🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 576
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 135
Думите на Живка бяха: не съм казвала, че си била гола в джакузито. Така че си излъга, да.
Защо пък да не се радва Цоньо, че Сийка излиза? Някой ще го обижда, ще го унижава и ще го разплаче, а той ще реве, че същият си тръгва? Или ще отиде да го поздрави? Как пък не. Негово право е да се радва, както намери за добре.
Стефчо се държа като пийййп....

# 136
  • Sunshine state
Любо и Пламен на цялото ядене пак мрънкат за храна. Колко хрантутене пада в последните сезони, а тр с цялата си наглост пак мрънкат.

# 137
Любо и Пламен на цялото ядене пак мрънкат за храна. Колко хрантутене пада в последните сезони, а тр с цялата си наглост пак мрънкат.
И Мартина е от гладните. Много са гладни. Не една , три пуйки бастисаха.

# 138
Аз също никак не оневинявам Стефан в ситуацията. Поведението му за мен беше двулично и немъжко. С неговото доносничене подклади още повече кавгата.

# 139
  • Другата България
Проблемът за мен е, че Мартина отрича изобщо да е влизала в джакузито.
Не гола, не облечена, не по гащи или топлес, а изобщо.
Ако това е така, то значи историята на Живка е измислица и лъжа.
Това, че Стефан още когато говориха в градината остана учуден от въпросния "факт" ѝ каза, че не е видял такова нещо, ме кара да вярвам в случая на Мартина.
Другото, което ме шашна е, че Живка отрече да е казвала и това за децата на Мартина.
А тя го каза.
Изобщо Живка се овъртоли здраво, ама много здраво.
Единственият човек, който е на нейна страна в случая е Ралица. И подозирам, че тя ще е избора на Мартина за ратай, а защо не и за дуелист. Няма да е Живка. Да видим със Стефан обаче как ще подходи, там за мен е драмата.

За мен Стефан се държа на ниво, доколкото му позволи ситуацията.
На никой не е доносничил, къде е доносът изобщо в тази история, Мартина го привика, той отговаряше,после пред Живка можеше да заеме по-твърда позиция, но явно си е такъв характер, не е като Ивайло и останалите от "сезона е наш", нито като Гошо. Възпитан човек, кротък, изобщо аз много го харесвам.
За донос изобщо не може да се говори в случая. Според мен де.

# 140
  • Варна/Амстердам
Георги е мега гнусен!

Тия верно все гладни, братче! В миналия сезон, в който също не им липсваше храна, поне си мелиха брашното-тези и това не правят! Имат градина, варива и получават основни продукти наготово, но продължават да реват за меса. Никакво уважение към животните, които заклаха-поне да бяха сготвили пуйката както трябва, бързат вече да лапат. Лами!

# 141
  • Sunshine state
Абе остави пуйките, че заминаха, ама те поне да ги бяха сготвили. Големи глезльовци - и бряшно наготово, и подправки, та сега претенции.

# 142
  • София
Да! Миналата година сами си мелеха брашното. Сега им го позиционират продуктово.

# 143
Живка ми се струва,че по- скоро представя неизбежното като желано. Искала другите да се настроят срещу нея - да бе, да, голяма полза ще имаш. Искала ратай и да ги бие на дуел,  но никога не е сигурно кой как ще се представи и дали няма да си тръгне.

Надка миналата ферма стигна до финал едва ли не без нито един дуел, кара само на хвалби и закани. Даню нали така направи "услуга" на Даяна, като я прати на дуел, че я отстраниха безславно. Та и на Живка й се привижда, че само ще ги бие.

