🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 222
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 285
Многострадалната геновева ми е Теодора.

# 286
Значи... Теодора не ми е несимпатична, не заради характер, ами защото е хубава, пък аз съм меркантилна в това отношение и когато някой е красив (според моите представи) малко по-лесно приемам дефектите му, обаче тая жена има нужда от медикаментозно овладяване на емоциите! Това не е нормално! Казвам го, защото съм минала през момент, в който някаква трогателна случка в новините ме е разплаквала; чувам химна - рева; по сватби съм била по-голяма атракция от булката, щото рева като на погребение... Това е проблемно емоционално състояние и ако не може да се справи сама някак или не отстрани причината за това, както аз се отървах и така си реших проблема, тя наистина има нужда от хапче.

# 287
  • София
Вие не разбирате, тя е станала клюкарка по принуда едва ли не, всичко за енергията и чистотата 🥲🥲

# 288
  • София
Има ли някъде инфо кой коя зодия е?

# 289
  • София
Виж първия пост на темата.

# 290
Теди яко дразни.

Живка Стратегията ще я призная чак когато отиде първи дуелист, спечели и стане фермер. Дотогава, както тя самата каза, ратайството и изобщо цялата схема е празна.

# 291
Живка ми е толкова неприятен човек че няма как просто да я харесам. Спрямо нея Надя също имаше стратегия като нейната и успя да стигне до финал, но Живка според мен няма да успее.

# 292
  • Другата България
Може ли някой наистина да ми обясни каква е играта/стратегията/тъпотията на Живка?
Съвсем сериозно питам хора, нищо не разбирам вече какво прави, какво цели, с кого го цели, наистина ли го цели, защо го цели....за първи път се чувствам естествено руса, не под прикритие.
Когато редеше "келешите" пред Стефко, тя вмъкна в групата и Виктор.
Сега вече, пред Виктор, него не го слага там, защото той бил навсякъде - лъжа, Виктор си комуникира точно с Любо и Пламен.
В "лагера на Мартина" пред Стефко вмъкна и Теди, сега обаче, пред Виктор не я спомена.
Пред Мартина отрече всичко, пред Вики - "аз не се отричам от думите си".
Искам да ида на дуел, искам всички да ме намразят, искам да ги предизвикам.....в същото време обработва Ралица и Ваня, за да направят нещо като тяхна коалиция.
Единственото, което ми идва на ум е, че всичко това е само и единствено, за да НЕ отиде на дуел.
Което и ще се случи, ще направи така, че Мартина ще жертва Цоньо.
Всъщност мисля, че Живка я е страх от дуел. Това е моето мнение, иначе от нейните глупости и аз станах

# 293
Аз пък разбрах какво иска да направи Живка, въпреки че говори доста объркано и тя май не е много наясно. Явно стратегията ѝ е с много разклонения, които се оплитат яко.Laughing Не ѝ харесва, че има оформена група, съответно иска да посее недоверие между тях. Което не е лошо, защото миналата година имаше такъв лагер и беще много нелюбезно положението за тези, които не бяха от избраните. А при другите единаци прави сондажи за обединение срещу вече оформеното такова.

# 294
Може ли някой наистина да ми обясни каква е играта/стратегията/тъпотията на Живка?
Съвсем сериозно питам хора, нищо не разбирам вече какво прави, какво цели, с кого го цели, наистина ли го цели, защо го цели....за първи път се чувствам естествено руса, не под прикритие.
Дада, нареждам се и аз съм руса. Някой умен да ни сбере като отеца и да ни обясни, ако може.
На Теодора да ѝ спрат звука, че се наводних!

# 295
  • София
Теди е много хубава жена, да не кажа най-хубавата. Обаче в Мартина не виждам нищо привлекателно. Но явно само аз я виждам така...

# 296
Айде, спирам да гледам, че македонските приказки ми идват в повече всяка седмица - не може ли Иван и Андрей да си хортуват с този човек, но да не ни занимават всички с темата?

# 297
Красимира с каква цел си слага дългата изкуствена опашка, при положение, че вече сме я виждали, че косата и е къса до над раменете.

# 298
  • Другата България
Аз пък разбрах какво иска да направи Живка, въпреки че говори доста объркано и тя май не е много наясно. Явно стратегията ѝ е с много разклонения, които се оплитат яко.Laughing Не ѝ харесва, че има оформена група, съответно иска да посее недоверие между тях. Което не е лошо, защото миналата година имаше такъв лагер и беще много нелюбезно положението за тези, които не бяха от избраните. А при другите единаци прави сондажи за обединение срещу вече оформеното такова.
Този лагер/група е сформирана вече, и надали Живка с това, което /не/ се опитва да прави/направи/евентуално ще направи, ще ги разбие. Видно е, че се държат един за друг, и надали това, че самата Живка си противоречи постоянно, ще внесе смут при тях, по-скоро ще ги "овълчи" срещу нея.
Ето, многострадална обезводнена Теодора зациври веднага, огОрчена от същата Живка, и веднага дотичаха част от групичката, за да я утешават. Включи се и Кирил, който очеизвадно не харесва Живето, но ето, отново се включи зад гърба ѝ, хвърляйки кал по нея.
Не става така, това нейното е определено шизофренично.

# 299
  • на село
Ох, много ми идват македонските истории, всяка седмица.
Преди ми харесваше повече  с младото момче, говореха за различни исторически факти, събития и личности в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт