🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 199
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Тоя другарски съд, който й устроиха на Живка, беше не смешен, а жалък. Теда си отвори устата срещу Живка само пред групата, ама нямаше топки да се изкаже директно на нея. Правилно направи Живка като ги игнорира. Какво да се занимава с тия инфантили.

# 346
  • Варна
Ти пък...съд. Аз го видях като опит за помирение.         П.П. Реди искаше да говори насаме с Живка, но Живка й отказа.    Ако Живка излезе на дуел ще дръпне Лора или Цвети. Тя малко се издаде, гласувайте за мен като дуелист,пък ще се разберем на арената. Ама и малките не са вчерашни.

# 347
  • Sunshine state
Изобщо не ми приличаше на мен на опит за помириение или ако е бил такъв, то е някакъв много жалък. Ревла ми се ще час по-скоро да я придърпат, та да излиза. Любо я изчетка, че била терминатор едва ли не на арената, а то не е баш така.

# 348
Е какво да си говорят Живка и Теодора? Там няма тема за разговор. Добре направи Живка като любезно отклони напъна на Теодора.

# 349
Живка на дуел,да избере Теодора и да я изпрати да си ходи в Чикаго.
Тази жена с това перманентно реване за щяло и нещяло не е съвсем наред в главата,ми се струва.Направи интригата,разнесе клюките и сега реве,че искала всички да са едно,както преди.. Л О Л.Да си заминава.

Стефан,това жалко подобие на мъж ми беше дори неудобно да го слушам.Толкова малък и страхлив.

# 350
Аз съм приятно изненадана от Ваня. От снощния епизод тя се разграничи от групата на Мартина и заедно с Живка обсъдиха сплотяването на тези, които са извън  групичката. Определено е разумно и мислещо момиче, а както видяхме и психологически се контролира добре на дуели.

# 351
Как Живка и Мартина са моята зодия… Astonished Сигурно асцендента при тях е по-силно изразен. Нямам друго обяснение.
Не успях да гледам епизода снощи и по-добре. Вашите коментари са доста изчерпателни и си наваксах пропуснатото.

# 352
Обаче едно ми харесва в Живка - разделя "играча" от "човека" така да се каже и като не харесва някой, не го плюе във всяко отношение. Примерно вчера се подиграваше на театралниченето на Теодора, но каза, че има прекрасни очи и не ми се стори иронично. Което е факт де.
Относно зодиите - и аз обичам да ги коментирам и макар да знам, че чисто астрологично погледнато не са единствения фактор, е интересно за анализ. Ще се съглася за Живка и Мартина, че са типични Овни, то дори по фигурите им личи. Чавдар не знам кога е роден, единственият шанс да разберем е ако празнува рожден ден във Фермата, но има нещо силно земно в него - твърди разбирания, привързаност към хляба... Телец? Grinning

# 353
На мен ми е интересно как Мартина си е събрала групичката. Т.е.щеше да ми е интересно малко от малко да бяха излъчвали и от тези моменти досега. Сега се показва как Живка почва да си събира поддръжници, но ми се щеше да мога да сравня на двете подхода. Не вярвам изобщо Мартина да е привлякла мъжете с едното леко поведение, както го изкара Живка. Виктор дори да е по-неопитен, не е тъп, Пламен и Любо имат и повече опит. Разбирам другите, че им се дразнят, вижда се, че Мартина номинира от името на групата и ще пази момичетата си от Живка, съответно ще опита да разкара Цоньо. Ако играеше само в свой интерес, можеше да изчисти Ралица например - тя се справя в игрите по-зле от малките и си личеше отдавна, че с Живка имат взаимна симпатия, докато Цоньо не е ясно дали ще падне.
На Мартина първи минус от мен, че прати Ваня за ратайски имунитет след дуел и Цоньо след ратайство. На тези неща се нагледах в стари сезони и ме отблъсква.

