🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 134
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Лора, да и се невиди и кокундрелата страхлива, също като Теодора и Красимира. Получиха запек от страх.
Ама нормално е да гласуват за мъж, защо да се бутат между шамарите?

# 496
Какви са смешни всичките - хем им се искат 100 бона, хем ако може до финала да пушат бобова шума и да не ги закача никой.
Този Чавдар е голям палячо - нещо и него го хапе щъркелът. Сега библейски защитник ли ще става на Цоньо?

# 497
Чавдар според мен го е страх от дуел и затова превъртя.

# 498
  • Варна
Какви са смешни всичките - хем им се искат 100 бона, хем ако може до финала да пушат бобова шума и да не ги закача никой.
Миналата година, тоя номер минаваше. Wink

# 499
  • Другата България
Забравих Краса.
В списъка с хората, които искам навън немедлено.
Всеки има някакъв личен мотив, когато гласува.
Малко хора си го признават обаче.

# 500
Много силен епизод дотук. За съжаление детето ме сложи “да спя”.
Чест им прави на всички, които не гласуваха срещу Цоньо. Живка и Мартина ми харесаха за първи път и двете. Чавдар ми се вдигна в очите, Виктор го отписах. Точно той да съди Лора, че се уплашила, а неговото гласуване не беше по-достойно. Стефан също ме разочарова,.
Нещата отиват към дуел между двама,  които харесвам, но в случая ще съм за Цоньо. Яд ме е, не защото няма как да спечели - има много по-силни там, но му отровиха престоя, а можеше Фермата да му е едно изключително преживяване на тези години и с начина му на живот. На Деси много неща мога да й простя, само защото искаше да му даде шанс за изява, но Сия ще я запомня като абсолютен цървул спрямо него и Цвети също трудно вече ще я харесам по същите причини.

# 501
  • София
Съжалявам искрено за загубата на Геновева, но не мога вече, всеки епизод патетика през сълзи и сополи.

# 502
  • В тъмната гора.
Този Чавдар е голям палячо - нещо и него го хапе щъркелът. Сега библейски защитник ли ще става на Цоньо?

Защо? Любо и той ли е палячо, че защити Цоньо, най-лесно е да се рита падналия. Цоньо покрай всичко това загуби ясна представа за себе си. Примири се с простотията на нагли и недодялани хора, чиято злоба и липса на справедливост и съвест,  няма край.

# 503
Първо клюкари, после ходи при отчето. Що за глупости? А да, със сълзи на очите за по-голяма драма в шоуто й.

# 504
  • Варна
Фермата 6 vs Фермата 7

Милена - Живка                                        
 Надя - Мартина
Илиян Йогата  - Коце
Чичо Митко - Чавдар
Боби - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Антония - Цвети
 Жанет - Лора
Асен - Стефан
Ангел - Георги
Поли - Ваня

Някой може да продължи...

# 505

Защо? Любо и той ли е палячо, че защити Цоньо, най-лесно е да се рита падналия. Цоньо покрай всичко това загуби ясна представа за себе си. Примири се с простотията на нагли и недодялани хора, чиято злоба и липса на справедливост и съвест,  няма край.
Защото смятам, че това, което прави Чавдар е театро, затова. А, може и защото не го харесвам и не смятм, че е толкова праведен колкото се прави - Библията това, Библията онова - хората, които са заели тази позиция обикновено хич не са целите в бяло.

# 506
  • Другата България
Започва любовната нишка.
Подготвят ни.
Офффф.

Аз пак да кажа.
Пореден силен епизод за Кирил. За момента той е моя фаворит. Не на 100%, но е той. И с риск да скандализирам, от жените между Живка и Мартина, клоня към втората. Говоря само за играта и това как я играе.
Всичко останало, особено безличната Ралица, и Геновева Чикагска, да си ходят.
Една точка нагоре за Цветка.

# 507
Първо клюкари, после ходи при отчето. Що за глупости? А да, със сълзи на очите за по-голяма драма в шоуто й.
Защото християнството допуска това лицемерие - изповядваш се и излизаш от храма чист като младенец.

# 508
Теодора за посещенията си в параклиса:”Понякога проронвам и сълза”
Сериозно?! 😁 Аз т’ва “понякога” нонстоп го гледам!

# 509
Стефан и Теодора като почнат да говорят и след втората дума губя нишката.
Искам да си ходят и двамата.

А, Хексе, не съм съгласна. 😀 Чичо Митко и Чавдар нищо общо нямат като типажи. Той си беше весел, шегаджия. Изобщо не го е удряло на правда и защита на по слабите, както е при Чавдар. По-интересен ми е хлебаря. Има нещо прикрито, което се разкрива вече малко по-малко. Ангел и Георги също не си приличат за мен. Първия много си го харесвах. Не усещах злоба в него. И между Поли и Ваня не виждам общо. Едната си беше малко мързелива, а Ванчето си бачка. За другите обаче си права според мен.

Общи условия

Активация на акаунт