🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 488
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 990
Аз изобщо не приемам публиката да се обажда по време на състезание, ама к'вото такова.. то какво ли му е наред на това "шоо"..

# 991
  • Велико Търново
17:58 на 18:57 или нещо такова
Или ти за точките питаш?
Те са 15:8
Да, за точките питах. Много благодаря!
При проведени 7 битки сборът от точките няма как да е различен от 28.
20:8 е резултатът (по-горе писах).

# 992
Мисля, че в дългосрочен план Цоньо спечели с излизането си. Беше му трудно съжителството,  ако беше останал, съвсем щеше да падне духом.
Коцето дразни с поведението си, да, но почакайте до понеделник. Ще изпишем доста страници заради Чавдар и думите му от промото. Да кажа, че от ден първи ми е крайно неприятен, вече знам и защо.
Има ли вече промо за понеделник? Какво точно е казал Чавдар?

# 993
Мисля, че в дългосрочен план Цоньо спечели с излизането си. Беше му трудно съжителството,  ако беше останал, съвсем щеше да падне духом.
Коцето дразни с поведението си, да, но почакайте до понеделник. Ще изпишем доста страници заради Чавдар и думите му от промото. Да кажа, че от ден първи ми е крайно неприятен, вече знам и защо.
Има ли вече промо за понеделник? Какво точно е казал Чавдар?

https://fermata.btv.bg/videos/vav-fermata-zapochva-dalbokoto-raz … he-i-zheni-1.html

Казва, че равенството между жените и мъжете е пълна и безумна топия.

# 994
Ако ръцете на жената са на "Ф" е наистина утопия. Simple Smile
Много ме подразниха водещите днес. Никога не могат да скрият пристрастията си и това го знам, но днес прекалиха още в първата игра.
Честито на Цоньо за свободата от Фермата и успех в живота.

# 995
Жалко за Цоньо, за него бях. Изобщо не беше чак толкова слаб или по-скоро Коцето не беше кой знае колко добър. Смятам, че ако Цоньо редеше битките щеше да има шанс да остане. Ако имаше и алманах, направо щеше да си спечели. Дали за него щеше да е добре да остава във фермата, е отделен въпрос.
Много мразя игри с някоя част, която е късмет - торбички с ключ, тухла с ключ. Смятам, че такива трябва да бъдат премахнати, но ИиА много си ги обичат. Като споменах тях - отвратихелни пристрастни опосуми! Не можеш да кажеш на състезател, че играта на другия е била алогична или каквото там беше и че не виждаш как той би се представил по-зле. Това моментално дава някакво успокоение на дуелиста. Пълни тъпаци без извинение.
Този път много ме дразнеха всички как викат, и други ферми съм гледала, ама такова крякане сякаш не е било. Да, Цоньо беше бавен в доста моменти, но никой там не отчита, че той е 110-2 кила и 51 години. Сигурно през живота си не е бягал толкова, бързо му свършва въздухът, а и силите. Смятам, че игра разумно спрямо възможностите си.
На мястото на Цоньо щях да сложа Ивайло за фермер. Сигурна съм, че здравата ще се провали и ще му се смачка фасона. Много противно момче. Няма лошо да подкрепяш своя човек, но това, което прави когато противникът играе е чисто и просто долно.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:52 от Морско_момиче

# 996
Бях за Цоньо, жалко, че отпадна, но и аз не знам дали беше за него тази среда, която се е заформила там. Прекалено агресивни ми се струват хората. Мисля, че е добър човек, който с много усилия,  мъка и несигурност намира смелост да се заяви. Личи си, че е преживял доста.
В Коцето има нещо, което ми е много no-no, нещо прикрито, фалшиво и антипатично.

# 997
Писала съм и в теми за предишни сезони, но за съжаление нито помня парола, нито имейл, за да се върна със стария акаунт, така че ще се включва за първи път този сезон с чисто нов.

