🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 610
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 705
  • Sunshine state
На Надка даже много й пукаше, правеше се на морална отвсякъде, но беше пропита със злоба, която струеше на талази. Дори и не осъзна до последно защо хората не я подлрепиха, а такъв невиждан хейт по някого не е имало май никога.

# 706
  • Другата България
Фермерския вот ще е за Мартина, ако е срещу Живка. За зрителите не знам. Ама има много време.

# 707
  • Sunshine state
Съгласна съм от показаното дотук, ама пък дето викаш има време и може да "прогледнат" пипалата на октопода. 🤣

# 708
Дотягат ми "любовните" глупости между Цвета и Виктор.

# 709
  • Sunshine state
Тепърва има да я "доят" тая нишка с любовта. Трябва да се запасим с много търпение и най-вече с абонамент с опция за гледане на запис, та да прехвърляме подобни кадри с нежности между Ц и В.

# 710
Коцето и мен ми дразни на моменти, но това идва от наистина странното му чувство на хумор.  Освен това, по този начин се надъхва.  Всички го правят, но наум. 😉
Забелязах, че Кирил не го харесва. Засега са само погледи и реакции, но ако Коцето се задържи, ще има сблъсъци. Вероятно го смята за преиграващ и несериозен и отчасти сигурно е прав.
Не сте прави за танците на Теодора, колкото и да не я харесвам. Знаете ли в хипхопа колко въртене на задници има също? Пък са си съвсем облечени.

# 711
Иска ми се Коцето да  спечели дуела с Цоньо.

# 712
Аз все още харесвам Коцето, но за все по-малко неща и определено е прикрит и способен да не играе почтено. Изявлението, как ако Фермата е България, той щял да се прибере, не го намирам никак спонтанно или искрено, а опит да ангажира емоционално. Я се прибере, я колкото Хепи Ванче с гарсониерката. Изобщо тези решения кой къде ще живее, работи и дали ще се задомява ги имам за абсолютно лични и ни най-малко за патриотизъм. Коце, Зуек, аз самата - дали сме емигранти, не е “за народа загуба велика”. Нито сме хъшове революционери, нито бежанци. Същото ми е отношението и към всеки, който си живее в родината - личен избор, а не геройство за медал.
На дуела съм за Цоньо. Като изтърваха оня кадър на първия мъжки дуел, много ми стана мъчно, че така ще се развият нещата и кого по-напред да подкрепя. Сега изобщо нямам колебания.
Ще вметна и че Теодора е хроничен клюкар. Но явно са й пристигнали хапчетата и ги пие, не вярвам от едната изповед толкова да се е развеселила и обезводнила.

# 713
Коцето е забавен на моменти, но ми е подозрителен от самото начало. И него не можах да харесам. Реакцията му при избора на Цоньо беше показателна. "Ама аз ти издоих кравата" пет пъти! То беше мрънкане, хленчене и в началото дори не можеше да скрие злобата си. Той и кравата е отишъл да издои със задни мисли предполагам, затова го изтъкна неведнъж. Това не е никакво странно чувство за хумор. След като се изпооплака на половината фермери и изигра няколко скеча на тъгуващия емигрант, най-накрая се освести.
Живка ми харесва, защото главата ѝ не си почива и две секунди в плетене на и без това оплетената и заплетена стратегия.Laughing Искрено ѝ пожелавам успех, защото само тя е влязла така навътре в играта. Според мен парите са единствената ѝ цел, но тя пък тази награда и затова е сложена. Не ми прилича на Надя от миналата година изобщо, от онази жена още ме побиват тръпки - такъв мъртвешки хлад и злоба излъчваше.
Теодора не ревна нито един път и сигурно затова епизодът ми се видя толкова симпатичен.Grin Laughing Обаче и в инфантилното бройкане на гушкащите се през прозорчето имаше нещо нездраво или по-точно фалшиво. Предозира ги нещата винаги, независимо в каква посока.
За мен участниците са над средното ниво, но то и средното ниво вече не е много високо. Да видим дали Цвети ще изчете алманаха, обаче и другите трябва да го подхванат, че фермата накрая ще стане зеленчукова градина.Frowning1

# 714
Коцето е любимецът на продукцията и тяхна гордост, докато Иван и Андрей с Цоньо също очевидно си позволяват надменност и лош тон. За изцепката с кравата, която уж Сия щеше да обгрижва, го направиха на две стотинки. За загубените овце и кози доста лековато и весело реагираха. Дори животните да са били намерени и прибрани на друго място и това да си го знаят вътрешноведомствено, двойният стандарт е прекален.

# 715
  • Варна
Мери, всички са там, заради парите и това е съвсем в реда на нещата.

Какво ви говорих аз преди две теми за Джери, м? Ама наскачаха тука доста колежки, казах ви, че няма как да е добър.

# 716
  • София
Извинете ама явно само аз не разбрах, Чавдар как си поряза пръста?

# 717
Коцето е любимецът на продукцията и тяхна гордост, докато Иван и Андрей с Цоньо също очевидно си позволяват надменност и лош тон. За изцепката с кравата, която уж Сия щеше да обгрижва, го направиха на две стотинки. За загубените овце и кози доста лековато и весело реагираха. Дори животните да са били намерени и прибрани на друго място и това да си го знаят вътрешноведомствено, двойният стандарт е прекален.
Не искам и да си представям ако Цоньо беше фермерствал като Мартина какво чудо щеше да е - да спи до късно, козите изгубени, никаква реакция, не помага в кухнята, три пуйки заклани и опропастени ...щяха да го разнасят цял сезон като най-негодния фермер от всички Ферми досега.

Извинете ама явно само аз не разбрах, Чавдар как си поряза пръста?
Нещо май с теслата.

# 718
Поряза се с трион.

# 719
Аз все още харесвам Коцето, но за все по-малко неща и определено е прикрит и способен да не играе почтено. Изявлението, как ако Фермата е България, той щял да се прибере, не го намирам никак спонтанно или искрено, а опит да ангажира емоционално. Я се прибере, я колкото Хепи Ванче с гарсониерката. Изобщо тези решения кой къде ще живее, работи и дали ще се задомява ги имам за абсолютно лични и ни най-малко за патриотизъм. Коце, Зуек, аз самата - дали сме емигранти, не е “за народа загуба велика”. Нито сме хъшове революционери, нито бежанци. Същото ми е отношението и към всеки, който си живее в родината - личен избор, а не геройство за медал.
На дуела съм за Цоньо. Като изтърваха оня кадър на първия мъжки дуел, много ми стана мъчно, че така ще се развият нещата и кого по-напред да подкрепя. Сега изобщо нямам колебания.
Ще вметна и че Теодора е хроничен клюкар. Но явно са й пристигнали хапчетата и ги пие, не вярвам от едната изповед толкова да се е развеселила и обезводнила.
Абсолютно вярно е това което пишете за живеещите и не живеещите в България.Нито ние които сме тук,сме по патриоти,нито тези извън страната са НЕпатриоти.Въпрос на личен избор,на нагласа,на влюбване,принуда...  Каквото и да е.По принцип много се спекулира с тази тема Дори и специален сезон на фермата направиха Иван и Андрей.Малко грижи имаме на главата си всички ,че и това да прибавим ....кой къде трябва да живее.

Общи условия

Активация на акаунт