Златна есен, подари ни бебенцата тъй желани и любими! 30.10 - 05.11

• 10 580
  • 365
  •   1
Отговори
# 15
  • v. turnovo
здравейте,аз повече чета и по-малко пиша, но тази седмица реших да се отбележа.Аз съм от нечакащите за 2-ри.Нямам особени признаци,освен болезнени гърди, ама и при ПМС са така,така че ми остава да се надявам.Успех на всички и много положителни тестове тази седмица Praynig

# 16
Добро утро и от мен момичета!!!
Goldie мерси за кафенцето и за това,че си толкова ранобудна и пусна прекрасната тема на Mia 28.
Момичета искам да ми дадете съвет какви лекарства да пия понеже кашлям,хремава съми и имам температура-а нали знаете,че всеки месец се надяваме да е станал бебчо.Ако отида при личната ще ми изпише антибиотик,защото от една пневмония която карах до сега тя всеки път се застрахова по тоя начин.Много ви благодаря предварително за помоща.
Успешна седмица ви пожелавам на всички от сърце и страшно много EFP Hug Hug Praynig

# 17
Рожбо , хайде ще те изчакам до другият месец . от мен да мине  Mr. Green  Wink

# 18
Добро утро и от мен. Много ми е студено, как ще я караме зимата, не ми се мисли.
Иначе нещо ми стана на ръката  и като отидохме в спешния, ми казаха, че  е тендовагинит. Гадно  е защото боли  и трудно се работи с нея, пък и косата ми мъжът ми я сресва, дясна ръка  е и си е гадничко. Изобщо не ми е ясно каква гадост не ми се е случила тази година. но хайде всяко зло за добро или много зли неща за многооооо добри. Joy

# 19
Момичета, добро утро на всички и много хубава и изпълнена с положителни тестчета седмичка ви желая!   bouquet
Goldie , благодаря ти от сърце за темичката с моето заглавие Hug Heart Eyes! Толк8ова се зарадвах като го видях Laughing! Аз съм го измислила от месец и половина, ама все не мога да го пусна. Благодаря ти още веднъж! Heart Eyes Hug
Аз ще пиша по - късно повече, щото ме е подгонила много работа, но обещавам по - късно да ви напиша едно дългооооооооооо послание Mr. Green Laughing Grinning!
Дарче, много съжелявам за ръката  Hug. Тендовагинита много боли, аз имам една колежка, дето ходи с бинт, ама специален - за стягане. Бият й и инжекции. Аз знам, че е на периоди болката newsm78. Незнам какво да ти кажа, освен че след лошото винаги идва хубаво! Hug Heart Eyes
Francy, айде, чакаме резултата от теста, душко! Mr. Green Laughing

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:13 от Mia_28

# 20
Добро утро момичета!!! Hug Hug Hug
Аз този месец ще пропусна да се включа в списъка, че нали пия антибиотик, но другия месец се надявам да съм там  Crazy
Да ви се похваля ВЕЧЕ си имаме топло у дома  Grinning Тази седмица беше седмица на разрухата в нас  Twisted Evil
С мъжо къртихме и цапхме  #Crazy
Но в събота си запалихме камината и у нас си е като лято  Whistling навсякъде ни е топличко и има да се гоним зимата из нас  Blush Heart Eyes
На всички много положителни тестчета и вяра! Hug Hug Hug

# 21
Здравейте и от мен.Успешна седмица и от мен изпълнена с много любов и още повече  EFP .Приятен ден на всички

# 22
Привет на всички!

Добре дошли на всички новички и много да не се застоява те тук  bouquet!

Приятна седмица пожелавам на всички и много положителни тестове! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 23
Иначе нещо ми стана на ръката  и като отидохме в спешния, ми казаха, че  е тендовагинит. Гадно  е защото боли  и трудно се работи с нея, пък и косата ми мъжът ми я сресва, дясна ръка  е и си е гадничко. Изобщо не ми е ясно каква гадост не ми се е случила тази година. но хайде всяко зло за добро или много зли неща за многооооо добри. Joy
Гадна работа е тендовагинита. И аз съм така ама и на двете ръце. Боли повече при студено време и при натоварване. Не ти ли изписаха някакви хапчета?? Ще погледна точно как се казваше мехлема, с който ми казаха да се мажа - на мен доста ми облекчи болката. И накитници или ластичен бинт.  Peace

# 24
  • Бургас
Здравейтееееее, аз днес съм малко щастлива /ама и аз не знам защо  newsm78/ така напук на хремата гадното време и работата която ме е затрупала. Тази седмица ще чакам ову та и ние ще се оплождаме с пълна пара  luvbed smile3508

# 25
Здравейте на всички Hug Heart Eyes Mr. Green.Желая на всички много емоций и изпълнена с много късмет и най-вече с много бебета седмица.Стискам палци и само хубави новини Heart Eyes

# 26
Здравейте момичета,
В този хубав есенен ден
ви поздравявам с БОДЪР ДЕН,
и ви желая от сърце,
по едно усмихнато лице,
на което по добава...
по 100 целувки се полагат! Hug

...а след тях и много бебетаааааааааа  bouquet
Лека и спокойна! newsm53

# 27
момичета, как си мерите Т - по новото или по старото време?

# 28
  • Бургас
Хери, аз вчера сутринта я мерих в 6 по старото и го отбелязах в графиката; просто не бях върнала часовника. А днес пак в 6, но по новото. И аз много се чудих онази вечер, но ставам в шест и тогава ми е най-удобно. Значи е било 7 по старото, но не мога да си навия часовника за 5 и после да лежа до 6, щото мъжо ще ме изрита  Mr. Green Twisted Evil

# 29
Момичета никой ли не иска да ми даде съвет за гадната настинка newsm45

Общи условия

Активация на акаунт