Златна есен, подари ни бебенцата тъй желани и любими! 30.10 - 05.11

• 10 581
  • 365
  •   1
Отговори
# 60
Хайде ,всички ,на които им гостува лелята тези дни ,добре да се погрижат за нея и да й кажат ,възпитано,че другия месец хотелската й стая ще е заета  newsm53 и да си търси друго място за пребиваване на следващите 9 месеца.  55 А ,ако пък вече много сте й набрали,към края на гостуването й ,можете да й посочите входната врата  smile3513 и за повече убедителност ,да я заплашите  newsm66 Rage  Rage tantrum #Sniper та да забрави адреса ви от уплах.
Аз моята не я чакам от утре и мисля да заложа динамит на вратата,ако случайно реши да влиза вкъщи!  Misc Bomb newsm48 Мъжа ми е много навит да ми помага! Joy Тук май ще се развиват бойни сцени тези дни! buria
milenna21 ,и двете сме в отбора на нечакащите и сополивите,а? Laughing
mimiksim ,при нас изобщо го пропуснаха този ритуал и когато го казах на водещата в края на вечерта ,тя ни накара да си хвърлим чашите зад гърба и да си намислим желание  newsm78.След което каза:Хайде да танцуваме! Shocked А "бебешкото" поверие в какво се изрази,така и не разбрахме.Но ,все пак,не се отчайваме!  Mr. Green
Jutoo, съчувствам ти най-искренно!Надявам се скоро да го преодолееш и пак да се радваш на двете четички!  bouquet Heart Eyes Hug

# 61
  • Пловдив
Jutoo много съжалявам миличка CryДано на никой да не му се налага да преживее подобно нещо.

# 62
  • София
Кроки, хайде стискам палци за утре да си я изплашила лелята с тоя динамит! А сега пък аз да ти се карам Mr. Green Защо си си избрала такъв ник, а? За заблуда на противника Wink Току-що ти разгледах сватбените снимки. И двамата с мъжа ти сте извадени като от сериал! Представям си какво хубаво детенце ще имате Grinning Детенце, казах, а не крокодилче Mr. Green Хайде, навих ли те да си смениш ника?

# 63
Момичета, сори, че чак сега се включвам и то в хубавата темичка, която Голди пусна с моето заглавийце, за което пак й благодаря от сърце Heart Eyes Hug Rolling Eyes... Ама много работа имам ooooh!, цял ден превеждам супер гадна техническа литература от английски на български и вече сили нямам Tired... Ама я свърших и до 17,30 ще съм си при вас - на топличко. Няма да мога да ви изброя всички по имена, щото няма време днес, но утре ще ви скъсам от писане Mr. Green. Иначе ви прегръщам всички и на всички стискам палци! Peace Hug Heart Eyes  bouquet
Желая ви много успешно начало на седмицата и чувствам, че много от вас ще се похвалят съвсем скоро!  bouquet
И да кажа само на Джутоо - не се отчайвай, мила! Hug И на мен ми се случи подобно нещо, но вече мина много време и гледам напред. Дано скоро да се възстановиш и съм сигурна, че всичко при теб ще е наред! Heart Eyes  bouquet

# 64
Кроки, хайде стискам палци за утре да си я изплашила лелята с тоя динамит! А сега пък аз да ти се карам Mr. Green Защо си си избрала такъв ник, а? За заблуда на противника Wink Току-що ти разгледах сватбените снимки. И двамата с мъжа ти сте извадени като от сериал! Представям си какво хубаво детенце ще имате Grinning Детенце, казах, а не крокодилче Mr. Green Хайде, навих ли те да си смениш ника?

Peace Peace Peace и аз от кога и го шепнаааа... ooooh!

mimiksim ,стига глупости Crossing Arms това са простотии,нали се трошат чаши с думите"колкото парчета,толкова момчета,което си е чисто-невъзможно Crazy те и циганорите,немогат да изпълнят бройката с това поверие,камо ли ний bowuu
Така,че се успокой и не си пълни главичката с черни мисли и глупави поверия Naughty Flutter Peace
Г-жа Wish-че,как мина сватбата,чакаме фотоси Shocked

# 65
  • Sofia
добре че мия има много работа Simple Smile че да мога и аз да открия една нова бременлийка Simple Smile Nikka Simple Smile да и е четито Simple Smile лека и много безпроблемна бременност Simple Smile

# 66
Ооо, lea ,много ме развесели! Joy Благодаря ти за пожеланието!Дано да не е крокодилче,наистина, Laughing ама няма да го върна! Laughing да ни е живо и здраво, най-много искам!!!Майка ми все казва: Ох ,дано да имате момиченце ,да е красиво като баща си! Dizzy Face smile3555 Ето това е златна тъща!А мене-кучета ме яли!
Пък ника си няма да сменя ,защото той "ме сполетя" ,когато се регистрирах тук.Бях в мноооого тежка депресия и се мразех безкрайно!Дори не съм се замислила как да се "кръстя",ами направо го написах! Mr. Green