Та, да се насоча директно към промото. За мен е смешно как почти винаги невзрачни и посредствени мъже като Чавдар се изказват по този начин. А колкото конкретно до твърдението му, според мен пък е смешно да се говори за превъзходство на мъжа над жената, особено в България в последните две десетилетия. Казвам го, поради това, че вече масово и жената работи на пълни обороти, защото парите, които невероятните мъже изкарват за нищо не стигат. За какво превъзходство може да говорим като вече повечето мъже не могат самостоятелно да се справят с финансовата грижа за семейството? Какво по-точно ги прави повече от жените, особено в съвременното българско семейство с двама работещи родители?

# 998
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 31 (16.10.2021)

# 999
Всъщност късмета и подсказването от публиката, направиха Коцето победител. Ако не бяха те, Цоньо щеше да победи в последната игра. Определено игра по-добре, въпреки годините и килограмите. Забави го малшансът, да не уцели ключа от първия чувал. Също ако не беше играл първи и агитката да види интелигентния му начин на подредба на дъските  и качването им в пъзела и да подскаже, Скакалецът щеше да ги качва една по една до края, да се умори и да изгуби време. Тази 1 минута разлика, дойде точно от тези неща.

# 1 000
И аз нямях нерви да догледам дуела.
Крякането на Теодора събуди детето и още не мога да го приспя. Пък и не ми се гледаше триумфа на меката китка.
Сега ще кажа още нещо, което сигурно ще предизвика силна критика, но ми се струва, че много силно преекспонират фермерите със българските революционни песни. Не че нещо, ама като ги чуя, повече се сещам за шоуто на Дългия, отколкото за истински патриотизъм. Хич не вярвам, че навън стават и лягат с "Кога зашумят буките" или с "Катерино, моме". Или пък с химна.
Разбирам, че тематиката е такава, че сигурно точно такова демонстриране се очаква от тях, но са ми фалшиви и пренавити. Ето, даже на Коцето милата Елин Пелинова бабичка, предпочита да го нахъсва на португалски.
Като искат непременно да се покажат какви са българи-юнаци, да си спретнат една вечеринка ли ще е, рецитал ли ще е, и да издирят автентични български народни песни. Поне да чуем нещо наистина старо, а някои ново.
Друго нещо, което силно ме подразни е, начинът, по който преди 1-2 седмици, водещите се възползваха от едно признание на Красимира, че след време иска да осинови дете. Аз самата съм осиновителка и слушайки я, силно я адмирирам за тази нейна идея. Знам, че понякога се иска много време да узрееш за това. А какво направиха опосумите? Вместо да коментират това, като възможност, като надежда за едни семейства и едни деца, пак започнаха да си рекламират каузата за правенето на повече българчета, давайки Краси като едва ли не негативен пример. Ето, виждате ли как ще презреете скъпи дами и после няма да имате избор. (А Краси не е като да няма. ) Грозно, много грозно ми стана.

# 1 001
Кого ще нападат и обиждат сега ? Кой ще е жертвата в стадото?
О, ще си намерят! Ваня, Ралица, Гошо. Може да се пробват на Живка, но няма да им се получи.
Гошо не ми се вярва, той е с къс фитил, пали бързо и почва да вика, няма да се остави. Ваня пък със спокоен тон ще им изнася лекции как не е хубаво така да се прави. По- скоро към Краси могат да се насочат.

# 1 002
LaCumparsita, моя приятелка си осинови детенце и аз съм му кръстница. Това е изстрадан начин да станеш родител.
Моето дете е болно и не мога да гледам тези дни ( то не ми се и гледаше всъщност ), затова моля някоя добра душа да ми обясни за бабата, говореща на португалски.

# 1 003
Толкова мразя изказвания като тези на Чавдар. Не живеем в 19-20 век и трябва това вече да е ясно. Смешно е как някои мъже се взимат за нещо повече от жените, а не могат крушката да си сменят сами... (Тук не конкретизирам Чавдар)

# 1 004
Цитат
да ми обясни за бабата, говореща на португалски.
Дава записи от близките на Коцето и Цоньо и някаква леля на Коцето му говореше на португалски. Ама добре, че Опосумите казаха, че било португалски, че въобще не звучеше така. Те накрая попитаха Коцето - Не може ли на български? А той - Ммммм, може.
Това е.

Общи условия

Активация на акаунт