# 144
Ох, това пусто горнище. Joy Пуснах си тази част. Наистина думите на Живка са: не съм казвала, че си влизала гола в джакузито. Накрая Мартина споменава сваляне на горнище, но Живка се прави, че не е чула и повтаря упорито горната реплика. Налага се Стефан да я попита не е ли казала, че си е свалила горнището? Живка пак си прави оглушки и не отговаря на въпроса казала ли го е или не, а: това не беше контекста на разговора, вие го изместихте... И за децата попита с учудване: защо трябва да се срамуват децата ти? Изненада я Мартина с това изясняване, не го очакваше.
А когато разговарят Мартина и Стефан, той ѝ казва, че според Живка си е била свалила горнището. Къде съм бляла като гледах преди. А иначе Стефчо доволно си плюе Мартина, макар и да се изказа един-два пъти ласкаво за нея. По-скоро ревнува от "келешите" и в частта, свързана с тях, се съгласява охотно и се изказва против нея. Иначе заключи, че той си я харесва. Ох, егати и интригата станА.Joy

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 00:28 от Dara888

# 145
  • София
Гледам сега, направо се изгавриха с животните, особено Коцето. 🤦‍♀️
Аз почти всеки ден ям месо, обаче съм сигурна, че там не бих яла от заколеното животно. Да не говорим, че те имат възможност да получат месо от Лидл.

# 146
Мери, уважавам мнението ти, обаче за мен си беше чисто доносничене. Почти на всичко, което Живка каза за Мартина, отговорът на Стефан беше "Да, да, така е". И след това отиде при Мартина да ѝ разкаже и да се подмаже. Не го определям по никакъв начин. Поведението му в случая не ми хареса.

Съгласна съм с всичко, което е написала Нина. Хубаво Живка да има желание да бъде избрана за ратай и първи дуелист, но реално какви са ѝ ползите от това? Изходът от дуела е непредвидим. Независимо кой е вторият дуелист.

# 147
Няма как да определим знанията и възможностите на някой, съдейки по 6-7 отговора. Всеки греши. Съгласна съм, че този път въпросите не бяха сложни, но никога не е изключено да сбъркаш. И има много фактори, които влияят. Ваня определено не е глупава и в предишните епизоди си пролича. Подобни изрази като "въздух под налягане" са напълно излишни и неуместни. Колко от коментиращите и слагащите определения биха се справили безгрешно?
За мен поведението й на духовен гуру е въздух под налягане, позапознах се с нещата, които практикува - затова казах същото и за знанията й по въпросите. Не съм казала, че трябва да е безгрешна, но някои от отговорите изискваха логика, а не знания, като например този за кръста. Или пък за четирите лъва на Лъвов мост, тя не е ли от София?! Това бих го казала за човек, който има претенции, че знае - Кирил се представи по-слабо, но и си каза, че това не му е сила.
Излишни и неуместни са подобни подхвърляния към коментиращите, аз в предаването не участвам.

По темата: забравих да кажа, че ми е неприятно как Цветелина се пъчи на Цоньо, защото знае, че ще си замълчи, а гък не казва на Ивайло и Любо, които доста по-грозно се държаха.

# 148
Ето го записа на разговора, благодарение на Mari_Mar 🌺
На 51-ва минута почва, изслушайте го пак.
Живка казва, че на Мартина и е приятно да и се подмятат постоянно "глупости" и Стефан го потвърждава, като казва, че това го разочарова и потвърждава, че тя подклажда това да и се подмятат разни неща, вероятно визира непристойни намеци. И че се наслаждава на подмятанията, че ги и "храни" тези подмятания. "Тя им пуска с походка, с намигвания, с държание... затова Пламен и каза, че е черна душа". Тя после питала Стефан, защо така и е казал Пламен: ами защото ти ги съблазняваш, а после си недостъпна и най-вероятно те се дразнат. И двамата с Живка казват, че това не е начина по който става ясно, че една жена на 40, си знае цената.
Ми много е лесно да се изгледа отново разговора и да се коментира, щото иначе и тук развален телефон взе да става.
https://vid.btv.bg/avod/2021/10/07/The_Farm_S07_EP24__xdcamhd_Ph … oh7xohn0Waa-2.mp4
И съм почти сигурна, че Живка не си е измислила това за свалянето на горнището. Не взимам страна, само разсъждавам, безразлични са ми и двете. Но ще видим, няма да го спестят, ако се е случило, сигурна съм!

# 149
Според мен целта на Живка е да мине през арената докато има по- слаби участнички и има възможност да избира.

Общи условия

Активация на акаунт