# 67
Едно голямо ЧЕСТИТО от мен на Nikka!  bouquetИ да не забравите да я сложите в списъка, ей! Mr. Green Laughing
Браво на mimiksim Hug  bouquet - аз вЕрно дремя днес Mr. Green Laughing!
Момичета, я да ви питам нещо newsm78... От вчера ме боли левия яйчник - чак отвън като натисна ме боли ooooh!, направо съм се шашнала Sad Confused.... Случвало ли ви се е? newsm78

# 68
Оле Миа и теб ли и аз съм така от вчера ама то с това гадно време какво очакваме ooooh!.Ами аз от един месец ходя вече само с бодита,но събота беше много топло и ей го сега направо немога да си седна на дупето Sick

# 69
Здравейте момичета!

Аз минавам набързо да пусна няколко бебешки вирусчета и да ви пожелая много положителни тестчета тази седмица.

От горе от горе я прегледах новата седмична тема, така че:
Jutoo,  Hug гледай напред, скоро всичко ще се нареди!
Даре, ох мила, теб не те оставиха тези проблеми... дано скоро много хубаво да се обърнат нещата... в което съм сигурна, защото в природата винаги има баланс.  Hug
Страчи, дано и твоите проблеми да отминават вече! Стига толкова си се мъчила...  Heart Eyes
Г-жо Wish, леле мина този така дългоочакван ден! Хайде сега ни дай и тези така дългоочаквани снимки.  Mr. Green

Стискам палци на нечакащите - да не дочакате 9 месеца.  Peace
Горе главата на посетилите ги лелката! Дано това е последното разочарование.
Едно голямо честито на виделите двете черти!   bouquet Леко бременеене, с по-малко неразположения... (от личен опит говоря)

Много любов и усмивки на всички! Лека и успешна седмица.

# 70
Mia_28 ,мен много често ме наболява по този начин.Може и от газове да е.Да  притискат...знам ли!Защото,когато при мен има такива силни и остри болки,ако ми се задвижи въздуха Crazy и ми минава Peace

На свой ред да питам и аз - нормално ли е вече два цикъла,да имам контракции,много преди М 
Започнах да си мисля,че евентуално забременявам и от натоварването през ежедневието да изхвърлям зародишчето.А от натоварването не мога и да искам да избягам...  

НАИСТИНА,НИКОГА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДО СЕГА newsm78  Контракции по никое време Tired newsm78 и през двата ми цикъла става през 18 - 20 ден??? Ето на,вчера такива болки имах,не можах да заспя дълго време...

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 17:17 от Рожбо

# 71
Честито на Никка!!!Лека и безаварийна бременност! baloni
Мия,обади се на личния лекар-това ми се струва сериозно!Но колко е сериозно,ти най-добре можеш да прецениш. Hug
нали се трошат чаши с думите"колкото парчета,толкова момчета,което си е чисто-невъзможно Crazy те и циганорите,немогат да изпълнят бройката с това поверие,камо ли ний
Joy Joy Joy Като се има предвид,че и ние,все пак,трошихме чаши и ,че попа каза:"Така като ви гледам ,най-малко 13 деца ще имате!!!"Малиии,какво ме чака! Laughing Laughing LaughingАаа,да не забравяме ,че и сънувах ято щъркели!!!-ха-ха!  Crazy
 Рожбо,минавам към изпълнение на задачата,поверена ми от теб! smile3519

# 72
  • София
Миа,случвало ми се е, как да не ми се е случвало...Последният път си мислех, че ме е споходила ранна овулация. И....кекс...до скъсване. А то овутобило доста по-късно....и мъжът ми го нямаше...и язък! Ама това е друга тема. Пий едно Но-шпа!
Крокинце, на който и да прилича дететовсе ще е красиво! Гаранция!
Честито и от мен на Никка  bouquet
Рожбо, какви са тия контракции newsm78 Аз за контракции съм чувала само при раждане...Един вид присвивания, колики ли...какво Rolling Eyes

# 73

Рожбо, какви са тия контракции newsm78 Аз за контракции съм чувала само при раждане...Един вид присвивания, колики ли...какво Rolling Eyes

Mia_28 ,когато ти идва и имаш болки да речем,матката контрахира и за това имаш тези неприятни усещания.Не са само при раждане Peace
А при мен вече втори цикъл ми се случва по никое време да кажа Tired и ме глождат лоши мисли ooooh!

# 74
крокодил,ха да видя иначееееееееее

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 17:37 от Рожбо

Общи условия

Активация на акаунт