🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 009
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 810
  • Другата България
Всички мъже ли пикаят до джакузито??? Или има писоари там Grinning Grinning
Засега само Костадин го направи в снощния епизод.
Вероятно и другите го правят.

# 811
  • Велико Търново
Mеrri_An, никъде не съм написала дали съм "за" или "против" анкетите. Естествено че наистина показват някакви нагласи и също смятам, че всеки, който знае какво ще се случи нататък, ще игнорира това при гласуването. Но колкото и да го има стремежът към някакво "изключване", според мен резултатите все пак ще са леко изкривени.

cia_maritima, Elinor75@, shokomen, какъв гаф, какъв бууст за Коцето? Това, че е показано някакво разминаване във времето, по-скоро е грешка на монтажа. Няма как при реденето на буквите хронометърът да показва 7мин., пък накрая да отчете общо време за играта 8 мин. 37 сек. и 78 стотни. Как видяхте, че от 8:18 е станало 7, пък това не го видяхте? Та това за повече от минута и половина да е редил 8 кубчета звучи доста абсурдно! Не знам защо само някакви конспирации се търсят.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:33 от DamaPika

# 812
И аз се чудя защо при тази постоянно демонстрирана близост и афинитет към козите Джери ще иска да излезе на арената с овца. Изобщо, някакъв изкуствен животноЛЮБ ми се струва Джерката, то не беше кокошка, която милваше, докато говореше пред камерата, то не беше Бистра и разговорите с нея, козите вече явно го обожават, а сега ще излезе с...овца. Ей тези демонстрации на мен са ми прекалени, а с кученцата, които са такива сладури, и на които всички се радват, поне аз не съм го видяла. Може и да съм пропуснала всъщност....

Че от любов накрая чак размята закланата пуйка пред камерите. АБсолютно изкуствен животнолюб ми е и на мен. МНого подло човече.

# 813
Цвети се гримира ужасно, в днешния епизод си личи доста...

Да се гримира, както иска. Всякак ще я приема, за мен най-хубавото момиче този сезон. Все пак бивша стюардеса.

# 814
Поне ще знам на кое му викат Наденица парти.

# 815
Това с минутите според мен е грешка при обработката. Доста такива грешки има тази година.
А колко беше времето на Цоньо?

# 816
  • Другата България
Marri_An, никъде не съм написала дали съм "за" или "против" анкетите. Естествено че наистина показват някакви нагласи и също смятам, че всеки, който знае какво ще се случи нататък, ще игнорира това при гласуването. Но колкото и да го има стремежът към някакво "изключване", според мен резултатите все пак ще са леко изкривени.

Какъв гаф, какъв бууст за Коцето? Това, че е показано някакво разминаване във времето, по-скоро е грешка на монтажа. Няма как при реденето на буквите хронометърът да показва 7 минути, пък накрая да отчете общо време за играта 8 минути 37 секунди и 78 стотни. Нали се сещате, че няма как повече от минута и половина да е редил 8 кубчета? Не знам защо само някакви конспирации се търсят.
То и аз никъде не съм написала, че ти си го написала.
Казвам аз какво мисля. И питам само аз ли не знам. Казвам си мнението.
Що се отнася до времето, и аз го видях, и мисля, че има начин да се манипулира времето, защото сме го виждали и преди. Но няма да издребнявам, защото Иван и Андрей определено са пристрастни, и си личи. Определено стана както предполагах - Костадин е надъхан, от спортна злоба, и това е само в негов плюс. Цоньо се е отказал и се е предал, за това сам си е виновен, че поне не се бори. Въпреки всичко. Но донякъде го разбирам. И смятам, че утре ще е аут, вече не на 99, а на 100%.

# 817
Всички мъже ли пикаят до джакузито??? Или има писоари там Grinning Grinning
Кога са показали някой да пикае там?
Даже крещи на всеослушание Коцето с гордост къде пикае голям Европеец няма що бетер Бай Ганьо.

# 818
Цвети искаше Виктор да гушка, а легна при Пламен. 😂

# 819
За ,,банана партито" в джакузито- направо съм пред повръщане. Мъжете са свине-било то интелектуалци, нежни и всякакви.
Иначе на тях им е кеф, няма спор.
ВикЧо... голяма ощипана примадона го раздава. Любовните им искри хич не ме трогват. Не са интересни, банални са.

# 820
  • Велико Търново
Mеrri_An, не си само ти, някои умишлено не са гледали, за да не разберат. Но определено желаещите да получат спойлера бяха съвсем не малко. То тук по едно време постовете бяха само "И аз искам". Отделно пък сигурно е имало и такива, които са писали директно на ЛС.

Цветка на приказки звучи все едно се е "чукнала". Да видим дали ще го покаже и чрез поведението си. Хич не ме вълнуват тез "любовни" истории и трепети и мен...

Оф, то накрая стана много "Искрено и лично". И още по-много драматично. Добре, че беше Кирчо (който мрази да му казват така Satisfied) да разведри обстановката с лакираните си пръсти на краката Grinning

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:32 от DamaPika

# 821
  • Другата България
Цвети наистина от Вики се прехвърли при Пламен.
Точно Даяна, с ДанЮ Меджик и ДжеПетър. Дежа вУ/вЮ.

Иска да го гушне, да го завие, да го прегърне, вижда колко е объркан Виктор, обърква го още повече, същевременно не е неин тип визия /това го видяхме - пилотите, с които е била, определено са с друга визия/, надали ще станат гаджета навън, просто така вътре, да ѝ минава времето на девойката.
Има още какво да кажа, но ще се въздържа.

# 822
  • Варна
Е не Simple Smile
По-голямо дъно от Пръдльото няма.
За постъпката му към Ваня, ако беше отвъд голямата вода щеше да му се стъжни живота. Справка - Пулев.
Пък в същото време беше бесен на жените, че са му лакирали ноктите.

Неговите не ги лакираха. Беше бесен че са лакирали ноктите на Цоньо. Joy

# 823
  • Велико Търново
Дадоха, че и неговите лакират:

Явно ги е изтрил.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 23:20 от DamaPika

# 824
Малий тия гладни мъжища са готови да бутнат фермата барабар с Винету! Smile

Общи условия

Активация на акаунт