🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 532
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Ако Мартина не започне реваншизъм към Стефан, определено ще се издигне малко в очите ми.
Да не говорим, че това с джакузито и голотата се оказа откровена лъжа.
Засега, колкото и да не ми се иска да го кажа, Мартина се държи по-мъжки от Живка.

Пак ще се колят животни.
Три пуйки! Не една, а три.
Ненаядоха се.

Вече знам защо не харесвам Пламен.
Мъж, който няма собствено мнение, а се съгласява с всичко, което жената, по която е лапнал, каже.
Цветка нарежда за Цоньо, онзи само седи и : " Да, да, да, така е".
Цъ, не.

# 91
Еее, добре. За Списаревски иди-дойди, не е популярен като Криско и аз научих за него във фейса, а не в час по история. Disappointed Ама на въпроса за Рафаиловия кръст имаше дадени размери - ами помисли малко. Исках Ваня да е фермер, а не Мартина. Сега няма как да се сбият с Живка на арената.

# 92
Склонна съм да мисля, че ако имаха такива кадри с Мартина нямаше да ни ги спестят.

# 93
От Ваня очаквах повече на въпросите.

В писмото на Сия към фермерите имаше много истина. Хареса ми. Добре се получи, че предложи Мартина.

Живка не ми прилича на глупачка, която не осъзнава, че я снимат и всичко ще излезе наяве. Според мен цялото нещо беше, за да се обърнат срещу нея. Всъщност и така да е, за мен тази стратегия не е най-добрата. Интересно ми е нататък как ще си изиграе картите. Искам дуел Живка-Мартина.😁

# 94
Склонна съм да мисля, че ако имаха такива кадри с Мартина нямаше да ни ги спестят.
О, ако има, няма да ги спестят, да! Но пускат първо разговора, мненията се поляризират, Живка става по-черна от дявола, Мартина наперчи гребена, Стефан подви опашка и остана на сухо. Но... ще поживеем, ще видим. Няма огън без дим. Не са ей така от нищото приказките на Живка, мисля аз.

# 95
В крайна сметка знаем ли със сигурност дали Мартина е била по монокини в коритото? Живка дори и да шикалкави, Мартина си е позволявала разни неща и съвсем нормално Живка се възмути. Аз също не одобрявам такива неща.
Опс - сивият кардинал спечели.

# 96
Аз искам да пуснат откъде Теодора е подслушвала. Нещо наистина много нескопосано имаше в това как тръгнала да пере и дочула.

# 97
Живка просто завижда, че групата е около друг, а не около нея. казвам го като човек, който не харесва Мартина, ама Живка - хич.

# 98
Избягвам тази тема, че води до пристрастяване,  но не мога да не се включа Grin

Не разбирам това боготворене от страна на фермерите към Мартина. На мен ми е анти. Простовата е, нищo интелигентно не виждам в нея, както я превъзнасят мъжете. Има нещо много неприятно в нея.
Може нарочно да не показват сега скандалните кадри (ако изобщо има такива), а да ги противопоставят една срещу друга очи в очи с лъжите им. Опосумите обичат такива неща.
Теодора постъпи много гнусно. Това си беше умишлена интрига, за да спечели  симпатиите на групата на готЕните.

Ще видим сега фермерството на Мартина

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 22:15 от Stella Gemella

# 99
Живка просто завижда, че групата е около друг, а не около нея. казвам го като човек, който не харесва Мартина, ама Живка - хич.
Не мисля. Живка е единак, не се трогва особено какво мислят за нея.

# 100
Според мен Мартина иска тя да отстреля Живка и няма да я пусне ратай/на двубой - тя си го каза, но мисля, че ще стои зад думите си. Надявам се да подходи разумно и да прати някой от най-малко полезните.

# 101
Стефан каза, че още не е оценил Мартина. Но в голямата част от разговора беше съгласен с Живка. И бих искала сега Любо и Теодора да преразкажат на Стефан думите на Мартина как той е тичал след нея като кученце.

# 102
Сега що не ги подслушва някой Любо и Киро, та да ядосат и Чавдар? Щото от тоя храст няма да изскочи заек... Иначе по същество този разговор е абсолютно равностоен на оня на Живка и Стефан.

# 103
  • Велико Търново
Ееее, язък за пуйките! Що така ги съсипаха тия хора!? Можеше да оставят да се готви бавно и да го ядат за обяд на следващия ден. Много ме е яд! Rage

# 104
Ех, най-накрая да дойдат и други хора на моето мнение за Чавдар. Кирил печели точка в очите ми.
Иначе се сетих какъв е казусът на Виктор: той си е доста по-мек откъм разбирания и вярвания от това, което представя (не казвам, че е келеш, но не е и такъв сухар, който се опитва да се изкара), но вероятно баща му е много суров и доминантен тип и той всячески се старае да не го разочарова. Това е парченцето, което ми нарежда пъзела "Защо е такъв".

Общи условия

Активация на акаунт