Златна есен, подари ни бебенцата тъй желани и любими! 30.10 - 05.11

• 10 579
  • 365
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Коте, пий парацетамол и чайче с мед и лимон. За болно гърло знам, че много помага мляко с какао и мед и мъничко коняк, а някое от момичетата беше споменало, че може и стрепсилс май newsm78

# 31
коте и един съвет от мен за кашлица:
вземи шепа орехи и ги строши така че да се разчупи черупката, залей ги с около литър вода, свари ги малко и после прецеди, сложи малко мед и го пий цял ден - когато се сетиш...
другото е кока-кола да я свариш така че да остане около 2/3...също помага.
аз съм много зле с кашлица и това ми е помагало!
...дано и на теб

# 32
Коте направи си джшнджифил с мед много помага за кашлица.

# 33
Добро утро момичета и от мен
Goldie благодаря за кафенцето страхотно е и определено имам нужда от него Hug
Mia_28  темичката е страхотна ,поздравление  Hug
Аз съм малко разочарована,защото лелката тази сутрин дойде  newsm45,пък и от сутринта почнаха лошите новини  ,но това е друга тема не искам да я почвам Cry
пожелавам на всички които НЕ чакат лелката да си имат  EFP
на тези които са болнички ,пожелавам бързо да се излекуват  Hug
koteto7975 ,аз съм също хремава и да ти кажа пия фервекс и витамин C в промишлени количества нищо друго ,това е моя съвет  Wink
на бъдещите мами пожелавам лека  и безпроблемна бременност  Hug
целувкам ви на всички и благодаря че ви има Hug

# 34
Коте, пий `Нурофен` + `Панадол`, от сиропите  едобър `Мукосолван`.
Там-там, пусни името на това мазило, че ме побърква ръката. Мерсаж.
А аз забравих да меря Т. по новото време  и си я карам по старото. И се чудех защо са ми ниски Т., ама от друга страна не може веднага да се отрази промяната ,защото организма се настройва няколко дни към прехода.  Mr. Green

# 35
  • ГОре на черешата...
Добро утро, момичета Hug!
Много е гадно днес времето, но пък вчера като пътувахме с моят си говорехме, че отдавна не е имало такава есен - пъстра, красива, като духне вятър от дърветата като дъжд се посипват ярки листа...размечтах се нещо, сори... Rolling Eyes
Мия,Голди, страхотно заглавие - дано е на късмет на всички, които НЕчакат тази седмица Peace!
Даре, пак болежки, а?Уф, как да ги прогоним newsm78?Че и на мен ми писна цяла година все гадости да ми се срупват на главата Confused!
С риск Мия пак да каже, че все се търсим  - ама къде е Леа?

# 36
Добро утро и от мен. Много ми е студено, как ще я караме зимата, не ми се мисли.
Иначе нещо ми стана на ръката  и като отидохме в спешния, ми казаха, че  е тендовагинит. Гадно  е защото боли  и трудно се работи с нея, пък и косата ми мъжът ми я сресва, дясна ръка  е и си е гадничко. Изобщо не ми е ясно каква гадост не ми се е случила тази година. но хайде всяко зло за добро или много зли неща за многооооо добри. Joy

Даре, бях го закъсала и аз така.Ту минаваше, ту пак заболяваше.Нямаше кой косата да ми реши, та си взех дозата Волтарен в дупето... EmbarassedСлед това си докарах плексит, след това-някакъв възпален нерв имах-не можех да дишам направо-прорязваше ми гърдите, ако беше от страната на сърцето щях да си помисля, че съм пътник CrazyВълшебният Волтарен ме е оправял мен Hug

# 37
  • София
Мен ме отпишете от списъка, в събота направих спонтанен аборт  Cry Сега ще чакаме 6 месеца и тогава ще продължим с бебеправенето.
Успех на всички бебеправещи и лека и безпроблемна на всички бременлийки.   bouquet

# 38
Здравейте, момичетааа !    bouquet
Честита нова темичка и нека есента ви донесе бебчета на всички   Hug
Даре, мила направо се чудя какво става с теб, какви са тия болести една след друга ?  Cry Дано това да е черна дупка преди хубава новина  Praynig Страчно се измъчи и се надвам скоро щъркела да ти се реваншира  Praynig Бързо оздравяване
  Hug

# 39
  • София
Даре, аз съм по професия ветеринарен лекар - знам, че ще ви прозвучи странно, но аз моя мъж само с вет. лекарства го лекувам. Много е доволен човека - има 3 много тежки операции на коляното и като се променя времето едвам стъпва. Та по тоя повод искам да те посъветвам влез в някоя вет. клиника, кабинет, аптека и си купи мехлем (крем, унгвент) съдържащ камфор - каквото имат колегите. Кажи, че ти трябва за тендовагинит. И се мажи - вет. лекарства се правят така, че да подействат по - бързо. Слагай си вечер ръкавици след , като се намажеш и така спи (ако можеш и не те дразни), за да се затоплят ръцете ти и да ти мине по - бързо.
Колкото до Волтарена не те съветвам да го взимаш без изрично лекарско предписание Naughty - доста е коварен.
Искрено ти желая скоро да се оправиш  Peace Peace Peace

# 40
Jutoo , съжалявам  Sad  spoko

# 41
Момичета благодаря ви страшно много,защото вече едвам дишам.Веднага започвам да пия нещо.Добре че сте ми вие Hug
Jutoo-незнам какво да кажа....Страшно много съжелявам и ще продължавам да се моля за теб съвсем скоро да забравиш тази отвратителна случка Praynig Hug Praynig

# 42
Juto, съжалявам за случилото се. Трябва да го надживееш все пак.
Jujka, благодаря за инфото, ще опитам.
Страчи, ти как си миличка? Да права си, случват ми се всякакви гадости и аз се чудя до кога? Shocked
И аз питам като Мариетка-`Къде е Леа?`

# 43
Здравейте и от мен!
Записвам се тази седмица за НЕчакаща   Wink
Лек ден  bouquet

# 44
  • София
Jutoo , съжалявам  много  Weary.

Общи условия

Активация на акаунт