🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 156
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Clouded Mind,благодаря за спойлера към спойлера Simple Smile
Нищо няма да коментирам,аз съм ветеран .
Живка много интересна ще излезе.По какъв начин тя стана първа фермер-ще ми подскажете ли.
Тя все едно от Сървайвър се връща Simple Smile Вчера много ме разсмя с коментара си към Преподобна Теодора.
Ралица за първи път я чух с позиция,макар и пред камерата си.
Добър вариант е старите единаци да се коалират срещу келешите,но не виждам как ще им се получи.

# 451
И аз благодаря за спойлера, права бях откъде е.
Не виждам разлика дали някой ще го прочете тук или ще гледа епизода и пак ще го коментира без скрит текст.
Живка помня, че победи Жоро май на въпроси, който пък участва в първия дуел без отпадане. Ама който помни повече да помага как се стигна до фермерството на Живка, че и мен сега ме загриза любопитството, а не се сещам.

# 452
Прочетох представянето на Ваня. Трудно й е било, сега е успяла да се закрепи, да се пребори с проблемите, колко и как - тя си знае. Само на 28 години. Дано това момиче успее да преодолее всичко.

# 453
Имаше условие първите Фермери да са от къщата на Победителите, но как станаха претенденти Живка и Георги и аз не помня. Може би дуел? Живка победи Георги на въпросите и го прати ратай. Той обеща да ѝ го върне...Smiley

# 454
Впрочем, корекция към Хексе.
Не е нечовешка проницателност, а човешка наблюдателност, но няма да си променя първата реакция - впечатлен бях.

# 455
Аз още не мога да вдяна Живка или ще излезе супер гениална или супер тъпо се прецаква, което не ми се връзва. Не може да бъде така да е. Объркана съм с цялата картина.

Между Теодора и Ваня, две жени които имаме за психически лабилни, предпочитам Ваня в пъти повече. Ваня ми харесва като разсъждения и държане.

# 456

Clouded Mind , нали се разбрахме да НЕ СЕ ПИШЕ В ТЕМАТА за това!!!
Не знам какво сте се разбирали, от твърде много постове "Може ли и на мен на ЛС" се е изгубил този коментар. В три спойлера е, който не иска, няма да го прочете. Написала съм ясно какво е, не виждам как някой ще се разбърка да го прочете. Извинявам се, ако някой се е подвел и съм му развалила кефа.
@Cafelate пуснах си третия епизод, защото и аз бях забравила: всички фермери трябваше да вземат общо решение кои да са претендентите за първи фермер, не е под формата на гласуване, а на събеседване. Единодушно излъчват Георги, а Георги предложи Живка и другите се съгласиха. Живка вместо да му благодари, изкара, че ги подценява.

# 457
Аз още не мога да вдяна Живка или ще излезе супер гениална или супер тъпо се прецаква, което не ми се връзва. Не може да бъде така да е. Объркана съм с цялата картина.

Според мен Живка се стреми да залепи колкото се може повече звезди на нейната снимка, а тези звезди се събират, когато станеш фермер. Всички чухме думите на И&A, че тази година тези звезди ще имат уж голяма тежест.

На Живка ѝ е пределно ясно, че оттук-нататък фермер може да стане само чрез ратайстване, защото не е събрала група около нея, която да е благоволее.

На Мартина статегията е ясна - събра и по-слаби физически участници около нея, омота ги в мрежите, а сега ще си бере плодовете. За нея е много изгодно слабаците от нейната група да бъдат викани на дуел, да отпадат и да я предлагат за фермер колкото се може по-често.

Живка на това не може да разчита - ако иска да трупа звезди и да има шанс за фермер на седмицата, ще трябва да ратайства.

# 458
До онзи ден не знаех коя е Мартина, а тя се оказала голяма работа там.
В анкетата гласувах само за Живка, тъй като за втората опция се колебая между Ралица и Ваня.

Гледах и аз видеото на Мирон и за съжаление видях кой е на дуел, а вие направо сте разбрали кои ще са в топ 10. Много жалко, че толкова много се разбра още в началото. Колкото и да ми е любопитно няма да отворя спойлер, все пак искам да ми е интересно.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 22:16 от Espressolover

# 459
  • España

Според мен Живка се стреми да залепи колкото се може повече звезди на нейната снимка, а тези звезди се събират, когато станеш фермер. Всички чухме думите на И&A, че тази година тези звезди ще имат уж голяма тежест.

Живка на това не може да разчита - ако иска да трупа звезди и да има шанс за фермер на седмицата, ще трябва да ратайства.
Само накрая тези звезди да не се окажат като едни други грошове в едно друго конкурентно предаване по една друга конкурентна тв 😉! Сиреч  “ вятър и мъгла” ….

# 460
Дяволчето е направило невероятна класация! Ако на базата на такава класация се изпращат на дуел за отпадане най-слабите, играта ще е съвсем различна и много по-интересна, динамична и справедлива. Ще се замислят - кой да стане фермер, ратай и всеки ще желае да бъде активен в живота на фермата. Лагерите ще паднат, бигбрадърските простотии също. Всеки ще иска някакъв дуел, битка, а не да интриганства по кьошетата.

# 461
  • Sunshine state
Гаф след гафа тази година. Е, аз исках да знам, де, ама на останалите им се разваля кефа.

# 462
  • Другата България
Над 100 нови отговора няма кога да изчета. Снощи още писах, че според мен Цоньо ще е на дуел.
Продължавам да го мисля.
И ми е мъчно за него, но ще му е по-добре навън. Живка хвърли кукичката, останалите воглаве с Куин Марта ще кълват и ще се радват как сами  са стигнали до избора си.
Аха, така е.

# 463
  • София
Мери, те 80 от тея отговори са молби за спойлер 😀

# 464
  • София
И аз разбрах къде се е издънил Мирон, но в никакъв случай няма да върна епизода епизода.
А не съм го видял това, защото когато Мирон тръгна да
Скрит текст:
странства из Фермата, за да покаже джакузито и пр. аз пак не гледах, а само слушах, именно случайно да не видя нещо издайническо, включително прословутите снимки. Ми бравос на мен Simple Smile

Така,
пак ще помоля, всички, които знаят вече, а те не са никак малко, оттук-нататък когато коментирате в темата дейли епизодите и особено дуелите да не се изпуснате без да искате за някой участник нещо, дори и най-малкия намек. Това е много важно, защото тогава не се пише в спойлери и без да искате може да развалите кефа на останалите.
Как ще го постигнете не знам, трябва си усилие някакво, любопитството бе голямо, но останахме и голяма група участници, които не искат да знаят.

БТВ тази година включително и баш босовете:
КРАХ! Аматьорщина пълна. Аз бих се срамувал да съм част от това.
😴

Общи условия

Активация на акаунт