# 354
И аз съм от тези,дето не схващат стратегията на Живка.Според мен имаше идея за такава, но се овъртоли и сега не е много наясно.Хареса ми как не влезе в тона на другарския съд , правилно им каза,че няма смисъл от разговор.Според мен отношенията са до степен,че няма какво да се изясни между групата и Живка.Това трябва да стане с Мартина - била ли е топлес или не,Живка лъже или не.И изобщо не вярвам в умствения капацитет на Живка,че да разчита на игра на думи - на,в ,до джакузито.Смисълът беше ясен-свалила е горнището пред келешите , с цел да ги държи близо до себе си.И аз пак не разбирам,дори и това да е така,защо на Живка е проблем,че тя е по арматура?!Защо не  роптае срещу Коцето и Пламен?
    Девата от Гуаделупе , хахахаха , тая жена не е на център.Абсолютно емоционално нестабилна.И какви са тези въжделения за едно цяло,неразделна група,бля-бля-бля!Никаква реална връзка с живия живот!Или се прави на ударена.
    Искам да дам още малко време на Стефан,хич не искам да го разхаресвам,ама на там е тръгнало.
  Относно Мартина, явно наистина си я харесват в групичката.Не мисля,че ги е съблазнявала обаче.Просто я приемат за пич, един от тях.Ама и тя много бързо се възвелича като фермер.Те казват,ч са загубили козите,тя през сън Ми отивайте да ги търсите!Много шефско !
   Кажете ми ,моля ви, козите безвъзвратно ли са загубени?И това без наказание?
   В края на епизода Ралица за пръв път да я чуя да каже мнение.

# 355
От целия епизод най-много харесах и най-правдиви бяха думите на Ралица, която си правеше запис.

За Мартина бях неутрална, но след  като най-накрая я чух И да говори малко се получи оная велика мисъл-мъдрост - "По-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да проговориш и разсееш съмнението."
Решили са с Иво, че са най-забавните ли що, поредната "мамба" с конци и сутиени. Rolling Eyes
Изключително разочароващ избор с Ваня. Писах, че ѝ липсва явно авторитет на Вачето, връща се от дуел изморена, претендент за Фермер (при старите правила, ако помня дори става?), наранени ръце и хайде пак на Арената. Добре, че я пощадиха в дамската битка.
А колко хубаво беше Теодора малко да рине и дои, стига е шила перденца и мазала с лъжицата.
За Живка и Цоньо е ясно, не можа да преглътне егото Мартина. С Виктор опит за баланс, да не са само недолюбвани хора.

Стефан когато почна с извинителната реч ядене имаше пред хората, превърна я в мотивационна, а когато приключи чиниите даже бяха отсервирани Smiley
Живка имаше супер попадения на интервюто - Стефан дето се саморазпнал, а за Теодора с глас се смях - Станала Теди в правилния момент, щото такиви речи много ѝ отивали. И когато прекрасните ѝ очи се насълзили, работата ставала много дебела Smile

Като една коза, започвам да симпатизирам на трета партида, която хвана гората...

# 356
Според мен стратегията на Живка е Мартина да отпадне преди финала още и за целта иска да я изолира от поддръжниците и психически да я разклати. Имам и подозрение, че ще се опита да я предизвика за агресивно поведение с цел да я изгонят служебно.

# 357
Фермерите доста започват да ме изнервят. За каква църква говорим, какво пробуждане, какви добродетели?
Те изпозаколиха пуйките, изгубиха козите, изпокараха се.

Видях, че сте тълкували "топлес". В повечето случаи значи точно жена без горна дреха, с видими гърди. Може понякога да значи напълно гола, но масово се ползва, когато жена се пече например без горнище. Живка си излъга нарочно Simple Smile Дано пуснат записа все пак.

Теодора наистина прекалява с цивренето, все пак ми е симпатична, не знам защо, има нещо красиво в нея.

Лора също започва да ми допада повече, повече ѝ симпатизирам, ако трябва да я сравня с Цвети.

Жал ми е за Цоньо, не е много хубаво 2 пъти подред ратай.

Мартина се проваля като фермер според мен, не е нормално да не се грижи за животните и да си дреме, тя трябва да е най-заетата.

# 358
  • Враца
Мартина все още ми харесва, Живка също, но Теодора - не мога да я трая..

# 359
Мартина е заета, цепи дърва! Тренира жената. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт