🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 219
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Хм, Мартина мислех, че ще действа по-обмислено. Тъпо е Цоньо да е нонстоп ратай или застрашен.
Скрит текст:
Може би тук ни очаква Цоньо vs Костадин?
Скрит текст:
И аз това си помислих още днес като видях промото и подсказката за двете двойки кандидат-ратаи. Само ми е чудно защо Мартина ще иска да гони мъж Rolling Eyes

Азалия🌺, те могат да видят и усетят това отношение даже и преди 50-те.

Леле, леле... Ваня: "Петелът брои ли се за кокошка?"

# 271
  • Другата България
Като гледам тази Ферма, се сещам за приказката за сина, който хранил баща си в дървена паница и му постлал да спи под стълбището... Младите ще остареят, няма да са вечно млади! От сърце им пожелавам на всичките наперени глупаци там, като станат на безумната пределна и древна възраст 50, да получат от тогавашните млади същото отношение. А съм сигурна, че ще го получат, защото светът става все по-лош!
Много, много ми е мъчно за Цоньо.
Предал се е, всички са против него, всички подскачат около Виктор, песни му пеят, дори "приятелите" на Цоньо Гошо и Чавдар подсказваха на Виктор. Просто ми е гадно, тъжно, мъчно и много, много грозно.
Плюс това мисля, че Мартина ще изпрати именно него на дуел, ако загубят.

Ванчето е брутално зле, брутално.

# 272
А защо така са го нарочили Цоньо всички?
Че е заплес, така е, но не е злобар и интригант.

# 273
Лора каква трагична физиономия направи като спечели Ваня. Първи минус в очите ми - 1) защо очаква, че никой няма да я избира за дуелист? 2) защо мисли, че е по-слаба от останалите жени?

# 274
Мартина ми прилича на травестит.
"Важна е за мен чистотата" - любимата ми тя! Толкова гнусно същество е Теодора - за каква чистота говори? Другите и те - трябва да си тръгнат някои хора.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 21:51 от Анонимен

# 275
Живка продължава да ми бъде противна - голямият стратег, дето се изживява - пълнен смях. Много "отворена" жена, а всъщонст просто завижда, че останалите хора си имат приказката и се разбират добре от началото. Айде, да излиза на арената и да си ходи. Голямо фук-фук, голямо нещо.

# 276
Живка прави всичко това от завист и злоба. Никакъв стратег не е. Интригантка и нищо друго.

# 277
  • Варна/Амстердам
Живка също играе доста елементарно и за мен тя няма достатъчен умствен капацитет, за да изгради наистина гениална стратегия, която да я изстреля на финала.

# 278
Аз ли съм някаква тъпа, ама ... каква и е целта на Живка и какво печели от това? Просто прави играта динамична?

# 279
Еее, хайде сега. И за какво да завижда? И да се фука? Тя си има много други кусури, но тези не са нейни.

# 280
Оф, тази овца Живка седнала да обсъжда кой играе със стратегия, ми нали тя каза, че играе също стратегически. Опитва се всячески да разцепи ядрото около Мартина и то защото долна завистница, понеже никой не можа да оплете в мрежите се.

# 281
  • Варна/Амстердам
Теодора пак захлипа. 😂😂😂
Ужасно фалшива жена!

# 282
Тази пък Теодора се обезводни в тази ферма, само реве.

# 283
Неможе да не мине епизод без Тедка да е пуснала сълза 😄

# 284
  • Варна/Амстердам
Тя (Тедито) много ми прилича на героиня от латиноамериканска сапунка-и по визия, и по актьорски умения. 😂 Направо е Девата от Гуадалупе! 😂

Общи условия

Активация на акаунт