🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 511
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 930
  • Велико Търново
Според мен "стратезите", които помагаха на Цоньо да определя точките, много сбъркаха. Явно се подлъгаха по каруците, че на Цоньо ще му е по-лесно да дърпа и не отчетоха факторите психическа устойчивост и добра памет. И видяхме, че той точно там се провали.

# 931
Според мен "стратезите", които помагаха на Цоньо да определя точките, много сбъркаха. Явно се подлъгаха по каруците, че на Цоньо ще му е по-лесно да дърпа и не отчетоха факторите психическа устойчивост и добра памет. И видяхме, че той точно там се провали.
Е той нямаше голям избор,първо Коцето си написа точките и за него квото остана

# 932
  • Велико Търново
Коцето е втори дуелист.
Цоньо пръв определи точки на 4 от игрите. На останалите три ги определи Костадин.

# 933
Коцето е втори дуелист.
Цоньо пръв определи точки на 4 от игрите. На останалите три ги определи Костадин.
Не е ли точно обратното?

# 934
  • Стара Загора
Тази дуел ми е непоносим за гледане.
И то най вече заради Иван и Андрей.

И на мен, затова повече време чета от телефона.
И и А са досадни, дразнят и то много, съжалявам за Цоньо, добродушен ми е и всички го тъпчат.
Сам се е предал.
И аз така.

# 935
  • Sunshine state
Обикновено не коментирам подобни неща, но много тенденциозно отношение на Иван и Андрей към Коцьо. Не ми се гледа подобна излагация. И арената е смотана.

# 936
Коцето е втори дуелист.

Това не е вярно и крайно подвеждащо. Нали Теди каза на Коце да си направи двете най-слаби игри за 1 и 2 точки и най-силните за 7 и 8

# 937
  • Великобритания
и аз съм възмутена от опосумите , много гадно психически атакуват Цончето ( не знам нарочно или не )  и той малко му трябва ..

# 938
  • Велико Търново
Оф, аз пък що тъй се омотах, съвсем не знам.
Да, в грешка съм разбира се.

Теди каза на Коце да си направи двете най-слаби игри за 1 и 2 точки и най-силните за 7 и 8
То и за 8 точки няма игра, ама... не пиша, че чак пък подвеждаш. При това - крайно

Ето - признах си грешката.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 21:28 от DamaPika

# 939
  • Sunshine state
и аз съм възмутена от опосумите , много гадно психически атакуват Цончето ( не знам нарочно или не )  и той малко му трябва ..
Всяка негова грешка се обявява на всеослушание радостно от И и А. Очеизвадно.

# 940
Някой ще напише ли,разказвал ли е Коце защо бабата говори само на португалски ?

# 941
  • София
Не мога да повярвам, че съм симпатизирала на Коцето, направооо, посипвам си главата с пепел. 😑

# 942
Не мога да повярвам, че съм симпатизирала на Коцето, направооо, посипвам си главата с пепел. 😑
И аз, и аз. Точно тези, които харесвах в началото, сега ги определям като големите си издънки - Виктор и Коцето.

# 943
Ама верно са направо отвратителни тия двамата. Андрей изпаднал в истерия, докато Цоньо режеше с триона “Цоньо е умореееен, Цоньо е умооорееееен!” Е, добре де разбрахме! А и как го нахрани, че бил възпълен - ей, направо са скандални!

# 944
За ИиА с пълна сила важи поговорката - не ги слушай какво говорят, а ги гледай как постъпват. На приказки са големи българи, патриоти, много праведни и морални стожери, а на дела едни палячовци. Всеки път така им личи отношението към играчите, че минава всякакви граници. Ок, тяхно си е предаването, но има и зрители, които не са слепи и глухи.

Ей, Опусимите, нещо не ви се получава Фермичката тая година. Слабо кастигче нещо, никакъв сюжет. Нещо посърнали ми се струвате, да не би да е ниско рейтингчето и БТВ-то да не са доволни, м?

Общи условия

Активация на акаунт