускам по-нататък, особено ревливата мадона.
А и преди това Живка направи доста добро сравнение между разговора в групичката и нейния със Стефан. Дали им стана ясно, че Теодора просто си начеса клюкарската краста...

# 325
Мартина и да беше избрала друга жена, то Цоньо пак щеше да е ратай. Според мен, ако избора за първи дуелист беше между него и която и да било друга, повечето сигурно щяха да гласуват за него. Останалите жени или са в групата на Марта, или не са натрупали негативи. С Живка обаче е друго. Вечерта имаше възможност да даде някакво извинение/обяснение на масата и да спечели симпатии, но не го направи. Избра да мълчи и да остави нещата така както са. В момента не са розови за нея, но го има и това, че повечето жени се страхуват, че ще ги дръпне и ми е трудно да преценя кой как ще гласува.

# 326
Топлес е напълно гола- Живка отрече да е казвала това, и напълно правилно. Живка каза, че Мартина си е свалила горнището.
Това топлес си го измисли Стефан.
Така че, Живка не е излъгала нито веднъж.
И аз се замислих за това и подозирам, че умниците си мислят, че топлес е по без горнище, та от там иде объркването и да, Живка не е излъгала предвид това, но малко хора улавят играта на думи. А е смешно когато се опитваш да играеш игра, пък нямаш обща култура и ти убягват някои термини, не само тоя в случая, а по принцип.

# 327
  • Велико Търново
cardhu, Жива е същото като Краса, Деса, Цвета, Марта, Теда... Или не е?

# 328
  • Другата България
Аз съм абсолютно сигурна, че Цоньо ще е на дуел.
Дори предвиждам самата Мартина да гласува за него, вече изложих мотиви защо.
Най-основния ще е, че ако гласуват сега за нея, за Живка, ще е именно заради разразилия се скандал от седмицата, и ще е отмъщение към нея. Или поне така ще изглежда, естествено. Тук стратегията ѝ проработи перфектно, не знам само дали тогава, или сега останалите са се усетили, сега ли се усещат, дали изобщо се досещат, дали и самия Цоньо се усеща.
Нека да си ходи Цоньо, много искам да си ходи, не му е мястото там.

Кого пропуснах тази вечер - ЦветКата. Дето само с пилоти се занимавала, и на един изневерила с друг.
Дяволко, отече, тази не е от ЦСКА, а и ти не си пилотче, спортистче си.
Ще търсим друга мома, тази и без друго някак не ти е по-мярка, освен ако спешъли фор Цвети не запишеш едни ускорени пилотски курсове, може ДжеПетър да ти е инструктор.

Краса и Ивайло всъщност в кошера на Мартина ли са? Или са от свобовните неориентирани електрони?

Сетих се кого пропуснах - плевенския хлебар. Веднага се срина надолу в класацията ми, подкрепяйки Виктор на дуела за ратайство. А се пишеше първа дружка на Цоньо.....бляк.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт