🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 214
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 300
Теди е много хубава жена, да не кажа най-хубавата. Обаче в Мартина не виждам нищо привлекателно. Но явно само аз я виждам така...
И аз така. Но когато и да я покажат Теди, тя все реве. Не се трае.

# 301
Живка си е поставила 3 задачи - да ходи на дуел, да разбие групичката, да създаде своя групичка. В момента първата и втората малко си противоречат, съответно и думите и са коренно различни пред различните участници. Яко се е оплела, но ми е интересна все още. Искам да видя до къде ще го докара. Според мен мотивите и нямат нищо общо със завист. На нея и е все тая за хората вътре, иска наградата и работи по въпроса.

# 302
Може ли еднократно ИиА да пуснат гласуване от публиката кой да си тръгне “без бой”, да изгоним ревящата Теодора и да се свършва тая драма вече!
Живка и аз не мога да я разбера, дуел ли иска, от дуел ли я е страх.
Най-странното тази вечер е Лора колко е притеснена, мисля че тя не е слаб играч. Може би се подценява.

# 303
  • Велико Търново
Пак ли нищо няма да им направят заради това, че за пореден път изпускат козите? Нали уж грижата за животните беше дори преди грижата за хората? Или може би така, по Сталиновски, е много по-лесно - "Няма кози - няма проблеми".

От кучетата, гледам, сякаш само Балкан (кангалът) расте Satisfied Особено ония - Гери и Гуньо, все са си същите.

Македонецът май ще е за последно днес. От другата седмица - други, от други земи, които са били български.

А Живка и аз не мога да я разбера. Не съм руса и никога не съм била, дори и изкуствено...

# 304
Теодора наистина прави шоу. Това с козите е много неприятно - губят вече трета партида. Не помня коя от дамите изрече нещо, което беше за мен много гадно - поне да ги бяхме изяли. На село хората милеят за всяка козичка, те се привързват много към тези животни. Тези тантурници искат само да ядат.

# 305
Красимира с каква цел си слага дългата изкуствена опашка, при положение, че вече сме я виждали, че косата и е къса до над раменете.
Мче красутъ, какво друго! Smirk

# 306
  • Другата България
ЦветКа възвишената дама беше тази с "поне да ги бяхме изяли".
Дано не греша.

Значи като видях какво ще стане след рекламите, вече съм сигурна....или почти.
Живка прави всичко това, за да се задържи максимално дълго във фермата, защото си каза, че целта ѝ са парите.
Държи се скандално, предизвиква, провокира, овъртоли се, лъже, маже, противоречи си, всичко това само за да може хората, които ще идат да гласуват после с камъчетата, да си кажат - "ако я изгоним нея, ще е явно, защото не я харесваме и е такава, каквато е, нека е Цоньо тогава", или пък "нека ѝ дадем шанс", или пък "тя не е лоша, казва и верни неща",  или каквото и да е друго. Живка се страхува от дуел, защото всеки може да сгреши, защото е относително, зависи от игрите и от доста други неща. Именно затова говори обратното, за да НЕ се случи.
Не може да не ѝ се признае, мислила го е. Обаче с това тотално ме загуби, поне мен. Играе, наистина играе, досега не помня такъв играч, но аз "играя" емоционално, а това нейното определено не е моето.

# 307
Красимира с каква цел си слага дългата изкуствена опашка, при положение, че вече сме я виждали, че косата и е къса до над раменете.
С такъв екстеншън-опашка по-лесно се правят прически. Предполагам го слага, когато косата й не е в най-чистото състояние Satisfied

# 308
Красито зае мястото на Мартина като фон. Нищо не става при нея.

Тедка се сетила кога да говори с Живка. Трябваше много по-рано, ако приемем, че наистина е дочула разговора, а не са и пуснали запис от продукцията с цел интрига. Имам такива съмнения.😀 И много драматизира тази жена, не спря да реве.

Цвети искаше да ги яде козите. Как можаха пак да ги изтърват. Нямам думи.

# 309
Защо Живка да иска да отиде на дуел? Каква е гаранцията, че няма да си тръгне? Все си мисля, че целта е да останеш до финала и да не се буташ при "дуелистите". В миналата Ферма май имаше такива, които нито един дуел не са имали и стигнаха далече или се бъркам? Никой не е успял с поведение, с което настройва всички срещу себе си.

# 310
Иска да стане фермер, това може да го направи само, ако мине през арената или, ако някой я предложи, но това е малко вероятно. И по тази линия и вярвам, но естествено може и да лъже пред камерата, а всъщност вътрешно да се моли да пускат камъчета в купата на Цоньо. 😂 Иска ми се нея да пратят обаче. Да я видим наистина колко може на арената, че с броенето не се справи.😀

Оф, Стефане, Стефане и ти се излагаш. Айде и Теда се включи. Мъка.😂

# 311
Ей, кухавели сте всичките там! Що не инициирахте такова "Искрено и лично" когато Цветелина крещи по Цоньо и то не скрито, а пред всички, та нямаше нужда да ви се обяснява от ухо на ухо. Направо жалки хорица... Аз гласа си за Стефан го изтрих още вчера, после се зачудих малко, ама сега съм сигурна - нямам глас за него.

# 312
  • Велико Търново
Отиването на арената съвсем не означава гарантирано връщане. Жива толкова ли пък да не го знае Rolling Eyes

# 313
Не значи, но е неизбежно. Рано или късно ще се стигне до дуел. Тя, ако не може да победи една Краси или Теди сега, няма да има шанс срещу Ваня и Мартина после.

# 314
Скрит текст:
Аз пък разбрах какво иска да направи Живка, въпреки че говори доста объркано и тя май не е много наясно. Явно стратегията ѝ е с много разклонения, които се оплитат яко.Laughing Не ѝ харесва, че има оформена група, съответно иска да посее недоверие между тях. Което не е лошо, защото миналата година имаше такъв лагер и беще много нелюбезно положението за тези, които не бяха от избраните. А при другите единаци прави сондажи за обединение срещу вече оформеното такова.
Този лагер/група е сформирана вече, и надали Живка с това, което /не/ се опитва да прави/направи/евентуално ще направи, ще ги разбие. Видно е, че се държат един за друг, и надали това, че самата Живка си противоречи постоянно, ще внесе смут при тях, по-скоро ще ги "овълчи" срещу нея.
Ето, многострадална обезводнена Теодора зациври веднага, огОрчена от същата Живка, и веднага дотичаха част от групичката, за да я утешават. Включи се и Кирил, който очеизвадно не харесва Живето, но ето, отново се включи зад гърба ѝ, хвърляйки кал по нея.
Не става така, това нейното е определено шизофренично.
Ами на първо време се опитва да отдалечи момичетата от групата. Не дадоха всичко, което каза на Виктор, но преди това обясняваше на другите, че Мартина ще ги похарчи или не помня точно коя дума употреби, но беше в този смисъл. Предполагам, че и на него го е казала, както и че той ще отиде при групичката, ще го каже на Пламен и т.н. по трасето. Е, Виктор скъси пътя, но направи точно това.Laughing Разцеплението може и да не се случи веднага, но Живка изглежда упорита, та може и да успее понататък.

Общи условия

Активация на акаунт