🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 507
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 945
Като си нямаш късмет нищо не може да ти помогне...

# 946
  • Велико Търново
А аз се радвам, че не съм симпатизирала досега на Коцето.
Затова и исках Боби да остане.
Лошото е, че Цоньо много бързо се разколебава и се предава.

Ама вярно това с късмета...

# 947
Здравейте на всички, чета ви, не пиша, но чета. Дразни ме Коцето, в началото, като повечето го харесвах, ама злобно човече излезе, симпатизирам на Цончето, добряк ми изглежда.

Не в този ред на мисли, Виктор е изключително инфантилен, нестабилен и т.н., казали сте вече всичко

# 948
  • Великобритания
Коцето е едно дребно , злобно и доста просто човече , успя да омотае повечето там , за да има подкрепа.. не виждам какво има да даде още на фермата , че толкова явна подкрепа от продукцията

# 949
  • София
Ехх много е бавен Цоньо, много…жалко.

# 950
Тоз пък тулуп, хората прегракнаха да му помагат отстрани, а той все едно нарочно се проваля. Да се маха. Няма никакъв състезателен хъс в него. То само със съжаление не става навсякъде.
Може би ИиА са го усетили, те не обичат някой да не Уау и да не припада в техния формат. Затова и вече им е безинтересен, като участник.

# 951
Ами клоуни им трябват, като тях самите... Затова Коце е толко подкрепян от водещите!

# 952
  • Велико Търново
На Цоньо и най-голямата подкрепа да му беше оказана отстрани, той се паникьосва от мисълта, че не може да се справи и все едно някой му връзва топузи на ръцете и на краката. Вижте, че нямаше игра, в която да покаже ей тъй някакво забързване. Ами колкото и да съм за него, то е ясно, че не е това начинът да се бори.
Изключително недолюбвам Костадин, но у него го има живецът и хъсът.

# 953
Водещите, ако са умни, трябва да спрат за година-две и да си осмислят концепцията на предаването.
Излагат се!

# 954
Според мен Цоньо, ако отпадне, ще предложи Чавдар за Фермер - и вероятно той ще стане, защото има знания.
Не го харесвам, но нещо ме кара да си мисля, че ще направи интересна седмица. И не знам защо имам усещане, че Красимира ще е ратай Simple Smile На това му се вика "Нероден Петко", дуелът още не е свършил, аз вече цялата следваща седмица наредих.

# 955
  • София
Превключих, няма да мога да издържа истеричните подскоци на Коцето, навярно пак ще избухнат в песен. 😏

От вас ще прочета финалния развой на дуела…

# 956
Коцето как я върти тая кофа ,а всеки път излива вода от нея сякаш е пълна до горе

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:02 от MG18

# 957
Не може да му се отрече на Коцето, че има хъс и желание да играе. Но дали не са му подсказали предварително да върти кофата по този начин, че центробежните сили да му помагат... Евала ако той се е сетил или усетил, понякога и късметът се намесва

# 958
След Коце и Опосумите, най-много ме дразни Теодора! Как не млъкна тая. Що не пореве в някой ъгъл ми се извисява над всички!

# 959
  • Велико Търново
Бе злобен, палячо, инфантил и не знам там още как беше наричан Костадин, но ето че е атрактивен. Няма как да не го предпочетат с тез маймунджелъци, които показва.
За жалост.
Пък и определено се хвърля с всички сили в битката, не може да се отрече.
wiwala75, възможно е и да са му подсказали от агитката му, не е забранено все пак.

Общи условия

Активация на акаунт