🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 514
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 915
За продукцията Коцето е по-интересен и ще го запазят.

# 916
  • Велико Търново
Имаше някой, който им беше изкрещял да не му викат, щото му пречат. В миналия сезон май беше и даже си мисля, че беше жена, но не си спомням коя.
Цоньо вместо да им извика и той, само пуфти и се чуди как да се оправдае. И на мен ми е жал, че всеки си го тъпче, както си иска, но и той пък никакъв отпор не дава. Освен това наистина по два предмета да беше запомнял, щеше да се справи по-бързо.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:13 от DamaPika

# 917
  • Пловдив
Чак ми беше жал да гледам. Много гадно опосумите панират с това викане и Цоньо тотално блокира. Онзи лилипут със сигурност ще вземе битката.

# 918
Определено работят И&А срещу психиката му, но Цоньо няма никаква зрителна памет за съжаление.

# 919
Дана, четеш ли?
Не коментираш.

Неприятен дуел

# 920
  • Велико Търново
sunrise_67, не е само Живка, и други му подсказваха, ама той и от съвети не отбира.
Едва ли се е панирал само от виковете на водещите. То от снощи още се видя, че се предава. А и явно бързо сваля гарда, особено като види, че ще е трудно да се справи.

# 921
Ма как, пуснете му песен и му намажете г*z@ с мед! Мишок дребен!

# 922
Много грозно държание на ИиА спрямо Цоньо, противни са. Иначе на Коцьо ще му държат каруцата. Ами, разбира се, втория има да го търкалят още насам-натам да изкарат някой лев от него, докато Цоньо няма как, не им е в профила и хай-лайф естетиката.

# 923
Тази дуел ми е непоносим за гледане.
И то най вече заради Иван и Андрей.

# 924
  • на село
Тази дуел ми е непоносим за гледане.
И то най вече заради Иван и Андрей.

И на мен, затова повече време чета от телефона.
И и А са досадни, дразнят и то много, съжалявам за Цоньо, добродушен ми е и всички го тъпчат.
Сам се е предал.

# 925
  • Велико Търново
Но пък Костадин поне направи опит с "Искам да млъкнат".
Не бих казала, че Иван и Андрей замълчаха веднага, но определено говорят по-малко.
Все пак играта обаче е въпрос на концентрация и изключване от външните фактори.
При Цоньо това е почти невъзможно, тъй като той доста се влияе от заобикалящото го и психиката му не е от устойчивите.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:06 от DamaPika

# 926
  • София
Искам да цапна Андрей по устата!

# 927
На Коцето са му дали специално заточен трион, хахаха. А психо атаките на И и А са толкова ясни, че и дебил да си ще разбереш кого лансират и тикат.

# 928
Красимира пак е подходящо облечена. Rolling Eyes

# 929

Мога напълно да се съглася с всички мнения за тенденциодно отношение на Иван и Андрей към Цоньо. Оставя много лош вкус. Във всеки сезон е имало подобно, но чак в такава неприятна степен не. Проблемът е, че участникът там също го усеща и това срива и без това крехката увереност. А такъв тип отношение променя естествения ход на играта. А именно той е това, което задържа предаването така харесвано.

Общи условия

Активация на акаунт