🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 501
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 960
И какво, да не съм отишла в зоопарка да гледам маймунки, та ми е зор да има Коце във Фермата?

# 961
Коцето победи с една минута по-бърз от Цоньо. Жалко, театрото ще продължава.
От тук нататък не мисля, че има друг мъж, когото Коцето да може да отстрани - дори и Георги ми се струва по-силен.

# 962
Бе никой не вижда времето през цялото време, винаги може да се манипулира в полза на играч, така че... Но не може да се отрече на Константин присъствието, ми осезаемо е...

# 963
Браво на Коцето!

# 964
Бях за Цоньо. Дано той избере Чавдар или Любо за фермер.

# 965
Никой не може да ме убеди, че този резултат е в полза на Коци.

# 966
Некоректно поведение на водещите. Пълен потрес.

# 967
  • Варна
Бе никой не вижда времето през цялото време, винаги може да се манипулира в полза на играч, така че...

Точно заради това съм убедена, че Цонето спечели, но той не е интересен, онова неопределеното е по-атрактивно с простотиите си и затова не виждаме времето.

Ей, дребните, щом сменихте масичката, показвайте и времето, кво толкова, ся тоя амбреаж нямаше да е тук, нищо лично.

# 968
Голям откачалник, бързо му се пресушиха очите... То не бе емоция, не бе чудо, явно толкова не може да си повярва или пресолява манджата, ако всичко е режисирано...

# 969
Едва ли има фалшификации на времето. Цоньо беше много бавен с кофата, а и като цяло не се движеше бързо като Коцето.

Очаквам Любо или Чавдар да бъдат предложени за фермер. Нямам идея кои ще са ратаите.

# 970
Ако Чавдар е фермер ще сложи Виктор и Лора или пак Коце и Теодора може да са му на мерника. Нали той се ядоса че почти всички номинираха Цоньо.

# 971
  • Велико Търново
Ей, големи конспирации! Преди, когато Иван и Андрей търчаха с хронометрите, не беше добре. Въведоха бутоните и електронните хронометри - манипулирали ги. То ако човек тръгва с нагласата, че всичко е манипулирано, каквото и да се направи, няма да може да му се избие тази мисъл от главата.
Разбира се, че беше по-бавен Цоньо. Вярно, че Коце се омота накрая с дъските, но пък на кофите беше по-бърз. Пък и много хитро използва това с центробежната сила. Предполагам, че по-скоро му е била подсказана от някой от поддръжниците му. Преди всяка битка нали има време на изчакване и обсъждане. В предишните два сезона ги даваха тези паузи. Не беше лошо и сега да го правят, ама...

И снощи писах - също смятам, че Цоньо ще посочи Чавдар за кандидат-фермер. Ако не го направи, ще е голяма грешка. Дано Чавдар поне защити впечатленията до момента и покаже знания на викторината. Щото Костадин фермер чак не искам да си го представям. Брррр!

# 972

За първи път откакто гледам се съмнявам в истинността на резултата. Може би, ако преференциите на водещите не бяха толкова напрачиви, нямаше толкова да се усъмня.
Но днешния епизод ме разочарова по много параграфи.
Жалко.

# 973
Този двубой доста намирисва, нещо не вярвам на резултатите. Всичко е във внушенията. Съвсем безпристрастно гледах дуела, защото и двамата не са ми никаква слабост. Цоньо изобщо не беше по-слаб, даже в някои игри беше много по-добър. Единствено в онази с подредбата на предметите зацикли и то може би пак защото всички останали не млъкват на тези дуели. Иначе много ми хареса как спокойно изигра другите.
Коцето не ми харесва ни във фермата, ни на дуелите - много театралничи и вече ми е досаден.

# 974
  • Варна
Не мисля че е манипулирано времето. Чак толкова ценен не е Костадин и по-атрактивни и интересни играчи са излизали рано. Ивайло му подсказа да повдига кофата за да не се удря и разлива.            П.П. Много са бавни движенията на Цоньо, това му изяде главата. Иначе сравнително равностоен двубой.

Общи условия

Активация на акаунт