🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 627
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 165
Стефан се държи като мъж без самочувствие и опит с жените. Тя затова Живка позна, че Мартина ги омайва като секси, силна жена, строга господарка.

# 166
  • Асеновград
Теодора хубава интрига им спретна.
Не харесвам Живка , и като  видях как гледаше като ,, насрана,,  ,като Мартина   и потърси сметка за думите....мале голям срам.
Тези участници тъпи ли са , не са ли гледали преди да се запишат по тези формати???? Всичко се записва и няма скрито покрито.
Цвета и тя като се заплюнчи , едвам е изтрайвам. Трябвало Цоньо да ги поздрави , вместо да скачал от радост в басейна. Та това беше най интересното в епизода...

# 167
Не мога и не мога я харесам тази Мартина, твърде груба ми е. Не мога да я видя в светлината на грижовна и мила към останалите, явно много кофти монтажи правят, но в нито един момент не са я дали така, както я описват другите. Ей сега ще лъсне с цялата си прелест. Не знам що, ама ми е лесно да повярвам, че се е  разголила, па дори и да не е било в джакузито

# 168
И тя не е грижовната , готина мадама...И Стефан не е бунака, който играе.

# 169

......Амазонка от Али Експрес .

Това ми хареса - много сполучливо, кратко и изчерпателно. На първо четене Мартина не ми се понрави. Може и да е грешно впечатление, но имам усещането за прехвалена стока.

# 170
  • София
След всичко показано май само Лора харесвам вече, Ваня също не ме дразни. Харесвах и Сия, но ме разочарова много с избора на претендент.

# 171
Явно ще постигнат целта си от продукцията да манипулират зрителите с по-късно излъчване на видеа, но лично аз дори да излъчат Мартина да се къпе без горнище пред/до/зад бурето-джакузи, нито ще се скандализирам от това, нито ще повярвам, че точно със сексапил е станала лидер на група. Според мен тя се гордее с това, че други я определят за майчинската фигура там, не се обижда да е квачката, а не кошута примерно. Живка и Мартина си приличат по желанието да контролират и манипулират, но първата много вече я даваха, а другата почти не са. От личната война на Живка за мен би било справедливо да не излиза тя победител, защото методите й не ми харесват, без значение другата къде се къпала и с кого се къпала.
За мен беше дотук шокиращо бръсненето на Сия от Георги и то демонстративно, а другото - пак Георги да целува спящ човек. На този фон нито голи мъжки дупета, нито голи женски гърди могат да ме скандализират.
Метафорично Живка омеси Чавдар с лекота, явно добре беше втасал вече 😀 С него например й проработи стратегията. На Кирил изглежда Чавдар му е по-голям дразнител от нощната група.
От жените Ваня определено ми се струва най-стабилна с нервите, Лора засега също не е крякала.

# 172
Чавдар не мисля да е с нощната група. Друг тип хора са там.

# 173
Цвети като говори що не си отваря устата, бе? Все по-трдуно ми е да я разбирам какви глупости дрънка... Направо ми изпадна от класацията с 200... Наистина за сега само Лора и Ваня не са ме подразнили с нещо. Другите са оле-мале..

Стефан какво мрънка и се оставя 3 патки да го подмятат насам-натам... Вчера дадох глас за него тука в анкетата, но сега си го оттеглям гласа! Бил мениджър на 100 човека, с това мрънкане не знам какво менажира...

# 174
Стратегията на Живка ми се струва нодообмислена. Желанието ѝ едва ли е да бъде първи дуелист. Очакваше да бъде предложена от Сия за фермер и направо си се представи като такава. Не изключвам варианта да си е въобразила, че може да манипулира Сия както си поиска и Сийчето веднага ще откликне и ще я предложи за фермер. Да, ама не. След което Живка си позволи да обсъжда, клюкарства и да лъже. Не вярвам и да е наистина толкова безстрашна и смела, за каквато сама се представя. Ако тя беше фермер на седмицата, може би Мартина щеше да е в избра ѝ за ратаи с надеждата да си тръгне най-голямата и конкуренция сред жените. Не намирам логика в това да иска да бъде ратай и първи дуелист, вече го споменах. Наистина, изборът ѝ на този етап от играта е по-голям. Но рано или късно ще се стигне до дуел. Ще се повторя с това, че не може да се предвиди изхода от дуел.

# 175
За “Коцето пита” бих отговорила, че и Живка и Мартина са вълчици, но първата единак, а втората с глутница.

# 176
Амазонка от Али Експрес .

Това е най-точното определение за Мартина! Честно, не разбирам защо е толкова харесвана от фермерите. На мен ми е груба и недодялана.

# 177
  • Sofia
Амазонка от Али Експрес .

Това е най-точното определение за Мартина! Честно, не разбирам защо е толкова харесвана от фермерите. На мен ми е груба и недодялана.

По-скоро доста хитра. Спомням си визитката за браковете. Предвид тази информация не ме учудва поведението и, дори си мисля, че нищо още не е показала.

# 178
  • Пловдив
Не гледайте промото за днес, ако не искате спойлери, пак е ясно кои са кандидатите за ратаи, че даже и жената ратай...Rolling Eyes

# 179
Не гледайте промото за днес, ако не искате спойлери, пак е ясно кои са кандидатите за ратаи, че даже и жената ратай...Rolling Eyes

Благодаря много за предупреждението, ще се възползвам. Тази година прекаляват с инфото в аванс.

Общи условия

Активация на акаунт