🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 163
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 435
Според мен Мартина сгреши като прати Живка ратай, защото:

#1. Живка може да предизвика Мартина на дуел .
Друг въпрос е дали продукцията ще го разреши.
И доколко конфликта е драматичен ,  при монтираните /орязани кадри, които гледаме, не съм сигурна до колко е сериозно.

#2. Живка ще викне ,и евентуално отстрани , някоя от придворните на Мартина.

Въпреки тези рискове, предполагам, че Мартина иска да види възможностите на Живка на арената, струва си да знае силните и слабите й страни .

# 436
Скрит текст:
Лелеее, вярно тука наистина всеки втори пост, че и повече, е "искам и аз"! А не може ли който иска, просто да пише ЛС, защо трябва да се пуска специална публикация за това? PURE, писали сме едновременно.

Скрит текст:
Тъй като нямам време да гледам клипчетата на Мирон и след като той е казал, че петък и събота са дуелите, а вчера/вторник/ е бил 12тия "дуел". Дали няма шанс да е ратайски дуел между Р. и В., но женската игра или Мирон изрично споменава, че е баш дуел
Скрит текст:
Каза само, че е 12-ти дуел. Мисля, че си е бил баш дуел, но са правили монтаж във вторник.
Скрит текст:
Не е само монтаж. В началото и аз това си помислих, но за да отговори на въпроса "Къде е джакузито?" Мирон влиза вътре и снима и пак казва, че е 12 октомври и че фермерите са на дуел.
Тази дума използва, shokomen, - дуел. И всъщност е нормално, нищо, че е вторник. При тях седмицата е не от 7, а от 6 дена. Само не знам защо на въпроса за разпределението на дните от седмицата Мирон не го изясни това.

А във видеото на Мирон аз наистина не успях да видя чак и десетимата останали към момента на заснемането. Нямам идея Хексе как точно ги е видяла.
Хексе е супер наблюдателна.
Скрит текст:
Гледала е там, където трябва. А всъщност то е очеизбождащо, когато разбереш. Laughing

# 437
Най-прозаично и без всякаква стратегия, според мен, на Живка и се е клюкарело за Мартина и перфектно е хванала Стефан. Тук -там се престара и може би послъга или преувеличи, заедно са почти месец, всеки си има наблюдения, не е само тя коментиращата някого зад гърба. Ако не беше разнесла Теда разговора, всичко щеше да остане между двамата. Аз не мисля, че Стефан би споделил на Мартина, може би щеше да наблюдава, "анализира", но човека явно вече си е бил съставил мнение и то много положително.

Ако Живка е дуелист не вярвам да извика Мартина, продукцията няма да го допусне, няма чак такава непоносимост и скандал. Но си мисля, че с кеф ще привика Теодора.

# 438
Ваня наистина е на 29, заблудила съм се - т.е. би трябвало да е 91 набор и тия дни да навърши 30 (или вече е минало, защото е Везни Grinning)
За мен по-странен е факта, че разликата на Коцето и Георги е 1 година!

# 439
  • Велико Търново
О, сетих се къде е видяла, да!
Поздравления и от мен, Хексе! Аз наистина не бях обърнала внимание.
Diavolo,
Скрит текст:
спойлерът не е в мониторите.

и тия дни да навърши 30 (или вече е минало, защото е Везни Grinning)
Значи, ако все още е вътре, когато му дойде времето, ще дадат да празнува рожден ден. Защото те си празнуват реалните рождени дни вътре, няма значение, че ще ги излъчат по-късно.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 19:21 от DamaPika

# 440
Той спойлера се оказа очеизваден. Как може такъв гаф от продукцията.😬

Коцето младее, а Георги ми изглежда по-възрастен. Не е за вярване, че реално разликата им е толкова малка.

Ех, как искам женски дуел. Дано!😁

# 441
Ох видях и аз спойлера, наистина супер нелепо. Трябва да свалят епизода и да го променят.
Поздравления за наблюдателността!

# 442
Ейййй, опасни сте Simple Smile
Ще ме накарате да видя видеото и да се пробвам да намеря това, което за толкова много хора е останало скрито, а Хексе е видяла Simple Smile

# 443
  • Варна/Амстердам
Георги наистина е доста състарен.

Досега за Цвети се въздържах от мнение, освен че веднъж я сравних с Антония, но единственото хубаво, което мога да кажа за нея е, че е красива. Липсват ѝ добродетели на момата. Прилича на онази токсична “приятелка”, която повечето от нас са имали през тийн периода, но сме разкарали. Само дето Цвети вече не е тийнейджър.

А не може ли да сложите информацията в няколко спойлера и всеки да отваря на собствена отговорност (както и досега)?

# 444
Моето предположение какво се вижда в епизода с Мирон, не ги гледам тези аз:

Скрит текст:
Ако e ходил из фермата - снимките на стената

# 445
@DamaPika, направи ми спойлер на спойлера Wink
В момента, в който прочетох къде не е спойлерът, включих къде може да е...
Скрий го това да не разваляш забавлението на останалите.

За другите, ако искате още малко интрига, не отваряйте горния пост на Морско_момиче. Не, че не се сдържах и не питах директно какъв е номерът няколко мнения по-назад.

Хексе, опасен човек си...

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 18:45 от NotSure

# 446
Ето спойлерът за хората, на които им е интересно, но не могат да пуснат Животът зад фермата
Скрит текст:
Още веднъж надолу...
Скрит текст:
Оооще веднъж надолу....
Скрит текст:
Последно Simple Smile Сега е времето да се откажеш!
Скрит текст:
В един момент в "Животът зад фермата" Мирон влиза във Фермата и ясно се вижда таблото с портретите, където както знаете, остават само снимките на участниците, които все още са във Фермата. Снимано е на 12 октомври.
Това са Ваня, Пламен, Любомир, Стефан, Живка, Мартина, Костадин, Георги, Ралица и Кирил.
Т.е. отпадат: Виктор, Ивайло, Красимира, Лора, Теодора, Цветелина, Цоньо и Чавдар.

Изненадана съм от мъжете - Георги да остане, а Чавдар да отпадне ми е супер интересн развой на събитията. Ралица ми се виждаше слаба, пък го е докарала до топ 10.

# 447
Мда, жалко
Гледах клипчето на Мирон и знам вече 10-мата  Sad
Очевадно е, и е СУПЕР брутален гаф.

# 448
  • Вестерос

Clouded Mind , нали се разбрахме да НЕ СЕ ПИШЕ В ТЕМАТА за това!!!

# 449
  • Варна
А не може ли да сложите информацията в няколко спойлера и всеки да отваря на собствена отговорност (както и досега)?
По-добре не, защото после все някой неразбрал ще ги цитира без спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт