Златна есен, подари ни бебенцата тъй желани и любими! 30.10 - 05.11

• 10 581
  • 365
  •   1
Отговори
# 45
Jutoo, много съжалявам за това, което ти се е случило smile3518

# 46
  • Бургас
Jutoo, прегръдка и от мен  Hug знам, че каквото и да кажа, едва ли ще намали болката ти, но бъди силна и когато му дойде времето, дерзайте отново  Hug

# 47
  • Варна
Мен ме отпишете от списъка, в събота направих спонтанен аборт  Cry Сега ще чакаме 6 месеца и тогава ще продължим с бебеправенето.
Успех на всички бебеправещи и лека и безпроблемна на всички бременлийки.   bouquet

Мила, много ти съчувствам, знам какво ти е  Rolling Eyes Няма как да те успокоя. Наплачи се хубаво, не задържай отрицателни емоции в теб в опити да се правиш на силна. С времето ще го преодолееш донякъде. Ще се моля за теб  Praynig

# 48
Jutoo ,съвсем скоро ще си отново с списъка!!! Hug Hug Hug
Наистина е много тъжно това,което ти се е случило...

Rolling Eyes Shocked #Crazy Като гледам бая сополивки сме се събрали,дано се оправим и другия месец да имаме успех в бебеправенето Peace

# 49
Там-там, пусни името на това мазило, че ме побърква ръката. Мерсаж.

Само да се прибера вкъщи и ще погледна.Ще ти пиша на Лични

# 50
  • София
Тук съм...здравейте Grinning По понеделнишки съм зарината с работа.
Jutoo, първо приеми моите прегръдки Hug Съжалявам за това, което ти се е случило. Просто знам, че всякакви думи са слаби в такива моменти...Вярвам, че ще успееш другия път!
Даре, хайде излизай от тази дупка, пълна с болести! Какво става? Морят те непрекъснато! Искам колкото се може по-скоро да пуснеш една специална темичка, в която да ти честитя Hug
Страчи, как си какиното? Прегръщам те силно и теб Hug
От мен - прогоних лелката и през ноември ще се боря за Лъвица Flutter Боби вчера повърна 3 пъти! Това дете не знам какво да го правя вече Rolling Eyes Много често взе да боледува. Днес е по-добре. Добре, че училищата не работят днес, та няма да изпуска от материала.
Извинявайте, че не ви изреждам всички, но много сте изписали, още не съм изчела цялата тема. Желая ви усмихнат ден Grinning И добро настроение!

# 51
  • Sofia
Jutoo мила много много съжалявам, бъди силна и гледай напред. Знам сега е трудно да мислиш така, но от собствен опит знам, че така трябва. Мила прегръщам те.

Здравейте момичета и от мен за съжаление и аз ще се оплаквам. В събота както си му е реда си ми дойде въпреки големите ми надежди /добре, че поне не закъсня та да ми пораснат и крила/, така че и аз ще се записвам за августовско бебче пък дай боже  Praynig . Взеха едни черни мисли пак да ме навестяват и сега се сетих друга глупост и  реших да ви питам. Нали знаете по сватбите как като посрещат младоженците в ресторанта булката рита едно менче да се види червено или бяло цветенце ще падне и съответно какво ще е първото бебче, е аз като го ритнах така го засилих, че то се удари в съседната стена и въобще не се обърна Sad та сега реших че явно то си е показало че няма да си имам бебчета Sad Вие вярвате ли в тия предзнаменования?

# 52
  • Бургас
Абе, Мимиксим, какви са тия черни мисли, я не си мисли такива глупости  Naughty Предзнаменования някакви, бабини деветини  Crossing Arms Ще ти дърпам ушите, да знаеш! Разбира се, че всички тук ще си имаме бебчета. Аз бях на 19, когато една гинеколожка най-отговорно ми заяви, че матката ми е изместена в дясно и никога няма да забременея  #Crazy Е, два пъти съм забременявала от раз, че ми идваше тая да я  #2gunfire Аз за такива поверия не съм чувала и менчета не съм ритала, пък се боря да бременея трети път  Praynig Ще си имаш най-прекрасното  baby_neutral и да почерпиш тогава  Mr. Green

# 53
Jutoo много силна и голяма прегръдка.Поплачи си на воля, излей чувствата си и бавно ще изчезне болката.Много съжалявам и дано скоро пак се похвалиш.

mimiksim за мен са пълни глупости.Как едно измислено менче може да ти предскаже дали ще имаш или не деца.Ами тези сватби на които изобщо не правят тези неща какво ще рече , че се обричат да нямат деца заради едно измислено суеверие.Горе главата винаги като не стани дадено нещо човек винаги мисли само най - лошото .Ще стане просто още не му е дошло времето като на всяка нещо има си начин и време.

# 54
Цитат
е аз като го ритнах така го засилих, че то се удари в съседната стена и въобще не се обърна

За да те успокоя ще ти кажа, че аз като го ритнах първия път, беше толкова слабо, че само се помести и изобщо не се обърна.
Обаче затова винаги има и 2ри шанс  Wink
На втория ритник всичко беше нормално  Simple Smile

# 55
  • ГОре на черешата...
Jutoo,   Hug и от мен!Всичко ще се оправи и много скоро пак ще ти честитим Peace!

Мимиксим, а да те напляскам искаш ли Naughty?Какви са тия глупости?Разбира се, че ще си имаш бебче!Хич не помня какви цветя се разхвърчаха или дали изобщо се разхвърчаха на сватбата ми, ама виж подписа ми...и сега какво, като искам второ пак ли да се женя Mr. Green?Я махни с ръка и смело напред!
Леичка, съжалявам за Боби, утре ще е добре!Даваш ли му нещо за имунната система?
Даре, и майка ми и свекър ми са ползвали тия животинските мазила /мисля че някаква камфорова паста беше / - наистина много помагат. Опитай.

# 56
Jutoo една мнооого голяма прегръдка и от мен  Hug

mimiksim това за менчето на сватбата е просто част от забавлението. Аз например съм чувала много различни тълкования, но общо взето всичко е част от шоуто, а не ПРЕДЗНАМЕНАНИЕ  Naughty Спокойно, много вяра и действие  от ваша страна Heart Eyes

Ох времето днес в Русе е отрватително, дъжд и мрачно  Sad
Само за любов  Crazy Blush, но нали сме на работа ще почакаме до довечера с бебеправенето  Whistling Whistling Whistling

# 57
  • Sofia
Goldie, BARBORANA, zayo, mari_eta, e_v_g_e_n_i_a  знаех си момичета, че трябва да ви се оплача Simple Smile много бързо ми вдигнахте настроението Simple Smile благодаря от сърце   bouquet

# 58
Jutoo,много съжалявам миличка Hug
Вярвам, че съвсем скоро пак ще ти честитим Hug
Мен ме отпишете от Нечакащите Sad(
Лелката доиде newsm45 засега доста слабо, но до довечера ще е в цялата си "прелест"Sad

# 59
fransy не плачи мила, другия път ще стане  Hug

mimiksim да те развеселя още малко: тук при нас не се гледат цветятя, а накъде ще застане дупката на менчето, та при мен застана настрани и било на близнаци. Почти винаги застава настрани, защото дръжката така го подпира, та значи всички трябва да раждат близнаци  Party
ех колко щеше да е хубаво всички да се сдобием с по две плачещи бебенца  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт