🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 603
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 720
Цветка просто има нужда да бъде харесвана. Знае как да го постигне. Носи й някакво удовлетворение. "Храни" се от това. 99% от кадрите, в които я дават, тя е в някаква поза, стойка, физиономия, нацупила устни ... ама къде се намираш ... на кастинг пред пилоти или във ферма?!
За мен тя е в ролята на плеймейтка от минали сезони.

# 721
Липсва ми Фермата от първите  няколко сезона. Дори и обичая с приготвянето на традиционните български ястия махнаха. Не показват също как изпълняват задачите за седмицата, абе едно голямо нищо. Домързяло ги е продуцентите според мен. Сега нищо не гледам, едни обикновени спорове и разговори, само , че с камера снимани и направено на предаване, което определено лежи на стари лаври.

# 722
Дотягат ми "любовните" глупости между Цвета и Виктор.
Това е най досадната част

# 723
В този сезон ми харесва, че излъчват повече как свирят, танцуват и пеят. Миналата година ми беше много тягостна атмосферата, сега в това отношение съм доволна. Чавдар снощи беше супер!
Добавям си любимото видео: https://fermata.btv.bg/videos/vav-fermata-kipi-kupon.html

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 12:44 от Mama xxl

# 724
В епизода снощи - нещо като нищо. Стефан е пример за справящ се, но редовно привикван да се "доказва".
Любо пръв приятел на Цоньо и втори на Коцьо. "Аз съм на масата от страната на Цоньо, но съм за теб на дуела..."

И двамата дуелисти да си ходят.
Цоньо 15 години работа в Испания, сега стабилна работа има, но 300лв приятел му дал за дрешки...съща Веселка от село.
На Коцето овцата му обърнала внимание повече от Живка Rolling Eyes Щял да излезе на Арената прегърнал овца. Добре, че няма да влачи Бистра да го пляска с опашка.

На импровизираната сцена в тв-студиото, много харесах балет "Алманах". Като няма го прочетат, поне ще го изиграят.Smiley

# 725
Този сезон на Фермата е силно повлиян от Игри на Волята е скромната ми преценка. Оттам идва едно усещане за загуба на автентичност на формата.
Балет "Алманах" им се получи много добре Simple Smile

# 726
В епизода снощи - нещо като нищо. Стефан е пример за справящ се, но редовно привикван да се "доказва".
Любо пръв приятел на Цоньо и втори на Коцьо. "Аз съм на масата от страната на Цоньо, но съм за теб на дуела..."

Любо даваше акъл за точките на игрите при дуела  и на Цоньо, и на Коце.

# 727
  • Варна
Любо иска да го предложат за следващия фермер - и ще му се получи, ако Коцето спечели.

# 728
  • Другата България
Любо иска да го предложат за следващия фермер - и ще му се получи, ако Коцето спечели.
Същото мисля.
Затова се натяга.

# 729
Искам да споделя една може би клюка, но да я скрия за всеки случай. Може ли някой да ми пише на лични как се правеше скрит текст?

# 730
Някой от пишещите тук иска ли да обясни как съвместява в съзнанието си харесване на Живка и нейната безскрупулност?

Тя показва черти от тъмната триада. Представете си да работите с такъв човек или да ви се пише приятел...

# 731
Хексе, Мери - да, аз също мисля, че Любо е най-вероятния Фермер през новата седмица. Ще му се получи.

# 732

И двамата дуелисти да си ходят.
Цоньо 15 години работа в Испания, сега стабилна работа има, но 300лв приятел му дал за дрешки...съща Веселка от село.
На Коцето овцата му обърнала внимание повече от Живка Rolling Eyes Щял да излезе на Арената прегърнал овца. Добре, че няма да влачи Бистра да го пляска с опашка.

На импровизираната сцена в тв-студиото, много харесах балет "Алманах". Като няма го прочетат, поне ще го изиграят.Smiley

Ахах, скъсах се от смях. Благодаря! Flowers Hibiscus Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 733
Тъй де, хитряга е Любо. Нищо, че Цоньо го вдигна (и Чавдар) за аплодисменти с мотива "това са ми най-близките хора" Wink

# 734
  • Другата България
Хексе, Мери - да, аз също мисля, че Любо е най-вероятния Фермер през новата седмица. Ще му се получи.
Което ще е обида за Чавдар.
Ако се случи.
Дано Цоньо прояви здрав разум.
Чавдар е искрен.
При Любо интересът си личи от Чикаго до Годеч
Обикаля ги и двамата като нов ТИР от автопарка си.
Цъ, не мога да го харесам. Фалшивее ми.

Общи условия

Активация на акаунт