🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 139
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 555
Да, забравих и Любо. Не знам какво събуди чувството му за справедливост и дано не е мимолетно, а е постоянна черта от характера му, но той дори повече беше от полза на Цоньо снощи, отколкото бурната реакция на Чавдар.

# 556
  • Пловдив
Мен направо ме е страх от предстоящото раждане...да не вземат да разнасят и това бебе напред-назад.

# 557
  • Другата България
Аз също вярвам, че Чавдар е искрен, и далеч не смятам, че заради това гласува за Цоньо, от страх.
Напротив, Чавдар е най-близкия му човек във фермата, въпреки, че на дуела за ратайство и Виктор подкрепяше, ама вероятно ...не знам.
Другият е Гошо, който поне според мен ако опонента на Цоньо не беше Живка, не съм сигурна, че щеше да го подкрепи.
Вече съм си дала прогнозата, дотук е така и без спойлери - Цоньо на дуел, ще избере Костадин, и ще отпадне.
Ако не избере Костадин, също има голям шанс да отпадне, защото вече се е разклатил психически. А това не е малко. Едно голямо дете е той, да.
Но това ме кара да съм обнадеждена, защото хем не му е мястото вече там, хем има вероятност да посочи Чавдар за фермер, което за мен ще е ок.

# 558
Хахах, Чочо го хвана шубето. Да не ритали паднал? Какво му е падналото на Цоньо? Здрав, прав, хърка като разпран. Хайде,  холан.
Че и тичал да се пречиства Чочо. Тренира си за дуел яко. Точно като Кустев миналата година.
Бе тия хора само на Васил Найденов една единствена песен ли ще пеят цял сезон? Как не им втръсна?!
Тедка направо ми е смешна с това реване и хлипане. Теди-РеванЕто ще й викам. 1 минута без рев не й се събира досега.

# 559
  • Велико Търново
Орлина, точно онова в скрития текст имах предвид.

Merri_An, една част от козите се върнаха. Но иначе за фермерите нямаше никакви последствия. Не знам докога ще я карат така, нима не трябва да бъде наказана цялата тая безотговорност.

Да, Лора, слагайки камъка в купата на Цоньо, каза "Не желая тая седмица да има женски дуел". Е, не каза директно, че се страхува, но то май се подразбра още тогава. После вече, докато се излягаше на леглото, си го каза.

Ами непораснало дете е Цоньо, да. Той още живее с майка си и това няма как да не оказва влияние.

За Чавдар смятам същото като Нина и Merri_An - искрен е и не е до страх неговото. Той харесва Цоньо, сприятелиха се (доколкото това е възможно в риалити формат и за толкова кратко време) и не мисля, че е застрашен от дуел тази седмица.

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 13:16 от DamaPika

# 560
  • София
Според мен Чочо отдавна е набрал на младите там и само чака подходящия момент да се развихри. И бе яхнал метлата още след Алманаха. Според мен не го е страх от дуел, а и знае, че Цоньо няма да го номинира. Реакцията му според мен бе първична.
Тц, още не са дали как ражда кравата. И дано не разнасят много малкото, даже изобщо не бива да го правят.

Сия се вихри в канала на Иво
Отговаря на хейтърски въпроси и сипва яко на ''феновете и''

# 561
  • Другата България
Не бих си причинила гледането и слушането ѝ.

# 562
За мен Лора постъпи глупаво като гласува за Цоньо. Мартина не я харесвам,но в случая беше права. Ако сега докато са повече жени Лора не отиде на дуел,после ще трябва да се изправи срещу някоя от жените,която й е по-близка и вероятно по-силен противник.
Относно ритането на паднал човек,нещо не мога да му повярвам аз на Цонката, че е толкова добър и беззащитен,фалшив ми е и за мен умишлено го играе жертва. Миналата година Стоян ми беше такъв,сега и Цоньо.
А от сълзите на Теодора вече ме избива на агресия, то бива изкуствен човек,ама това вече е.... Rage

# 563
  • Велико Търново
Сийка даже и по-благосклонните коментари ги взема за хейт. Пълно ку-ку!

# 564

Сия се вихри в канала на Иво
Отговаря на хейтърски въпроси и сипва яко на ''феновете и''

Благодаря, Дяволо. Установих, че Сия ми липсва.

# 565
Новородено теленце тежи към 40 кг, така че няма опасност да го разнасят.

# 566
  • Пловдив
Те може да не го разнасят в буквалния смисъл, но пак да се бутат в него, да го прегръщат и  т.н.
Иначе си признавам, че не съм запозната с размерите на новородените телета, а съм по-скоро от типа "петелът кокошка ли е?".Joy

# 567
  • Вестерос
Чавдар има поглед и поведение на психопат.
Видно е, че и ще агресира.
Плашещ е.

Тиф, спойлер за финала?
Ти да видиш!
Не искам да знам засега.
Щото Цонката няма да е там.
Неее, с издаването на останалите към днешен момент там. За финала винаги има към края на октомври.

Тъкмо гледам аз. Не виждам лошо, че Лора я е страх да се дуелира сега. Че я и упрекват. Кофти за Цоньо, доста работа според мен върши. Чавдар много грозно реагира обаче, не ме кефи и явно има защо.

# 568
  • София
Относно идеята на Хексе за сравненията между миналия и сегашния каст

Моите:
Милена - Живка                                       
Надя - Мартина / Габи - Мартина (това щеше да е много по-сходно, но Габи отпадна много рано)
Илиян ''Йогата'' - Коцето
Миро - Любо
Боби - Кирил / Ангел - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Асен - Боби
Стоян - Цоньо
Даяна - Цвети
Поли - Теди или Поли - Ваня
Дана - Лора
Кустев - Чавдар или чичо Митко - Чавдар

И дотук
За другите не мога да намеря съпоставки, дори бегли.
Такива кухи парчета като Косъма и Жанет в този сезон няма.
Не виждам и някоя хахавелка като Ванчето, която бе и толкова хипер активна.
От тазгодишния каст, хора като Стефан, Георги и Ивайло не мога да ги сравня реално с никой от миналогодишния. При жените същото е със Сия (тя си е уникална по рода си), Деси (леко с Дана, относно падането на маските, но дотам, двете са много различни), Ралица и Краси.
От миналогодишния каст пък не виждам кой може да влезе в дрехите на Данчо ''богатия'', Мария, Антония и Жанет.

Разбира се, всичо е в сферата на хумора. Ест. че няма как да ги сравняваме буквално...
Но ако човек се вгледа по-внимателно винаги може да открие някакъв модел, който да е сходен с предния, особено ако е работил добре за целите на рейтинга.

Simple Smile

# 569
  • Вестерос
За Живка, с довод, че застава винаги зад приятелите си (Мартина)
Смела до глупост. Живка им каза, че ако я изберат ще дръпне нея или Лора.
За мен пък изказване на Цвети беше смешно, разсъждение на 16-годишна, ама иначе вика на Виктор, че не са десети клас, ама преди това ръчички преплита, прегръдки... Дяволо, сори, ама е малко зле момата ти.

Дана- Лора, глупости...

Само Косъма-Цвети са ок

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 13:51 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт