🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 209
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 330
cardhu, Жива е същото като Краса, Деса, Цвета, Марта, Теда... Или не е?

Да. Но ти не си писала до сега така. Затова те попитах - отношение ли е или пропусната буква. Ти уточни.
И аз тъкмо проверих точното значение на думата топлес.

# 331
  • Велико Търново
cardhu, е, вероятно не си забелязала "Деса".

Тъй като и аз видях обяснението на bg.wiktionary.org, продължих да търся. Ето тук има обяснение

На български:
Скрит текст:

А, wiwala75 го е написала вече.

# 332
Уфф, само мен ли ме дразни на Викторчо пеенето? С това магарешко вибрато направо ми покъртва изнежените ушички. Пее народна музика с позиция на уж оперен певец. И това пиано - Ванка, Андро - извикайте един акордьор да го настрои. Срамота!..

# 333
  • ВАРНА
Живка е типичен Овен - челно си бие рогата в стената. Както казах, разликата в нивото и социалния статус на участниците си личат. Стефан го харесвам, прав е, че за да вървят нещата напред, хората трябва да търсят мостове, а не да градят стени ( цитирам Кольо Фичето ). Разликата е, че Живка е дошла за 100 000лв , а не да търси приятели. Оттам нататък целта оправдава средствата при нея.
И в живота си е така  няма как да сме абсолютно безпристрастни - едни са ни симпатични, други не. Аз също за някои хора едва ли ще си мръдна пръста, не са моята порода. И ми хареса как каза на Теодора, че живее на Земята 😆

# 334
  • Другата България
Финалът на Живка и на мен ми хареса, да.

Сега, оставям си вратичка за съперника на Цоньо, но все си мисля, че ще е  Костадин.
99% съм сигурна, че дуела ще е мъжки. Все пак кралица Марта трябва И да угоди на поданиците, освен явната манипулация на Живка.

# 335
Няма значение дали я питат Живка казала ли е, че Мартина е била топлес в джакузито и какво точно значи това. По-важното е, че я питат след "топлеса", казала ли е, че си е свалила горнището. И Мартина, и Стефан я попита. Тя се направи, че не ги чува. Пуснете си линка на Мари-Мар, в началото е това.
Дори и да се хваща за думата, ако е такава, каквато ѝ се иска да е - казваща всичко в очите, щеше да каже - не, не съм казвала, че си била гола в джакузито, казах, че беше без горнище. Но не ѝ стискаше. И започна да отрича всичко. После се е усетила как се изложи и сега "стратег" го раздава.

# 336
  • Варна
Разликата е, че Живка е дошла за 100 000лв , а не да търси приятели. Оттам нататък целта оправдава средствата при нея.

То хубаво ама тези средства не водят до целта. Иначе си е бой с глава в стената. Не виждам как ще спечели 100 хиляди така.

# 337
  • София
Живка има шансове на финала, зависи с кой евентуално ще бъде. 😀

# 338
Нали не мислите, че само Живка е дошла за парите, а другите са доволни, че са създали приятелства, пари не им трябват? Да те набележи цялата група и да те недолюбва е егати стратегията. Вероятно се надява публиката да я види като "жертва" и да е на нейна страна. Но няма представа как изглежда отстрани.

# 339
Сигурно много хора ми се дразнят когато споменавам зодиите във връзка с постъпките на тези хора, но ще ми позволите да си имам своите особености и да вярвам в това. Та по този повод имам своето обяснение за постъпките на Живка предвид, че е зодия "овен" - на нея наистина не и пука какво ще си кажат хората. Целта за нея е най-важното и тя ще направи всичко, което сметне за нужно, за да се добере до нея. Ма че ще я намразят - много важно, след два месеца повече няма да ги види. Ама че ще говорят, че е нагла - да, такава е и въобще не се притеснява от това. Че ще трябва да се качи на арената - това въобще не я притеснява. Абсолютно перде е, тя вижда пред себе си целта, заявила е че няма да я отстъпи на никого и ще мине през всички, за да я достигне. Въобще няма да се учудя, ако успее.
Мартина също е овен, но тя е друг тип - тя пък иска да е обожествявана, заобиколена от поклонници, важна. Овенът, заобиколен от стадо покорни овчици. Тук егото е над всичко. Ще вземе каквото може, но няма да се напъва особено много физически, а ще се изживява като царица със свита поклонници. Ще се цупи, ще се държи авторитарно, ще се надува "аз съм повече от вас". Това са си лично мои наблюдения към представители на зодията, защото в живота ми е пълно с овни и съм ги наблюдавала години наред.

# 340
  • Sunshine state
Така, бях за Цоньо и Живка на дуела, но не стана. Мартина и биткаджийската групировка  НЕ ми харесват категорично, колкото и Живка да се е опетлала в нейните си стратегии, по-приятна ми е от тия - Мутрина (Мартина), Ревлата с чистата душа, тираджията, Ц+В, Стефчо и Лорчето. А в света на Мис Реви не съществували такива неша и тя не знаела как да се справела с такава ситуация. Пръдла вчерашна.А Тираджията само й върви по гъза и "Кво става, Тедко?" Уууф, как ми иде да ги запраскам с една сопа..

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 00:56 от Pupitka

# 341
  • Варна
Азалия, а защо да не й пука на Живка за мнението на фермерите като и техния глас и зрителския е важен за финала? Ще се опита да създаде групичка около себе си. Може и да и се получи.

# 342
Аз пък си мисля че и Теодора е голям стратег. Първо говори винаги мило, със сълзи на очите ..някак събужда едно чувство в мъжете да я "закрилят". Второ тя е главния виновник за скандала ( според мен ако толкова и пукаше за Любо или който и да е , щеше още тогава да се намеси в разговора между Живка и Стефан например с репликата : случайно ви чух , искам да кажа че това което правите не е приятно , не съм човек който да ходи и да предава чужди разговори но реших да ви кажа моето мнение. ) За мен тя умишлено предаде и украси разговора.
Трето забелязвам че горе долу във всички теми се включва с някаква емоционална реч и сълзи ... Не знам идва ми в повече и мисля че държанието и не е случайно.

# 343
Азалия, а защо да не й пука на Живка за мнението на фермерите като и техния глас и зрителския е важен за финала? Ще се опита да създаде групичка около себе си. Може и да и се получи.
Защото е такъв тип човек. Няма да се опита да създаде групичка. Ако някой се присламчи към нея, ще го приеме, но няма да се опитва да придърпа никого нарочно. Ще видим дали ще се окажа права.

# 344
Стефчо си бутна стеничката, захвърли копието в дерето, отряза си топките и ритуално ги предложи върху поднос на принцеса Марта.. след което спокойно мога да го наричам Евнуха. Живка не мисля, че е тръгвала на директна конфронтация, но след изпуснатите реплики трябваше да приложи известен демидж контрол, според интелектуания си капацитет естествено. Целта в момента е да изхвърли някоя от малките и да го лепне като вина на фермерката, с което да разбие групичката. Да видим ..

Общи условия

Активация на акаунт