🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 42 614
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 735
На Любо май само мерака към Лора е истински.

# 736
В този сезон ми харесва, че излъчват повече как свирят, танцуват и пеят. Миналата година ми беше много тягостна атмосферата, сега в това отношение съм доволна. Чавдар снощи беше супер!
Добавям си любимото видео: https://fermata.btv.bg/videos/vav-fermata-kipi-kupon.html
И на мен това много ми харесва. Разтоварващо е и за двете страни - участващи и гледащи.

Някой от пишещите тук иска ли да обясни как съвместява в съзнанието си харесване на Живка и нейната безскрупулност?

Тя показва черти от тъмната триада. Представете си да работите с такъв човек или да ви се пише приятел...
Е, чак от тъмната триада...това е телевизионно предаване и състезание. Докато не наруши правилата, има право да се състезава както си поиска.

# 737
  • Другата България
На Любо май само мерака към Лора е истински.
Който отрича. Joy
Някой от пишещите тук иска ли да обясни как съвместява в съзнанието си харесване на Живка и нейната безскрупулност?

Тя показва черти от тъмната триада. Представете си да работите с такъв човек или да ви се пише приятел...
Никак.
Именно заради това от момента, в който я прояви, от #1 ми стана 2, защото другите пък съвсем са ми назад в класацията.

# 738
  • София
Пусната е нова анкета

Аз съм:
Цоньо
Цоньо

# 739
  • Варна
Представя си, че той е на мястото на Живка и и се кефи. Wink

Е, чак от тъмната триада...това е телевизионно предаване и състезание. Докато не наруши правилата, има право да се състезава както си поиска.
Телевизионна игра е, но характерите не могат да се сменят. Ако в играта е такава и в живота е такава, само дето няма да си признае.

Пусната е нова анкета
Скрит текст:
Аз съм:
Цоньо
Цоньо
Аз съм - 1 все ми е едно, 2. Коцето.

# 740
Аз харесвам много повече Цоньо.
Затова предпочитам след достойно представяне на арената да се махне от униженията на фермерите.

Два отговора Коце в анкетата от мен.
Още не съм решил дали изобщо да го гледам този дуел утре.

# 741

Телевизионна игра е, но характерите не могат да се сменят. Ако в играта е такава и в живота е такава, само дето няма да си признае.

Живка е страшно словоохотлива пред камерата. Даже в повече, защото схемите ѝ започват да изглеждат объркани. Не действа подмолно, говори само за стратегия. Не виждам кого е наранила или подвела, даже Георги излезе от полезрението ѝ вече. Вероятно Мартина вече ѝ е по-важна. Но направи ли нещо, за да саботира фермерството ѝ ? Не видях такова нещо.

# 742
Гледах Сия и Митко Калайджиев в Преди обед, интересни коментари от нея по текущите събития. Качено е на сайта на Фермата.

# 743
По новата анкета: не ми пука. Но ще си изгледам дуела с кеф, мисля, че ще е здрав, злобен и смешен!

Not Sure, едва ли някой чак много да харесва Живка. За себе си обясних, че със Стефан подходи чисто клюкарската и разговора си беше само между двамата. Всеки влиза със стратегия, но играта им я разбива.
Аз, съвсем честно си признавам, че не мога още да ги опозная, за да си съставя някакво полюсно мнение.
Във вчерашния епизод чух Пламен да говори с две-три изричения на покрива.

Просто е непростимо как за месец Мартина влезе в три-четири кадъра. Видях я нещо да прави из двора и веднъж на мивката. Даже писах, че от работа жената не може да се изяви. Smile

# 744
И на двата въпроса отговорих "Цоньо", само защото Костадин ми е противен

# 745
  • София
Аз съм за Цоньо, но не знам дали е добре за него да остава още. Въпреки че една победа би му дала самочувствие малко. Много смачкан от живота и съфермерите е Цоньо. Смятам, че е добър човек и липсата на желание за живот го е накарала да извърши незаконните неща в Испания.

# 746
Ох, гледам на запис... егати кринджа са тези двамата "влюбените". Ако може по-малко от тях.

# 747
  • Варна
Ох, гледам на запис... егати кринджа са тези двамата "влюбените". Ако може по-малко от тях.
Верно са криндж.. но на мен са ми сладки.

# 748
Гледах Сия и Митко Калайджиев в Преди обед, интересни коментари от нея по текущите събития. Качено е на сайта на Фермата.
Не съм гледала Сия в това предаване, но искам да я похваля за коментарите ѝ на зрителските мнения. Не можа да отговори кой знае колко духовито на всички, обаче прояви завидно самообладание. Аз не знам дали бих била способна и на половината от нейното, като се има предвид какви неща прочете за себе си. Впечатли ме.

По анкетата: все ми е тая, неутрална съм засега, довечера ще проверя дали сепак някой от двамата не ми е ню-ню по-симпатичен

# 749
Мисля, че оная кафявата коза е влюбена в Коцето, но той като че ли се двуоми и повече го влече към бялата. И може нещата да се получат. Но и някакъв триъгълник се образува там. Не знам, понякога не мога да ги разбера тея кози.

Общи условия

Активация на акаунт